2015 m. kovo 29 d., sekmadienis

LUSH Bunch Of Carrots vonios putos



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, pasibaigė šios savaitės renginiai, ir galima grįžti prie blogo rašymo. Esu labai laiminga dėl to, kad pavyko apsilankyti Mados Infekcijoje, esmė ne tame kad nusipirkti bilietą, esmė gauti akreditaciją ir ženkliuką "Spauda", tai pats geriausias įvertinimas. dar maloniau savo nuotraukas atrasti 15 min. ir Žmonės.lt galerijose. Vakar susipažinau su Steven Ko O'right natūralių plaukų priežiūros linijos įkūrėju, pavyko su juo pašnekėti ilgiau, todėl jau greitai bloge Madingos tendencijos ir pasakojimas apie O'right plaukų priežiūros produktus. Šiandien rašysiu daug, nes jaučiuosi lyg būčiau pamiršusi apie savo blogą, sunku visur dalyvauti ir rašyti, nieko nespėji. Pradėsime nuo Lush Velykinių Morkų - putų į vonią.


Gamintojo aprašymas:



Atraskite gaivumą su Lush vonios putomis iš naujos Velykinės kolekcijos. Paimkite morkas ir laikykite po tekančių vandeniu, taip jūsų vonia bus pripildyta nuostabiu putų, kurių sudėtyje yra  Buchu aliejus ( aš pagooglinau, pasirodo, tai augalas, augantis Pietų Afrikoje ir turi antiseptinių
savybių),  taip pat sudėtyje Sicilietiškos citrinos ir bergamotės aliejai. Šie ingridientai suteikia putoms  lengvą vaisių kvapą.

Sudėtis:



Kaip atrodo:






Rezultatas:






Mano nuomonė:

Kaip kartais norisi po sunkios dienos pagulėti vonioje su aromatingomis putomis. Aš labai mėgstu ir vertinu vonios procedūras, todėl naudoju daug įvairių putų, vonios bombų ir aromatingų aliejų. Kai aš tik pamačiau Lush Velykinę kolekciją, man į akis krito vonios putos - morkos. WOW, tu dar sugalvok taip... Bet tai buvo paskutinis išbandytas Lush produktas iš šios kolekcijos, nes morkos taip gražiai atrodo, kad net naudoti gaila. Aš mačiau Lush nuotraukas ir video, ten siūloma visas morkas naudoti kartu, aš pasielgiau kiek kukliau, vienai vonios procedūrai - viena morka. Patarimas: reikia laikyti morką po tekančiu vandeniu, taip bus daugiau putų ir morka ištirpsta greičiau. Vanduo nusidažo šviesiai geltonu atspalviu, kvapas labai lengvas, tropinių vaisių. Manau vaikams toks produktas patiks net labai, ir vonios procedūros taps maloniomis. Man iš visos kolekcijos labiausiai patiko Lush Auksinis Kiaušinis - vonios kremas, rekomenduoju išbandyti.  Aš jau gavau testavimui Mamos Dienai skirtą dėžutę - dušo želė ir kūno kremas Yummi Mummy nuostabūs. Jau greitai papasakosiu plačiau.



PR samples

SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig