2015 m. kovo 24 d., antradienis

LUSH viežia veido kaukė "Kosmetikos karys" -COSMETIC WARRIOR Fresh Face Mask


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie labai veiksmingą šviežią Lush kaukę veidui. Neišsigąskite, česnakai sudėtyje yra, tačiau kaukė neturi stipraus jų kvapo, pagaminta molio pagrindu ir skirta riebios ir probleminės odos priežiūrai.

Gamintojo aprašymas:


Šį kaukė skirta riebiai odai, spuogų kankinamai odai. Kiaušinių baltymai ir medus sudrėkins ir sutrauks poras, o antiseptinių savybių turintis česnakas ir arbatmedžio aliejus dezinfikuoja pažeistas veido vietas, pašalina nešvarumus. Po naudojimo jūsų oda atrodys sveikai ir gražiai.


Sudėtis:

Kaolin  , Fresh Green Grapes (Vitis vinifera)  , Fresh Free Range Eggs  , Honey  , Cornstarch (Zea mays)  ,Glycerine  , Fresh Garlic (Allium sativum)  , Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia)  , *Limonene  , Fragrance

Naudojimas:
Ant švarios ir sausos veido odos tepti kaukė, laikyti apie 10 minučių, neleisti išdžiūti. Nuplauti kaukę šiltu vandeniu, naudoti tonizuojantį losjoną ir veido kremą.


Kur pirkti: PC Panorama, Lush parduotuvė (Vilnius)

Talpa: 100 gr.

Kaina: 9,30 EUR

Konsisitencija:

Konsisitencija tikrai neatrodo 'skaniai', tačiau aš galiu užtepti ant veido bet ką, jeigu ai padėda nuo spuogų, nesausina veido ir mažina poras, o Lush šviežios kaukės pagamintos iš natųralių ingridientų.





Mano nuomonė:

Man labai patinka Lush produktai, todėl vėl ir vėl einu į parduotuvę. Šnekant apie natūralius produktus, noriu paminėti, kad Lush šviežios veido kaukės vienas iš jų. Aš pastoviai pirkdavau Uoga Uoga šviežias kaukes (mano mėgstamiausia buvo Mėlynių šventė), tačiau ten galiojimo laikas labai trumpas, kol nusiperki, kol pradedi naudoti, lieka dar pusė įpakavimo, o galiojimas pasibaigė. O naudoti kaukę (plius dar gyliai valančią) kiekvieną dieną nėra gerai, veido oda gali išdžiūti ir būti labai sausa, tokius eksperementus galima daryti tik vasaros metu ir tik jeigu oda labai riebi, tam, kad neatsirastų spuogai. Išanalizavus viską, aš nusprendžiau išbandyti kelis šviežių kaukių variantus, labiausiai man patiko būtent Lush su česnakais. Negaliu pasakyti kad kaukės kvapas nuostabus, molis, arbatmedis ir česnakai, tačiau poveikis tik labai gerai. Kaukė puikiai susitvarko su odos nešvarumais, mažina poras ir sulygina veido odą. Kaukę reikia laikyti šaldytuve ir jį galioja visą mėnesį. Aš gavau kelių kaukių didesnius mėginukus, man jų užteko net 5-6 naudojimas. Dar noriu pasakyti, kad šviežios kaukės gaminamos antradieniais (būtent antradienį noriu pradėti tokiu straipsniu), o atsinešus penkis Lush tuščius įpakavimus, šviežia kaukė dovanu. 
Rekomenduoju išbandyti, dėmesio vertas produktas. O aš dar turiu Lush "Greitoji pagalba" su mėlynėmis ir Lush "Avižinė" skirtą sausai odai, būtinai parašysiu atsiliepimus.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig