2015 m. balandžio 2 d., ketvirtadienis

Beauty Talk...


Kai už lango nei žiema, nei pavasaris, tai sninga, tai lyja ir tai ne balandžio pirmojo pokštas, norisi pasiimti puodelį karštos kavos ir kakavos, žiūrėti mėgstamus filmus ir neišlipti visą dieną iš lovos. Deja, reikia eiti į darbą, susitikinėti su žmonėmis arba atlikti tam tikrus namų darbus (paruošti vakarienę ir susitvarkyti būtą). Siūlau Jums kelioms minutėms prisėsti, atsipalaiduoti ir peržiūrėti visus Lietuvos ir užsienio bloggerių įdomiausius straipsnius.







Noriu pradėti nuo to, kad ne visada populiarūs produktai yra geri, man tai buvo EOS lūpų blizgesiui, Juditai su Moroccanoil plaukų priežiūros priemone. Aš tikrai nesuprantu, kodėl jis taip patinka merginos, kvapas saldus, efekto nulis plius dar riebina plaukus.


Modesta išbandė Uoga Uoga mineralinę pudrą, aš jau perskaičiau daug gerų atsiliepimų, bet vis kažkas stabdo ją nusipirkti.


Karolina jau apsilankė parduotuvėje, kur yra nauja Catrice Nude Purism kolekcija. Man labiausiai patiko šviesiai mėlynos ir rožinės spalvos nagų lakai, ir mėlynos spalvos keturių spalvų šešėlių paletė.



Kaip paslėpti tamsius paakius žino Judita. Galiu pasakyti, bandžiau šią Catrice priemonė, nuo Dior ir garsiojo YSL mažai skiriasi, konsistencija ir tekstūra tokia pat. MAC priemonių maskavimo efektas žymiai didesnis, todėl jeigu reikia stipraus maskavimo - MAC, jeigu reikia lengvo vos matomo efekto - Catrice.


Labai naudingas gretos pasakojimas apie essence lūpų kontūro pieštukus. Geros kokybės kosmetikos priemonė už labai mažą kainą.


Kaip gaila, kad pas mus nėra Victoria Secret parduotuvės. Aš labai noriu išbandyti blizgesius ir kūno priežiūros priemones. Mano draugė važiuoja į Anglija, jau rašau norų sąrašą.


Ingrės naujieji Rimmel lūpų dažai. wow, spalva tikrai atrodo tobulai. Užsirašiau numeriuką.



Ingridos kovo mėnesio naujieji produktai. daug, tikrai daug, bet vertinant tai, kad Ingrida beauty Bloggere, sakyčiau labai normaliai ir apgalvotai.




Lauros naujas įrašas bloge apie JOIK veido tonizuojantį losjoną. Tiesą sakant, apie tokią kompaniją net negirdėjau, tačiau produktas atrodo labai patraukliai, žinant, kad merginos vertina sudėtį, galima teigti, kad sudėtis irgi be blogiukų.


Monika savo blogo skaitytojams pasakoja apie Uoga Uoga veido kremą 'Aksominė oda', man Uoga Uoga produktai patinka, bet ne visi, labiausiai patinka šviežios kaukės, tačiau paskutiniu momentu perku tik Lush šviežias kaukes, ten pasirinkimas didesnis ir naudojimo laikas ilgesnis.



Perskaičius Gretos pasakojimą apie Avon Planet Spa produktus, supratau, man buvo taip pat su pirma Avon Planet Spa kauke, bet man ji nusilupo kartu su antakiais ;-) Šnekant apie Avon kosmetikos priemones, galiu pasakyti, man labai patinka Negyvosios jūros su mineralais veido ir kūno priežiūros linija, gerai valo ir tonizuoja veido ir kūno odą.



'Skanios' Maženos nuotraukos ir naujas atsiliepimas apie NONI Care kūno priežiūros produktus. vakar mačiau šiuos produktus Maximoje  (Akropolyje, Vilniuje), nusipirkau vienkartinę kaukę, labai įdomu išbandyti.


Aurelijos naujas atsiliepimas bloge apie Dove Summer Glow kūno priežiūros priemonę, kuri suteikia atspalvio. Bandžiau Decleor, man efektas labai patiko, reikia išbandyti Dove, jeigu jis geros kokybės, ilgai gyvens mano kosmetinėje.


Salomėjos įrašas bloge apie Agafjos kūno sviestą. Pastoviai perlu Agafjos produktus, jie labai geros kokybės, o kaina juokinga. Ech, jeigu jų kaina būtų tokia kaip Rusijoje (šitas sviestas ten kainuoja apie 1 eurą).




Živilės pirmoji pažintis su VIVI produktas praėjo labai sėkmingai, galiu pasakyti, jeigu teisingai pasirinkti produktą, nusivylimų nebūna, taip pat VIVI salelėje visus produktus galima išbandyti ir dar paprašyti mėginukų.




Kotrynos Tom Ford kvepalų apžvalgą. Tom Ford kvepalai tobuli, kvapai labai ryškus ir juos prisimini visam gyvenimui. Mano mėgstamiausi Tabacco Vanille iš Private Label Kolekcijos. Prisimenu kai aš dar buvau visai jauna, žiūrime su drauge žurnalą, wow, koks gražus vyras. Tai Tom Fordas? pats Tom Fordas? 



Labai gražus, stilingas vyras su vidine charizma ir seksualumu, manau pradžioje reikia žiūrėti į Tom Fordą, o tik tada į jo kuriamus kvepalus ir drabužius, lengviau galima suprasti mintį, kvapus ir nešamą seksualumo žinutę.


Patricijai su Rubella dažais gavosi tobula plaukų spalva, reikės atkreipti dėmesį parduotuvėje.



Pašnekėjimui:


Eimantės tobulas drabužių derinukas su ilgu sijonu, o Jus, ar nešiojate ilgus sijonus? Ar tik trumpus?


Patricijos nauji pirkiniai ir atradimai



Ryškus ir labai gražus, mano stiliaus drabužių derinukas Enrikos bloge. Noriu Dolce & Gabbana batų.


Aš visada už naujus drabužius pavasariui. Labiausiai patiko Avos dryžuotas ilgas megztinis, žinau, kad tokie labai madingi šį sezoną.


Mados infekcijos apžvalga kuri man patiko Ievos bloge, mes stebėjome MI kartu, tik mūsų požiūris visiškai skirtingas. Šiandien skaitome Ievos blogą, o aš rašau savo Mados Infekcijos versiją.



Užsienio bloggeriai apie naujienas:


Aš pastoviau pirkdavau www.lookfantastic.com Beauty Box - grožio dėžutes siurprizus. Šį kartą neužsakiau, nes praeita dėžutė labai nuvylė, nu kiek galima siusti juodus pieštukus? Šį kartą peržiūrėjau nuotraukas ir supratau, kaip gerai, kad neužsakiau. Vėl juodas pieštukas ir vitaminai. Vitaminų negeriu, nes nuo jų labai norisi valgyti, pas mane prasideda budėjimas prie šaldytuvo, o juodų pieštukų turiu jau visą kolekciją. Vienintelis produktas kurį norėčiau išbandyti - tai Korres plaukų šampūnas, bet už tokius pinigus galima susipirkti pilną įpakavimą arba Korres mini produktų rinkinuką.


Sabrina pasakoja apie naujus To Ford produktus pavasariui. Mėlynas nagų lakas tiesiog pasakiškas.


Dior eye Reviver paletės palyginimas su Urban Decay palete, man UD patiko žymiai labiau, ten spalvos ryškenės.


O jus ar matėte naujas Guerlain bronzines pudras? Galiu pasakyti, Guerlain bronzinės pudros vienos geriausių kosmetikos rinkoje, siūloma daug įvairių atspalvių, taip pat matinės ir blizgios pudrų tekstūros.


O kaip Jums patinka nauja Chanel vasaros kolekcijos bronzinė pudra? Man, ji tobulai graži, bet kažin kokia jos tekstūra, blizgi ar matinė. 


Desertui naujos limitoto leidimo Chanel paletės apžvalga iš Les Intemporels kolekcijos. Mano paletė manęs jau laukia, laukiu nesulaukiu, kaip ji atkeliaus iki Vilniaus.



PS. Šis Beauty Talk įrašas jau 20 mano bloge, kaip greitai bėga laikas. Labai džiaugiusi kad daugėja naujų bloggerių, naujų idėjų ir labai didelis straipsnių įvairovė. 

Ačiū, kad skaitote


SHARE:

4 komentarai

  1. šaunus įrašas :) maža pastabėlė, pamiršai įkelti nuorodą į Tom Ford kvepalus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aciu kad vis itrauki mano irasus i Beauty Talk, tik mano vardas ne Ingrida o Indre :) xoxo

    www.curvyliciousme.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ištaisiau, apsiprašau, kažkaip šiandien labai išsiblaškius, gal peršalimas taip veikia

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig