2015 m. balandžio 16 d., ketvirtadienis

essence The Nudes nagų lakai (spalvos 07 hope for love ir 04 cupcake topping)


Labas rytas mano brangieji, Nude spalvos kaip niekada ant bangos šį sezoną, todėl visos merginos ir moterys, kurios dėl savo darbo specifikos negali lakuotis nagų ryškiais atspalviais dabar labai madingos. Nude spalvos tai ne tik klasikinis pudrinis kavos su pienu atspalvis, tai net šviesiai rožinis, o essence išleido visą The Nudes kosmetikos kolekciją. Kai tik kolekcija atsirado, aš pati pirkau lūpų dažus, šešėlius ir nagų lako viršutinį sluoksnį, na o vėliau Nude kolekcijos nagų lakus gavau testavimui. Šiandien papasakosiu apie rožinės spalvos nagų laką ir auksinės spalvos viršutinį sluoksnį.




Gamintojo aprašymas:



vien tik nude spalva... neabejojama, kad visų nude spalvos gerbėjų širdys šį sezoną plaka greičiau! naujieji I ♥ TRENDS nagų lakai perteikia vien tik nude spalvas. nuo lengvos smėlinės iki minkšto abrikoso ar rožių spalvų iki rusvų tonų – pasirinkimas išties platus. ilgai išliekanti formulė dar ir lepina tavo nagus.

Spalvų pasirinkimas:




Talpa: 8 ml

Kaina: 1,99 EUR

Kur pirkti: Drogas, Eurokos

Įpakavimas:

















Rezultatas:







Mano nuomonė:

Aš jau pastebėjau, kad essence limituoto leidimo kolekcijos būna geresnės kokybės, nagų lakai tai tikrai. Aš negaliu pasakyti, kad man nepatinka bazinės kolekcijos nagų lakai (pastebėjau parduotuvėje kad juos labai perka, stendai dažniausiai pustuščiai), jų spalvos ryškios, lakuojasi gerai, tačiau laikosi trumpokai, nors už tokius pinigus sunku tikėtis stebuklo. Limituoto leidimo nagų lakai geresnės kokybės, buteliukai patogesni ir gražesni, o kokybė tokia, kaip Catrice nagų lakų, laikosi apie 3 dienas. Taip pat noriu pasakyti, kad naujas essence lako pagiringas nedraugauja su šios kolekcijos nagų lakais, lakas tepasi labai storu sluoksniu ir lyg tai užsikabina. Viršutinis essence sluoksnis tobulas.
Šnekant konkrečiai apie šiuos nagų lakus, man labai patinka viršutinis sluoksnis, gražios auksinės ir rožinės spalvos blizgučiai, rožinė spalva tikrais Nude, padūmavusios rožės, tokius atspalvius dažniausiai renkasi moterys virš 30, merginoms patinka klasikiniai Nude atspalviai.


PR sample


SHARE:

2 komentarai

  1. Man labai patiko si ruzava spalva ;) Aciu uz lempa, gavau ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Negaliu pasakyti kad spalva mano mėgstamiausiai, labiau patiktų mano mamai, tačiau kokybė ir kaina tikrai labai gera, šviesios spalvos kokybė blogesne. Smagu, kad gavai ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig