2015 m. kovo 5 d., ketvirtadienis

Tobuli antakiai su Maybelline BrowDrama antakių žele ir antakių pieštuku


Šitos Maybelline naujienos aš labai laukiau, aš jau prieš gerus keturis mėnesius mačiau naujienas Maskvoje, tačiau nenusipirkau. Pagaliau Maybelline populiariausias antakių produktas jau Lietuvoje, šiandien noriu apie juos papasakoti plačiau.




Gamintojo aprašymas:



Maybelline BrowDrama -Tai antakių želė, kuris puikiai formuoja antakius, suteikia spalvos ir ilgalaikį fiksacijos poveikį.

Maybelline - antakių pieštukas.

Kiek aš supratau iš aprašymo, egzisuoja keli Maybelline Brow Drama antakių želė atspalviai:

Mano atspalvis - Medium Brown

Sudėtis: 






Įpakavimas:










Pirmasis Maybelline antakių pieštukas nekriekaištingiems antakiams ir tobulam rezultatui.

Spalvų pasirinkimas:

Blond
Soft Brown
Deep Brown
Auburn

Mano spalva:


Įpakavimas:







Naudojimas:






Rezultatas:


su Maybelline Master Shape pieštuku:



Su Maybelline Master Shape pieštuku ir BrowDrama antakių žele




Mano nuomonė:

Antakiai mano silpnoji vieta, aš vis dar tobulinu jų formą ir spalvą, tačiau kol pati nesuprasiu ir neatrasiu, bus sunku. Šiuo metu aš auginu keliuose vietose neteisingai išpešiotas antakių dalis, todėl iki tobulos formos manau vienas ir keli mėnesiai. Tačiau laukti verta.

Šnekant apie Maybelline naujoves antakiams galiu pasakytu, kad man patiko. Labiausiai patiko antakių pieštukas, nes jis labai minkštas ir tepasi lengvai, tačiau po savaitės naudojimo mano pieštukas buvo jau toks:

dėl savo minkštos konsistencijos pieštukas susinaudoja labai greitai, prieš kiekvieną naudojimą reikia jį padrožti. Spalva man nelabai patiko, manau per tamsi ir per šilta, tačiau jau pagooglinau, kai pirksiu kitą, pasirinksiu atspalvį blondinėms.

Antakių želė mano kosmetinėje visiškai naujas produktas, aš galiu prisipažinti, nemoku juo naudotis. Puikiai suprantu, jeigu labai gera antakių formą ir reikia paryškinti tiesiog antakių spalvą, galima rinktis antakių želę, o jeigu reikia koreguoti formą - tada pieštuką, o jeigu norisi po pieštuko naudojimo užfiksuosi antakių formą, tokioje situacijoje gali padėti antakių želė. Spalva - tobula, šviesiai ruda, be šilto atspalvio. Kai aš atauginsiu savo antakius, galėsiu vienu brukštelėjimu patobulinti ir užfiksuoti antakių formą.

Apibendrinant noriu pasakyti, nežiūrint į smulkmenas, produktai man labai patiko. Rekomenduoju išbandyti.









SHARE:

31 komentaras

  1. Antakiu piestukas nera naujiena, ji maybelline idejo nes rekomenduoja naudoti su antakiu zele;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai už papildymą, aš tikriausiai nepastebėdavau parduotuvėje. Šiandien žiūrėjau JAV skirtus pieštukus, jie senesnio leidimo atrodė taip: http://www.theplasticdiaries.com/popular/maybelline-new-york-eyestudio-master-shape-brow-pencils-review-swatches-photos, o šitas pieštukas naujineas, nes atrodo jau kaip ir mūsų.

      Panaikinti
    2. As toki pat piestuka esu gavusi su pirmu siutiniu is Maybelline, taigi galiu palyginti kad jie tikrai niekuo nesiskiria :)

      Panaikinti
  2. beje, pagaliau pakeitei baneri virsuje :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jau pakei2iau, sunku nufotografuotim nes oras tragi6kas, o profesionalaus apšvietimo aš dar neturiu. Šiandien pilna sniego, todėl šviesu, pats tas nuotraukos pavasariui. ;-)

      Panaikinti
    2. Su dirbtiniu apsvietimu irginera lengva, reikia daug darbo idet kad bent kazkas gero gautusi... bet svarbiausia - puikus rezultatas :)

      Panaikinti
    3. O ko tas anas baneris blogas buvo?

      Panaikinti
    4. anas buvo geras, bet tinkamas rudeniui :)

      Panaikinti
    5. Bet juk dabar pavasaris, todėl jau pavasariškas... ;-) Reikia keistis, gal taip ir pavasaris greičiau ateis.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2015-03-05 19:45

    Laba diena. Butu gerai, jei blogo pranešimuose nurodytumėte tai Jūsų pirkti produktai ar gauti testavimui. Objektyvumo dėlei...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jeigu sekate mano blogą, aš visada pirmadieniais surašau kas yra nupirkta, kas gauta testavimui.

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-03-05 23:19

      Jūsų reikalas, bet skaitytojams turbūt būtų patogiau viską matyti vienoje vietoje. Nereikėtų bandyti įsiminti jūsų pirkinių krepšelio.

      Panaikinti
    3. O koks man skirtumas kažkieno pirkinių krepšelis? Man įdomu, ar produktas geras, ar man jį pirkti, ar ne. O iš kur blogeris jį gavo, koks skirtumas? Gal iš draugės pratestuot paėmė. Ar čia didelis skirtumas, pirko, nepirko, dovanų gavo. Nevogė gal :D Taigi ir taip matosi, kad čia žmogaus blogas, o ne kokios įmonės.

      Panaikinti
    4. O koks man skirtumas kažkieno pirkinių krepšelis? Man įdomu, ar produktas geras, ar man jį pirkti, ar ne. O iš kur blogeris jį gavo, koks skirtumas? Gal iš draugės pratestuot paėmė. Ar čia didelis skirtumas, pirko, nepirko, dovanų gavo. Nevogė gal :D Taigi ir taip matosi, kad čia žmogaus blogas, o ne kokios įmonės.

      Panaikinti
    5. Anonimiškas2015-03-06 08:36

      Kai kuriuose bloguose yra didelis skirtumas. Produktai iš savo krepšelio sulaukia visapusiško atsiliepimo. Gautų produktų įvertinimai visada tik teigiami. Aš šiame tinklaraštyje nauja, taigi tai buvo tik pasiųlymas.

      Panaikinti
    6. As ir nelabai suprantu koks skirtumas ar blogeris pirko preke ar ja gavo? Nebent kazkam yra noras irgi gauti, tada svarbu... ;)

      Panaikinti
    7. Ir tiksliai pastebeta, jei gavau is drauges ir ivertinau gerai, tai jau labai blogai? :)

      Panaikinti
    8. Kaip jau rašiau, skirtumas tame, kad pagal blogginimo taisykles reikia paminėti iš kur gautas produktas, ar nusipirkai pati, ar gautas testavimui.

      Panaikinti
  4. Šiaip jau kiek pati esu gavusi priemonių testavimui, ar knygų apžvalgoms, tai atstovai pabrėžia, kad nereikalauja tik teigiamo įvertinimo.
    Ok, gali pasirodyti, kad blogeris vistiek norės girti, nes bijos kitą kartą negauti, bet iš patirties, pvz., knygas tikrai esu kai kurias kritikavusi, bet tai neatbaidė leidyklų.
    Kita vertus, ne viską ką siūlo esu priėmus, iš karto pasakydama, kad žinau, kad man tai nepatiks (kad ir populiaraus, bet man nepatinkančio autoriaus knyga, ar juoda arbata, kurios negeriu), o jums gi visai nereikia neigiamo įvertinimo. Tad manau, kad įvertinimais tikrai galima pasitikėti, nėra tikslo liaupsinti, kol nerašai pagal sutartį už honorarą :).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš turiu galimybę nerašyti jeigu produktas man netinka, pvz. siunčia kremą sausai odai, o mano oda riebi, nu ką aš parašysiu, man netinka. O jeigu leidžia pasirinkti, tada pasirinki tai, kas tikriausiai tiktų, perskaitai atsiliepimus ir įvertini atspalvius, tada ir atsiliepimai būna teigiami. ;-)

      Panaikinti
  5. Man tai irgi skirtumo nėra, ar gautas, ar pirktas, bet merginos pastaba apie tai, kad parašyti, tai nieko čia blogo nematau, jeigu ir būtų parašyta, kituose bloguose mačiau * deda ar ką. Kai būna anonsuose parašyta, tai gerai, bet šią savaitę tai vat ir nemačiau, kad būtų parašyta anonse :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi nieko blogo tame nematau, pagal blogginimo taisykles, privaloma rašyti iš kur gautas produktas, aš tai dariau pirmadieniais, tačiau jau nuo pirmadienio bandysiu parašyti kiekviename įraše, jeigu tai PR sample. Manau visiems bus aiškiau. Labai teisingai rašo anonimas, taip tinkrinamas blogo patikimumas, nes dauguma rašo gerus komentarus jeigu gauna produktą testavimui, o jiegu perka - tadao objektyviai. Aš galiu pasakyti, nemėgstu rašyti bloų komentarų, juk jeigu produktas netinka man, nereiškia, kad netinka kažkam dar. Dažniausiai padarau labai daug nuotraukų, kad galima būti lengvai įvertinti rezultatą. O jeigu pati perku produktą, dažniausiai neperku aklai, perskaitau labai daug atsiliepimų, ir peržiūriu daug nuotraukų, todėl jaučiuosi apsaugota nuo blogų produktų. ;-)

      Panaikinti
  6. O kur čia tos bloginimo taisyklės, kad net privaloma (ne pageidautina, skaitytojai nori, visiems smalsu, o privaloma?). Svetainės pagal LT įstatymus privaloma tik reklaminius straipsnius pažymėt, už kuriuos mokami pinigai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš mačiau kad visos užsienio bloggerės taip daro ir rusų bloggerių taisyklėse taip parašyta.

      Panaikinti
    2. Bet gi supranti, kad čia yra tavo asmeninis blogas, o tu dabar esi žinomiausia beauty blogerė, ir vienintelė, kurios pagrindinė veikla yra bloginti, todėl pati gali kurt savas taisykles savo svetainėje :) ir diktuoti madą Lietuvos blogerėms :). Blog - tai internetinis dienoraštis, o taisyklių kaip rašyti dienoraštį nebūna :), nebent tik patarimai.

      Panaikinti
    3. Ačiū labai, tačiau dėl to ir norisi padaryti geriausiai. Aš supratau, kad reikia lygintis į užsienio bloggerius, kurie parašo atvirai, tai PR samples, nuo to tikrai niekas nesikeičia, tačiau skaitytojai žino, produktas gautas testavimui.

      Panaikinti
  7. Kokios dar blogginimo taisykles? Taisykles kuria patys bloggeriai... nebent patys siuntejai papraso nurodyti, jog tai pr salmpe... nu prajuokinai :);)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš manau blogginimo taisyklė - tai rašyti tik tiesą, aš esu visiškai atvira su savo skaitytojais, jeigu aš gavau produktą testavimui, reiškia taip ir rašau, anksčiau tai dariau pirmadieniais, o dabar prie kiekvieno teksto. Pusiau tiesa - tai nėra visiška tiesa, ir ne vienas gamintojas savaime suprantama, nenorės kad būtų parašyta, kad tai PR- Sample. Aų noriu padaryti geriausiai, savo skaitytojų atžvilgiu. Jeigu nerašyti tiesios tau yra juokinga, daryk kaip nori. Juk čia tavo blogas, ir tu gali daryti kaip tik panorėsi.

      Panaikinti
    2. Tiesa ta, kad nera blogginimo taisykliu :) Kai kurie gamintojai/tiekejai patys praso jog rasytum pr sample, todel kad nei vienas nenores tai irgi nera tiesa :)

      Panaikinti
  8. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Man labai patinka Jūsų blogas ir išsamūs kosmetikos priemonių aprašymai. O kas liečia šiuos produktus, jau seniai svajoju apie tobulus antakius ir manau, kad mano svajonę galėtų išpildyti nebent mikropigmentacija ... O šios priemonės padedda žinoma kažkiek vaizdą pagerinti, bet kasrytą stovėti prieš veidrodį tiek laiko nesinori...

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig