2015 m. balandžio 9 d., ketvirtadienis

Beauty Talk


Šiandien ketvirtadienis, aš jau ruošiuosi susipažinti su Latvių drabužių dizaineriais, skaitau jų kolekcijų aprašymus ir žiūriu nuotraukas, bet labai noriu pabaigti rašyti rubriką Beauty Talk. Iš bloggerių straipsnių temų ir pasirinktų spalvų matosi, kad jau atėjo pavasaris, daugiau makiažo ir ryškesnių drabužių. Mane irgi pavasaris veikia, dirbti nesinori visai, norisi daugiau fotografuoti ir rašyti apie madą ir drabužių derinius.



Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo labai gražių makiažu:


Pirmas makiažo variantas Ievos: labai gražūs šešėliai ir nuostabus Ombre style ryškiai rožinės lūpos.



Dar vienas įspūdingas Maženos makiažo variantas: Artdeco skaistalai naudojami ir kaip akių šešėliai.


Kreminiai akių šešėliai puikiai tinka vasarai, tai labai lengvas akių makiažo variantas, tačiau man labai patinka derinti kelių spalvų kreminius šešėlius. Vieni iš populiariausių kreminių šešėlių rinkoje - L'oreal. Patricijos pasirinkimas šviesiai rožinis atspalvis.



Švelniai oranžiniai atspalviai labai madingi šį sezoną, būtent apie tokios spalvos lūpų dažus naujas Živilės atsiliepimas bloge. 





Nuo makiažu ir kosmetikos apžvalgų, pereiname prie veido priežiūros priemonių, Judita pasakoja apie MYE kosmetiką. Aš puikiai suprantu, kad gera kokybė kainuoja brangiai, todėl veido priežiūrai rekomenduoju rinktis priemones, kurios tinka būtent Jums, netaupyti pinigų ir neieškoti pigesnių priemonių, veidas pas mus tik vienas.



ELAIS veido priežiūros priemones atkreipiau dėmesį vartydama Cosmopolitan žurnalą, sudomino įpakavimas, galvoje buvo tik vienas klausimas, ar įpakavimas tikrai medinis. Taip pat ieškodama informacijos internete radau, kad produktai gaminami Lietuvoje ir yra natūralios sudėties. Jurgitos atsiliepimas apie kremą su citrinine mirta jau bloge.



Eimantės bloge La Mav kremo apžvalga, aš bandžiau La Mav kremus, jie labai geros kokybės, bet kaina kandžiojasi, tačiau mes su Jumis susitarėme, kad savo veidui nieko negalia.


Uoga Uoga produkciją kelia labai didelį susidomėjimą, aš jau pasakojau apie naujieną BB kremus, tačiau man jie visiškai nepatiko. Dar vienas atsiliepimas apie juos Kotrynos bloge, manau atsiliepimai padeda jums nuspręsti verta ar neverta bandyti produktą.



Dar viena nematyta kosmetikos priemonė Enrikos bloge, NUXE mineralinė pudra, atrodo tikrai labai įdomiai, norėčiau išbandyti.



Kiek kartų žiūrėjau į šią RASA  dušo gelį ir negalėjau pagalvoti, kad jis žalios spalvos. Evos bloge labai daug nuotraukų ir pilnas atsiliepimas


Aš labai ilgai žiūrėjau į šį Gliss Kur aliejuką parduotuvėje, kai jis tik atsirado, bet taip ir nenusipirkau, bet po Salomėjos atsiliepimo gal ir susigundysiu, nes įtariu, kvapas nerealus, o mano plaukai mėgsta silikonus, todėl manau puikiai tiks.




Pašnekėjimui:



Evos bloge įrašas apie vestuvių planavimą. Ech, aš dar nieko neplanuoju., nors laiko liko dar mažiau, noriu užsimerkti, o atsimerkti jau po vestuvinėje kelionėje.


Ekologiškos ir natūralios kosmetikos mylėtojai puikiai žino apie Avril kosmetiką, Živilės bloge daug nuotraukų ir parduotuvės atidarymo Vilniuje (anksčiau tai buvo tik internetinė parduotuvė, o dabar viską galima apžiūrėti gyvai). Aš irgi kitą savaitę nuvažiuosiu apžiūrėti asortimentą.


Ačiū Patricijai už lūpų šveitiklio receptą, kai pasibaigs mano Lush lūpų šveitikliai, būtinai pasigaminsiu pati.


O štai dar vienas receptas kosmetikos gaminimui namuose, tik šiuo atveju tai veido šveitiklis. 





Plaukų priežiūra mano mėgstamiausia tema, todėl su malonumu perskaičiau Ingridos naują įrašą bloge apie plaukų gydimą aliejumi namuose.




Gretos bloge nuostabus straipsnis apie SLA makiažo akademiją, aš kartais irgi einu pabūti modeliu, sužinai labai daug naujos informacijos, įdėmiai žiuri kaip tau daromas makiažas, dėstytojas aiškina mokiniams, o tu irgi gali klausytis ir mokytis kartu.


Indrės drabužių derinukai pavasariui, man labiausiai patiko Boho Chic variantas, dievinu rudus atspalvius ir mėlyno rašto lengvas sukneles.


Ar jau matėte knygyno lentynose Spintologiją (autorė Agnė Gilytė)? Jei dar nenusipirkote, rekomenduoju perskaityti Salomėjos atsiliepimą ir peržiūrėti knygos iliustracijas.




Sveikinu Ava su nauju pirkiniu. Ted Baker drabužiai ir rankinės nuostabūs, labai noriu nusipirkti sijoną iš naujos pavasario kolekcijos. O kokios gražios Ted Baker gėlėtos piniginės, mmm... svajonė



Karolina savo blogo skaitytojams pasakoja apie saulėgrąžų daiginimą. Niekada negalvojau kad viskas taip lengva. Taip pat čia galima rasti ir sveikų salotų receptą.








Užsienio bloggeriai apie naujienas:


Apie Tom Ford naują vasaros kolekciją. Aš neradau sau nieko nematyto, praeitų metų kolekcija atrodė panašiai.




Urban Decay vasaros naujienos. Man labiausiai patiko blizgesiai ir akių šešėlių atnaujintos bazės. 


Urban Decay labai sultingų atspalvių skaistalai iš naujos vasaros kolekcijos:





Nude spalvos pačios populiariausios šį sezoną, Sabrinos bloge atsiliepimas apie naują Marc Jacobs akių šešėlių paletę.


YSL vasaros naujienas jau gavo užsienio bloggeriai, skaitome apie naujus kreminius akių šešėlius. 


Huda apie naujas Marc Jacobs kontūravimo paletes, nesitikėjau kad jos tokios didelės. Man atrodo, jeigu šnekame apie veido kontūravimą, geriausiai tai sugeba padaryti Kim Kardashian ir Huda Kattan, rekomenduoju peržiūrėti.


Naujieji Nars kolekcijos produktai, lūpų blizgesiai atrodo tobulai.



Pagaliau aš pabaigiau tekstą, gero skaitymo ir skanios kavos, o aš labai greitai paskelbsiu dar vieną naują įrašą apie Latvijos dizainerius ir eisiu ruoštis Pelenės parodai.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig