2015 m. balandžio 12 d., sekmadienis

GLAMGLOW Youthmud Jauninanti kaukė





Nusprendžiau parašyti labai trumpą pirmo įspūdžio atsiliepimą po Glam Glow jauninančios kaukės naudojimo. Aš jau pasakojau, kad Pelenės parodoje gavau kaukių kelis mėginukus, tiesą sakant, turėjau juodos kaukės mėginuką tada, kai ji tik atsirado, nebuvau bloggerė, man išbandyti buvo visai neįdomu, vieną kartą užtepiau, bet rezultato tikrai neprisimenu, o po to nenaudojau, jį išdžiuvo. Šį kartą aš jau tiksliai žinojau ką bandysiu, kokio poveikio tikėtis, nes bandžiau ant rankos GlamGlow Supermud kaukę (baltos spalvos įpakavimas), ir tikrai žinau kad kaukė veikia. Skubėjau namo kaip niekada, lakuoti nagus naujais ANNY lakais ir išbandyti taip reklamuojamas GlamGlow kaukes.







Gamintojo aprašymas:



„Glamglow“ kaukę 2010 m. sukūrė sutuoktiniai Glennas ir Shannon Dellimorai. Ji buvo skirta profesionaliems atlikėjams naudoti prieš Holivudo kino, muzikos, mados ir apdovanojimų renginius. Veiksminga, greito poveikio molio kaukė sulaukė stulbinančio pramogų pasaulio žvaigždžių ir grožio ekspertų pripažinimo, todėl 2011 m. „Glamglow“ kaukėmis pradėta prekiauti garsiausiose pasaulio kosmetikos parduotuvėse. „Glamglow“ molio kaukės pelnė daugybę prestižinių grožio apdovanojimų.
 
„Glamglow“ – vienintelė odos priežiūros kompanija, įsikūrusi Holivude. Ji naudoja pažangias bei inovatyvias technologijas ir kuria naujoviškas, greito poveikio grožio priemones.
 


Žinia apie revoliucinę kaukę žaibišku greičiu pasklido Holivude. Ji buvo sukurta naudoti užkulisiuose prieš pramogų, muzikos, mados ir apdovanojimų teikimų renginius, kad žvaigždžių oda prieš kameras atrodytų nepriekaištingai lygi ir švytinti. GLAMGLOW® pamėgo ir naudoja tokios garsenybės kaip Jennifer Aniston, Natalie Portman, Miley Cyrus, Ryanas Seacrestas, Giuliana Rancic bei kiti. Tik per 10 minučių ši purvo kaukė suteikia greitą ir pastebimą rezultatą, ji net 3 dienas stimuliuoja odos kolageno sintezę. GLAMGLOW® sudėtyje esantis molis išgaunamas iš Prancūzijos Viduržemio jūros. Taip pat kaukės sudėtyje yra senovinė vulkaninė uoliena pemza ir GLAMGLOW patentuota ir novatoriška TEAOXI™ ilgalaikio veikimo technologija. GLAMGLOW® purvo kaukė švelniai pašalina negyvąsias ląsteles nuo odos paviršiaus, todėl oda tampa lygesnė, skaistesnė ir švelnesnė. GLAMGLOW® valo nešvarumus nepašalindama natūralių odos riebalų, stangrina odą ir sutraukia poras. Tinka bet kokio amžiaus vyrams ir moterims, bet kokiam odos tipui. Naudokite keletą kartų per savaitę. Sudėtyje nėra sulfatų, sintetinių dažų, naftos produktų, ftalatų, GMO (genetiškai modifikuotų organizmų) ar triklozano.



Sudėtis:

Aqua (Water), Montmorillonite (Volcanic Minerals), Kaolin (French Sea Clay), Magnesium Aluminum Silicate (Purified Clay), Polyethylene, Pumice (Micro Volcanic Rock), Camellia Sinensis Leaf (Green Tea Leaf), Camellia Oleifera Leaf Extract (Green Tea), Chamomilla Recutita Flower Extract (Chamomile), Calendula Officinalis Flower Extract (Marigold), Cucumis Sativus Fruit Extract (Cucumber), Hedara Helix Extract (Ivy), Symphytum Officinale Leaf Extract (Comfrey Herb), Lavandula Hybrida Oil (Lavender), Glycerin (Vegetable), Parfum, [Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool], Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Tūris: 50 ml.

Kaina: 52 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt ir www.e-kosmada.lt





Konsistencija:



Rezultatas:



Mano nuomonė:

Puikiai žinau, kad molis yra molis, tačiau pagamintos kaukės molio pagrindu būna skirtingos. Aš nevertinu sudėties, aš vertinu rezultatą ir poveikį, nei vienos molio kaukės aš ant veido nejaučiu, poveikio nulis, užsitepi ir lauki. GlamGlow kaukę tik užtepi jauti iš karto šaltį ir dilgčiojimą, aš ištvėriau vos 7 minutes. 
Pradėsiu nuo konsistencijos: pakankamai skysta, tepasi gerai, susinaudoja nedaug, reiškia įpakavimo užteks ilgam.
Kvapas - vyriškų kvepalų, jaučiamas labai stipriai.
Poveikis ant veido: šaldantis ir gerai jaučiamas dilgčiojimas.
Rezultatas: dėl saldomojo poveikio, kaukė gerai atgaivina veido odą, po visų renginių aš buvau pavargus kaip niekada, po GLAMGLOW kaukės mano veidas atrodė labai gaiviai, oda kvėpuoja, ypatingas švaros jausmas. Konsultantė sakė, kad šios kaukės sudėtyje yra rūgčių, todėl negalima po kaukės naudojimo be SPF priemonių išeiti į gatvę (aš priemones su SPF filtrais naudoju pastoviai, taip ramiau). Kaukė kažkiek sutraukia poras, manau baltoji SeperMud kaukė veido poras valo geriau.
Pirmas įspūdis geras, mane kainos negąsdina, puikiai žinau, kad kokybė kainoja, surasti pigų ir gerą produktą labai sunku, taip pat kaip ir brangų veiksmingą. 
 Iš minusų noriu paminėti, kad labai jautriam veidui kaukės (juodoji ir baltoji ) tikrai netinka, gali būti kad drėkinamoji švelnesnė, išbandysiu, parašysiu savo nuomonę.
Mano verdiktas: aš nusipirkčiau GlamGlow kaukių rinkinuką kaip SOS priemones, prieš renginius  savo veido odą atgaivinti. Štai tokį:







SHARE:

1 komentaras

  1. ismok rasyti blogere tu :)) tikras lithuanian blogas baisiau nebuna :))

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig