2015 m. kovo 23 d., pirmadienis

Nagų dizainas (AVON GEL FINISH nagų lakas ir MUA nail constellation - scorpio)


Man labai patinka blizgučiai, shimeris, burbuliukai, todėl kai pamačiau MUA produktų išpardavimą, o ten buvo išparduodama labai daug burbuliukų iš Kalėdinės kolekcijos. Aš nusipirkau žalius ir violetinius,  šiandien labai trumpai papasakosiu kas iš to gavosi ir kaip atrodo.

Taip atrodo burbuliukai:


Tai nauja mados tendencija skirta ypatingiems Kalėdiniams manikiūro variantams. 3-ų spalvų blizgantys karoliukai  suteiks jūsų nagams ypatingą dizainą. Juos labai lengva naudoti, o su jų pagalba galima sukurti labai daug įvairių šventinio manikiūro variantų.

Kaina: 1 svaras


Spalvų pasirinkimas:




Įpakavimas:









Rezultatas:


Mano nuomonė:

Idealus variantas šventėms, man labai patiko burbuliukų atspalviai - violetinė, žalia ir auksinė. Tinka prie panašios spalvos nagų lakų. Šį kartą lakavau su AVON GEL FINISH nagų lakų, atspalviai idealiai tiko. Naudojimo principas labai lengvas - užlakuoti bazinį laką, paberti burbuliukus kol lakas dar neišdžiuvo, prispausti lengvai pirštu ir užfiksuoti permatomu viršutiniu sluoksniu. Laikosi toks grožis apie 3 dienas, toliau nusiklijuoja burbuliukai ir manikiūras atrodo netvarkingai. 
Apibendrinat noriu pasakyti, kad man labai patiko MUA burbuliukų atspalviai, tikrai bandyčiau kitų atspalvių variantus.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig