2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Lush Ultrabland veido valiklis


Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie Lush veido valiklį Ultrabland, jis labai riebios konsistencijos ir valyti juo veidą reikia nevisai įprastu mums būdu, tačiau rezultatas to vertas.



Gamintojo aprašymas:



Labai populiarus ir kultiniu tapęs Lush productas. Lush Ulttrabland yra tirštos konsistencijas, aliejų, bičio vaško ir medaus praturtintas veido valiklis, kuris skirtas visiems nešvarumams ir makiažui nuvalyti. Ultrabland palieka jūsų odą nepriekaištingai švarią, švelnią ir pamaitinta. Tinka visų odų tipams.


Sudėtis:

Almond Oil (Prunus dulcis)  , Rose Water (Rosa centifolia)  , Beeswax (Cera alba)  , Honey (Mel)  ,Fresh Iris Extract (Iris florentina)  , Glycerine  , Rose Absolute (Rosa damascena)  , Tincture of Benzoin (Styrax benzoin)  , Methylparaben  , Propylparaben

Talpa: 45 gr.

Kur pirkti: PC Panorama, Lush parduotuvė

Įpakavimas:







Konsistencija:








Rezultatas:












Mano nuomonė:

Dar vienas įdomus ir neįprastas Lush produktas, veido valiklis kreminės ir riebios tekstūros, naudojasi labai taupiai, valo veidą švelniai, nesausina odos. Kaip Jus matote iš nuotraukų, vaneniui atsparaus akių pieštuko ir patvaraus lūpų lako iki galo nenuvalo, tai reiškia, kad produktas nėra agresyvus. Kvapas nėra super malonus, rožių, kurių aš tikėjausi, aš negavau, tačiau už poveikį aš jam tai atleidžiu. Puikiai tinka sausos ir normalios odos priežiūrai, riebiai odai manau gali netikti.






SHARE:

3 komentarai

  1. Visks gerai būtų ir noras išbandyti būtų, bet tie parabenai visą norą atmuša... Kam jų deda, šiaip būtų puiku, ir dar ant veido juos dėti..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia tai taip, jeigu be parabenų Ambroozija Brėkšta - poveikis ir esmė tokia pat, tik jeigu oda riebi - naudojama dar Junda.

      Panaikinti
  2. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig