2015 m. kovo 16 d., pirmadienis

Meno kūriniai - Les Merveilleuses Laduree cosmetic



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, kol aš rašau savaitės anonsą, noriu supažindinti Jus su nuostabia Laduree kosmetika gaminama Prancūzijoje, jos kaina išspūdina, tačiau ir gaminami produktai atrodo kaip meno kūriniai. Kaip Jums skaistalai, kurie atrodo kaip rožių žiedlapiai? O biri pudra su nuostabiu stikliniu įpakavimu? Žiūrime nuotraukas.



Les Merveilleuses Laduree kosmetiką kuria pats žinomiausiais autentiškų ir skaniausių pasaulyje Macarons Laduree gamintojas. Aš kai tik pamačiau šiuos stebuklus, negalėjau nepasidalinti su Jumis.


Tai skaistalai...





Galimos spalvos:


Apačioje aš įkėliau nuorodą, kur galima pamatyti, kaip kosmetikos priemonės atrodo gyvai, tačiau noriu pasakyti, kad stiklinis įpakavimas, teptukas ir skaistalai parduodami atskirai. Teptuko kaina apie 109EUR, stiklinis įpakavimas - 39EUR ir skaistalai 81 EUR. Gaunasi tikrai ne pigiai.

Produktų asortimentas ir atspalviai:



Na o čia kaip produktai atrodo realiai:


Aš kai tik pamačiau nuotraukas, supratau, kad noriu skaitalų ir pudros. Viskas atrodo tiesiog tobulai, stabdo tik kaina. Todėl rašau įrašą ir noriu garsiai. ;-) Kartais tai padeda.




SHARE:

3 komentarai

  1. Likau be žado, tie skaistalai turbūt gražiausias kosmetikos produktas, kurį man teko matyti!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Likau be žado, tie skaistalai turbūt gražiausias kosmetikos produktas, kurį man teko matyti!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig