2015 m. kovo 7 d., šeštadienis

Matrix Biolage ExquisiteOil Tamanų aliejus (92 ml)




Šiandien mano antrasis pasakojimas apie Matrix plaukų aliejų iš Biolage serijos. Aš jau turiu Matrix Wonder Oil pati stipriausią aliejaus variantą, man jis labai patinka, nuostabus poveikis ir kvapas. Aš prieš Kalėdas surinkasu labai daug bonusų www.feelunique.com internetinėje parduotuvėje, todėl man visas Matrix produktų rinkinys Fiberstrong kainavo apie šešis svarus su nemokamų siuntimų, na kodėl nepasinaudoti proga. Aš išsirinkau plaukų šampūną ir kondicionierių su bambuko ekstraktu sausiems pažeistiems plaukams ir plaukų aliejuką su tamanų aliejumi ploniems plaukams.




Gamintojo aprašymas:





Matrix Biolage ExquisiteOil Strengthening Treatment plaukų serumas stiprina, kondicionuoja ir suteikia spindesio Jūsų plaukams. Pratutintas Polinezijos tamanų aliejais, šis serumas suteikia išskirtinio stiprumo, spindesio ir drėgmės.
Matrix Biolage ExquisiteOil Strengthening Treatment serumas - tinka ploniems, gležniems plaukams.
Naudojimas. Įtrinkite porą lašų Matrix Biolage ExquisiteOil Strengthening Treatment serumo į plaukus po šampūno, arba prieš einant miegoti.
Sudėtis:


Talpa: 92 ml.
Kaina:12,80 EUR (www.topbeauty.lt http://www.expertsalele.lt)
Įpakavimas:






Konsistencija:


Mano nuomonė:

Aš jau šią savaitę pasakojau apie Maroccanoil plaukų aliejų, kuris mano plaukams visiškai nepatiko, šį kartą apie tai, kas patiko ir tiko. Man be galo patinka Matrix Oil Wonders plaukų priežiūros priemonės, aš turiu Amazonijos aliejuką, jis pats stipriausias ir labai tirštas, todėl pasirinkau Matrix Biolage aliejų, kuris skirtas ploniems plaukams. Jo konsistencija tiršta, tačiau aliejus neriebina plaukų. Aš naudoju kelis lašus aliejaus ant sausų plaukų prieš plaukų tiesinimą, taip aliejus apsaugo mano plaukus nuo aukštos temperatūros, tiesinimo laikas sutrumpėja ir plaukai gaunasi šilkiniai. Aliejaus kvapas saldokas, spalva permatoma, tai tik buteliukas rožinės spalvos. Aliejaus kvapas ilgai išsilaiko ant plaukų, tačiau po kelių naudojimo kvapas nesijaučia. Savaime suprantamai, aliejus tik suteikia vizualinį poveikį, aliejai su silikonais sudėtyje plaukų negydo.

Man produktas labai patiko, rekomenduoju išbandyti, aliejus vertas savo pinigų.



SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig