2015 m. kovo 26 d., ketvirtadienis

LUSH plaukų priežiūros priemonės


Šiandien noriu su jumis pasidalinti gauta informacija apie Lush plaukų priežiūros produktus. Dažniausiai visa informacija apie Lush produktus būna anglų kalba, man kartais sunku suprasti, kas ir nuo ko, kokio produkto reikia ir kaip jis veikia. Parduotuvėje aprašymų neskaitysi, aišku konsultantė gali pagelbėti, tačiau man patinka jau ateiti į parduotuvę ir žinoti ko noriu.  Siūlau Jums reklaminį bukletą, lietuviški aprašymai ir kainos (kas yra svarbiausiai). Aš vakar visą vakarą skaičiau ir galvojau, kokių produktų man dar reikia, nes gavau testavimui Lush plaukų šampūnus, kaukę ir drėkinamąją priemonę plaukų galiukams, dabar suprantu kad visai gerai būtų Daddy-O šampūnas, Jazminų ir Chna plaukų kaukė ir populiariausias kondicionerius plaukas American Cream. Skaitome....





Su LUSH savo plaukų neįmanoma nemylėti!
Vienos moterys nuolat užduoda šį klausimą, tuo tarpu kitos visad šio klausimo sulaukia: „Kokia tavo gražių plaukų paslaptis?" Iš pradžių toks klausimas gali sugluminti - nežinia, ką čia ir atsakyti! Kita vertus, malonu išgirsti, kad jūsų plaukai atrodo kerinčiai, ir klausiančiojo smalsumas glosto ausis tarsi komplimentas. Tad kokia gi žvilgančių ir sveikų plaukų paslaptis? LUSH žino atsakymą.

Žemiau pateikiame spalvotus ir žaismingus LUSH plaukų produktus, kuriuos išbandę - neabejojame - pamilsite net ir nepaklusniausias savo garbanas!

Kietas šampūnas Jason And The Argan Oil
Šio rožinio gabalėlio misija - stiprūs, minkšti ir žvilgantys plaukai. O dar tas rožių ir argano aliejaus kvapas, taip ir viliojantis pasilikti vonioje ilgam...

Kaina: 9,00 EUR

Kietas šampūnas Jumping Juniper
Jumping Juniper buvo sukurtas specialiai riebaluotis linkusiems plaukams - čia į pagalbą keliauja produkto sudėtyje esančios vynuogės! Taip pat šampūne - galvos odą gaivinantys ingredientai: levandos, citrinos, laimas.

Kaina: 7,55 EUR

Kietas šampūnas Seanik 
Minkštinanti ir plaukus tausojanti jūros žolė, valanti jūros druska bei citrinų aliejus užtikrins, kad plaukai būtų žvilgantys ir skaistūs. Seanik kvepia tarsi svajonių sodas, kupinas jazminų, mimozų bei apelsinų!

Kaina: 8,15 EUR

Braziliant kietas šampūnas
Atrodo taip pat karštai, kaip ir Brazilijos saulė, tiesa? Esame tikri, kad su šampūne esančių citrusų aromatu mintimis akimirksniu nusikelsite į saulėtąjį Rio de Žaneirą. Beje, šis šampūnas - kaip tik garbanotiems ir neklusniems plaukams!

Kaina: 9,00 EUR

Kietas šampūnas Honey I Washed My Hair
Stebuklingai kvepianti karamelė tiks ne tik romantikėms - nosių nuo šiuo šampūnu išplautų galvų nesinorės atitraukti niekam! Medus, papildantis šampūno sudėtį, pasirūpins, kad plaukai būtų minkšti ir žvilgantys.

Kaina: 9,00 EUR

Karma Komba šampūnas
Komba Karma - universalus šampūnas, tinkantis visiems plaukų tipams. Išplovus juo plaukus, šie tampa lengvai iššukuojami. Komba Karmagaminamas iš skirtingų aliejų mišinio, suteikiančio šampūnui apelsinų bei rytietiškų prieskonių aromatą.

Kaina: 8,15 EUR

LUSH dėklas kietam šampūnui
Bet kurį kietąjį šampūną galite laikyti specialiuose LUSH dėkluose su dangteliu - vonioje jis beveik neužima vietos!

Kaina: 3,40 EUR

Big - jūros druskos šampūnas
LUSH gamintojai juokauja, kad šis šampūnas jūsų plaukus atjaunins net dešimčia metų! Visai vilioja atrodyti taip, tarsi niekad nebūtų tekę lankytis kavinių rūkomuosiuose, patirti baseino chloruoto vandens žalos, cheminių šukavimų, plaukų džiovintuvo ar dažymo poveikio. Plaukai netgi ne spindės, o tiesiog žėrės - kaip niekad iki šiol!

Kaina: 18,00 EUR (330 g)

Kokosų šampūnas Curly Wurly
Šis pasakiškas kokosų ir vanilės šampūnas parodys garbanoms, kur vieta! Curly Wurlynetiesina plaukų, tačiau suvaldo nepaklusnias garbanas. Tausojantis kokosų sviestas rūpinasi plaukais, neleidžia išsausėti galiukams ir maloniai drėkina.


Kaina: 18,55 EUR (220 g)

Šampūnas Daddy-O
Daddy-O - neįtikėtinai malonaus purpurinio atspalvio šampūnas, sukurtas spalvą keičiantiems plaukams. Jei turite žilus plaukus, tikriausiai pastebėjote, jog kartais jie ima gelsti. Arba netgi platininės blondinės susiduria su panašia problema - plaukai linkę įgauti žalsvą atspalvį. Sudėtyje esančios citrinos atkuria plauką ir suteikia natūralų spindesį, o jūrų augalai - stiprina plaukus.

Kaina: 13,05 EUR (250 g)

Kondicionierius Happy Happy Joy Joy
Didelis malonumas viename buteliuke! Tai - savaitės pirkinys: išplovę plaukus su šiuo kondicionieriumi pajusite, jog praeivių galvos sukasi pažiūrėti, kas gi taip maloniai kvepia. Ir visa tai - dėl jojobos aliejaus, rožių vandens, apelsinmedžių žiedų bei kvepalų, paverčiančiu jus dėmesio centru!

Kaina: 22,60 EUR (245 g)

Balzamas lūžinėjantiems galiukams Shine So Bright
Shine So Bright - balzamas, kuris gydo plaukus ir suteikia jiems blizgesį. Tai tikras paskutinės minutės išsigelbėjimas!

Kaina: 6,40 EUR

Plaukų kondicionierius American Cream
American Cream - dvejopo poveikio kondicionierius, suteikiantis plaukams glotnumo ir lengvumo, tuo pačiu atkurdamas ir minkštindamas plauko struktūrą. Jį sukurti įkvėpė amerikietiškų kokteilių receptai. Nenuostabu, kad šis kondicionierius kvepia tarsi vanilinis pieno kokteilis! Jo sudėtyje esančios uogos - raktas į švytinčius plaukus.

Kaina: 12,20 EUR (250 g)

Jazminų ir chna plaukų kaukė
Ypatingai minkštinanti plaukų kaukė suvaldys kietus, besišakojančius plaukus, o riešutų bei alyvuogių aliejus suteiks minkštumo bei spindesio.

Kaina: 16,70 EUR (220 g)

Kaukė plaukams H'Suan Wen Hua
Nepatikėsite, bet H’Suan Wen Hua sudėties kaltininkas - kai kurių Kinijos regionų virtuvėse naudojami salotų padažai! Tiksliau, šiuose galima rasti labai panašių ingredientų, kaip ir šioje kaukėje! Tačiau neapsigaukite - ši priemonė geriausiai tinka būtent plaukų maitinimui.

Kaina: 13,05 EUR (225 g)

Plaukų kaukė Roots
Ploni plaukai reikalauja ypatingos priežiūros. Šiame indelyje - visi ingredientai, kurie pasirūpins tokiais plaukais nuo šaknų, stimuliuodami galvos odą, iki pat galiukų.

Kaina: 13,05 EUR (225 g)

Sausas šampūnas No Drought
Ar vienas namuose, ar festivalyje su draugais - kartais plaukus reikia žaibiškai išsiplauti, o laiko tiesiog nėra. Šis sausas šampūnas - kaip tik tokiam atvejui. Nereikia net vandens!


Kaina: 10,15 EUR 


PS. Jau nuo kitos savaitės pradėsiu pasakoti apie Lush mano turimas plaukų priežiūros priemones.


SHARE:

5 komentarai

  1. Aliona, būtinai nepamiršk parašyti, kuriam laikui užtenka gabaliuko šampūno.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man merginos rašė komentaruose, kad šampūnas susinaudoja per 3 mėnesius, visai tikiu, nes iš mano turimų šampūnų nesimato kad buvo panaudoti.

      Panaikinti
  2. O kaip tą gabalinį šampūną naudoti? Šiaip gal ir geras daiktas kelionėms, kai reikia skristi su rankiniu bagažu...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip muilo gabaliuką, pravesti kelis kartus per plaukus, putuoja labai gerai. Su savimi, jeigu vietos trūkumas superinis daiktas.

      Panaikinti
  3. Kur būtų galima rasti nusipirkti šio šampūno ? :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig