2015 m. kovo 20 d., penktadienis

„MARGARITA“ NORMALIOS FIKSACIJOS PLAUKŲ LAKAS, 200 ML



Apie Margaritą plaukų laką aš norėjau parašyti jau seniai, bet produktas ant tiek nefotogeniškas, kad padaryti nuotraukas buvo labai sunku. Dabar lakas pasibaigė, aš nusipirkau kitą, ir supratau, kaip noriu savo seno gero draugo iš Margaritos. Man patiko ir kokybė, ir kaina, ir kvapas. Šiandien apie viską papasakosiu plačiau.




Gamintojo aprašymas:





Plaukų lakas su dilgėlių ekstraktu greitai džiūsta ir suteikia plaukams sveiką žvilgesį. Jo sudėtyje esantį dilgėlių ekstraktą lietuvės nuo seno naudoja plaukų priežiūrai. Dilgėlių ekstraktas stiprina plaukų šaknis, gerina galvos odos kraujotaką. Lako sudėtyje esantis pantenolis drėkina plaukus, neleidžia jiems išsausėti.

SUDĖTIS

Alcohol Denat., Butane, Propane, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Aqua, Aminomethyl Propanol, Panthenol, Glycerin, Butylene Glycol, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Parfum, Benzophenone-4.

Talpa: 200 ml.

Kaina: 2,49 EUR


Įpakavimas:







Rezultatas:





Mano nuomonė:

Aš labai mėgstu garbanas, dažniausiai renginiams pasirenku būtent tokias šukuosenas. Idealus plaukų lakas: kuris nesulipina plaukų, plaukai po naudojimo lieka gyvi ir nesausi, o taip pat garbanos gerai laikosi. Būtent toks lakas yra Margaritos su dilgėlių ekstraktu. Negaliu nepaminėti nuostabaus plaukų lako kvapo, labai natūralus ir laikosi plaukuose pakankamai ilgai. Lako fiksacija yra normali, plaukai nesulipę ir šukuosena atrodo labai natūraliai. Būtinai nusipirksiu dar vieną tokį lako buteliuką. Rekomenduoju išbandyti.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig