2015 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

Dior Diorshow Summer 2015 Collection


Dior nenustoja džiuginti savo pirkėjus naujais produktais, kaip sako spaudos pranešimas, Dior išleidžia dar vieną papildomą vasaros kolekcija. Na kiek galima, pagailėkite mūsų pinigines. Ar matote naujo įpakavimo Dior šešėlius? O kaip Jums priemonė antakiams?







Dior 5 Couleurs Designer Palettes (€59.00) -naujas šešėlių įpakavimas man labai patiko, šešėliai atrodo žymiai gražiau ir stilingiau. Žadama nauja šešėlių tekstūrą ir kiekvienoje šešėlių paletėje bus akių pavedimas. Gamintojas nesako kiek bus šešėlių palečių atspalvių, tačiau aš suskaičiau iš Promo nuotraukos 3 spalvų variantus,

Diorshow Pro Liner (€27.00)  - Dior akių pavedimas, kiek nežiūrėjau nuotraukų kur jis yra taip ir nesupratau. Žadama vandeniui atspari formulė, lengvesnį akių pravedimą ir naudojimą.

Diorshow Mascara (€34.00) - naujas DiorShow blakstienų tušas . Prisimenu tai buvo pats pirmas brangus tušas mano kosmetinėje, būtinai nusipirksiu naują variantą, nes DiorShow tušas tobulas. Žadama, kad galima bus nusipirkti papildymą, kai tušas pasibaigs. Tokį variantą su papildimu mačiau Guerlain, nežinau, ar daug žmonių perkasi papildymus.

Diorshow Brow Styler Gel - antakių gelis, planuojami net 3 atspalviai. Tai mano atžvilgiu įdomiausias produktas, kiek supatau, iš vieno galo pieštukas, o iš kito šukos su geliu. 

PS. aš negaliu nutraukti akių nuo nuostabios pilkos lako spalvos, laukiame daugiau informacijos ir nuotraukų.









SHARE:

6 komentarai

  1. Oi bleeeeeeemba, o jau nieko nereikėjo! Be šešėlių apsieisiu (o gal neapsieisiu, matosi tai tik vieni, gal kiti kokie labai gražus), bet iš esmės vėl bus galima juos pirkti. Nes iki šiol knisdavo vienodos dėžutės - kad rastum, ką nori, reikia atidaryt visas turimas ir ieškomi šešėliai būna paskutiniai :D Norėsiu tušo, antakių to daikto ir pilko nagų lako, manau...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi kaip visada nieko nereikia, tik pamaitai ir jau rašai sąrašus, tiesą Dior kokybė ir spalvos tapo dar geresnės, labai patenkinta Dior Star pudra, o antakių pieštuką ir Dior Show pudrą būtinai pirksiu.

      Panaikinti
  2. What a stunning collection. I think smokey greys are great for Summer!

    Keisha xo
    www.chryslaisgals.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. I agree, super Dior new collection, I would like to buy all products ;-)

      Panaikinti
  3. Nice collection! i love dior products. however, I love the Primer/mascara combo from mesurabledifference.com

    it's really worked wonders on my eyelashes.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig