2015 m. kovo 9 d., pirmadienis

MONIKA PRANCKAITYTĖ [ INJEKCIJA ]


Šiandien noriu papasakoti apie dar vieną dizainerį ir Mados Infekciją finalo dalyvę Moniką Pranckaitytę. Perskaičius kolekcijos pristatymą pagalvojau wow, kaip visa tai galima pasakyti drabužiais, pasirodo galima. Rekomenduoju susipažinti...




Monika yra įgijusi mados bakalaurą Vilniaus dizaino kolegijoje, tačiau žinių sėmėsi ir Skandinavijoje gerai žinomoje dizaino ir verslo akademijoje VIA Teko Design & Business”. Per trejus savo kūrybinės veiklos metus jaunoji dizainerė jau yra pristačiusi savo modelį Indija mano spintoje”, sukūrusi teminį įvaizdį gido darbui ir pristačiusi dvi savo kolekcijas – Tolinkto” ir Ritus”. Be to, Monika savo įgūdžius yra tobulinusi ir atlikdama praktiką pas dizainerį Giedrių Paulauską.











>>> Kolekcija F8”

Mintis > Monikos kolekcijoje raidė ir skaičius F8 – tai grafiniai simboliai, kurie vizualiai iliustruoja personažo užgimimą. Išnyksta pirminė grafinių simbolių reikšmė. F8 – tai pirminis kūnas, kuris ryžtasi eksperimentams su savimi. Plastinė chirurgija – pagrindinė eksperimentų priemonė. Monikos kolekcijos personažas reflektuoja visą pirminio kūno kaitos procesą - nuo netobulumo paieškų pirminiame moters kūne, savanoriško jo žalojimo, gyjimo proceso iki antrojo kūno užsiauginimo.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig