2015 m. kovo 2 d., pirmadienis

Šį mėnesį pabaigiau...




Šiandien noriu papasakoti apie vasario mėnesio pasibaigusius produktus. Arba mėnuo buvo labai trumpas, arba naujų produktų labai daug, tačiau mano pasibaigusių produktų ypatingai mažai. Pabandysiu juos trumpai aprašyti:


Aš labai mėgstu pagulėti vonioje, todėl kai tik pamačiau naujieną Elevitos parduotuvėje nusipirkau pabandymui. Tai vonios tirpalas įvairių rūšių, vienas įpakavimas - vienam kartus. Pasirinkimas didelis, man labiausiai patiko su Juodu, Svorį mažinantį ir Levangų (ramiam miegui).



Alva Soft peeling mask - labai patiko, mėgunuko užteko keliams kartams, pilingas labai švelniai valo ir nesausina odos.

Sacharujan pažeistų plaukų šampūnas - nepatiko, nes po naudojimo plaukai riebaluoti, sunkiai šukuojami ir neblizga. Man labiausiai patinka šampūnas sausiems plaukams.


L'oreal Nutri Gold veido aliejus ir kremas - ačiū labai kompanijos atstovams už mėginuką, nes man buvo labai smalsu išbandyti šiuos produktus. Verdiktas - mano veido odai netinka. Aliejaus konsistencija neriebi, tai lyg sausas aliejus, įtariu, kad sudėtyje daug silikonų, kvapas malonus, susigeria labai greitai, riebaus sluoksnio ant veido nepalieka, tačiau labai kemša poras.
Kremas tinkamas naudoti vakare, nes riebina veido odą.


Natura Siberica vyriška produktų linija. Šampūnas skatinantis plaukų augimą, tiesą sakant aš nebandžiau, naudojo mano vaikinas, jam labai patiko. Žiūrint į Natura Siberika naujas produktų linijas mano veide šypsena, ypač nuo vyriškų produktų aprašymo. Tu dar taip sugalvok: dušo želė atgaivina ir suteikia energijos po sunkios nakties ir per daug išgerto alkoholio. Manau Rusijoje tai produktas numeris vienas.

Palette Salon Colors plaukų dažai. Aš esu bandžius Palette plaukų dažus, man jie tragiškai smirda, gadina plaukus ir sausina galiukus. Šitą naujiena atvežiau iš Maskvos, kokybė visai kitokia. Plaukų spalva idealiai pilka ir nemalonaus kvapo beveik nesijautė. Reikės paprašyti tokių dažų atsiusti iš Vokietijos ar iš Anglijos, nes manau Lietuvoje kokybė prasčiausia iš visų.

Ziaja Goat's Milk dušo želė - pagaliau pasibaigė. Malonus kvapas, švelniai plauna kūną, tačiau atsibodo. Aš labai nemėgstu labai didelių, šeimyninių dušo želės įpakavimų. Nenoriu laikyti vonioje daug buteliukų, panaudoji ir išmeti, o čia užteks pusei gyvenimo.




Apie Korėjietiškas dantų pastas ir dantų šepetukus jau pasakojau ne vieną kartą. Jie visada bus mano vonioje.


Planeta Organica veido prausiklis - aš labai mėgstu plaukti veidą. Man visiškai netinka visokie pieneliai ir tonizuojantys losjonai, nes jie kemša poras. O svarbiausiai jie nesuteikia mano veidui gaivumo pojūčio, todėl aš pastoviai renkuosi prausiklius. Planeta Organica - vienas iš geresnių, tačiau kaina nėra labai didelė. Rekomenduoju išbandyti.

Dior Nude Air kreminės pudros mėginukas - kaip kartais gerai išbandyti mėginuką, suprasti kad tau visiškai netinka ir sutaupyti pinigų. Prieš perkant kreminę pudrą, būtinai paprašykite mėginuko, arba išbandytikie vietoje. Kreminė pudra - viso makiažo pagrindas, o neteisingai parinktas makiažo pagrindas sugadins bet kokį makiažą.

Uoga Uoga BB kremai - nepatiko, nes maskavimo beveik nėra, tai tiesiog kremas su lengvu atspalviu.

Ambroozija "Saulė" veido kaukė nuo raukšlių ir veido prausiklis -kaukė brandžiai odai. Ambroozija vieni iš mano mėgstamiausių produktų, todėl būtinai kartosiu.


Tik tiek pasibaigusių produktų šį kartą, manau kitą mėnesį jų bus daugiau, nes vonioje liko daug pabaigtukų.







SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig