2015 m. balandžio 10 d., penktadienis

Grožio industrijos paroda „PELENĖ 2015“. (daug nuotraukų)



Labas vakaras, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien vakariniam skaitymui siūlau Jums Grožio industrijos "Pelenės" parodos apžvalgą, kaip visada, labai daug nuotraukų ir patarimai į ką atkreipti dėmesį, nes paroda labai didelė, produktų ir pasiūlymų tikrai labai daug, pasimesti lengva. Aš praleidau parodoje beveik visą dieną, ir negaliu pasakyti kad mačiau viską, tam kad apžiūrėti visus stendus reikia 3-jų dienų, tiek laiko niekas neturi, todėl rašomės sąrašus ko reikia, ir kokius stendus ir gamintojus būtina aplankyti.

Parodos aprašymas:





ŽŪTBŪT GRAŽI! Toks moto 2015 m. balandžio 10-12 dienomis lydės didžiausią Baltijos šalyse grožio industrijos parodą „PELENĖ 2015“.

Parodoje dalyvaus per 250 įmonių iš Lietuvos ir užsienio, tarp jų – po ilgos pertraukos į parodą sugrįžusios bendrovės „Kristiana“, „Wella“, „Davines“, „Sothys“, ir daugelis kitų. Kiekvienas parodos dalyvis ruošia išskirtinę naujausių produktų paletę, ypatingus pasiūlymus specialistams ir vartotojams, gyvą ir įdomų produktų demonstravimą savo stenduose.

Naujausios plaukų kirpimų tendencijos, nagų priežiūros priemonės, kasdienio ir proginio makiažo paslaptys, garsiausių stiliaus ekspertų iš Lietuvos ir užsienio patarimai, grožio paslaugų ir priemonių gausa, „žalioji kosmetika“, išskirtinių papuošalų ekspozicija, stiliaus detalės ir madingi aksesuarai – išaugusi ir atsinaujinusi paroda „Pelenė 2015“ užims 3 tematines ekspozicijų sales, o savo renginių programa nustebins net profesionalą.

Parodoje vyks didžiausias Baltijos šalyse Kosmetologų kongresas, Atviras Lietuvos kirpėjų čempionatas, VI Atviras Lietuvos Kosmetikų –Kosmetologų konkursas, naujausių kirpimų bei šukuosenų seminarų ciklas LONDA INSPIRATION DAYS su aukščiausios kategorijos meistrų iš Vokietijos (Bert Kietzerow), Latvijos (Daiga Puche), Lietuvos (Diana Manajenko) seminarais ir šou pasirodymais.

Vyriškų šukuosenų kirpimo techniką parodoje pristatys tikras vyrų stiliaus kūrimo ekspertas, Pasaulio kirpėjų čempionato prizininkas ir Rusijos čempionas Sergey Rudnitskiyi.

Iš viso parodą lydės per 20 seminarų-mokymų profesionalams kirpėjams, visažistams, manikiūro meistrams.

Parodos ekspozicija:

5 Profesionalų salė - grožio paslaugos ir priemonės, skirtos profesionaliam naudojimui
3 salė - grožio paslaugos ir priemonės, skirtos galutiniam vartotojui
4 salė - stiliaus detalės ir aksesuarai; išskirtinių juvelyrinių dirbinių alėja



Aš pradėjau nuo Fragrance International stendo, čia mano mėgstamiausi ANNY nagų lakai, PUPA, Skincode ir Glam Glow kaukės. Aš dar labai ilgai šnekėjau apie plaukų priežiūros priemonė Leonorl Greyl ir Marlies Moller, sužinojau labai daug naudingos informacijos, būtinai pasidalinsiu su Jumis, parašysiu atskirą straipsnį, o šiandien nusprendžiau įdėti informaciją apie Glam Glow veido kaukes. Girdėjote apie tokias?




čia daromi PUPA makiažai, kiekvienas gali išbandyti ir apžiūrėti bet kokias priemonės, taip pat kiekvienas pirkėjau gauna mėginukus.


Wow, pagaliau gyvai, nauja ANNY Wedding in Las Vegas nagų lakų kolekcija. Aš jau lakuoju nagus rožiniu atspalviu su blizgučiais, būtinai parodysiu rezultatą, kad jus rytoj jau žinotumėte ko ieškoti. 


PUPA kosmetikos stendas




Pristatomos tokios linijos kaip: PUPA, SkinCode, Declare, GlamGlow, Gosh, Leonorl Greyl ir dar daug kitų. Visam asortimenui siūlomos nuolaidos, todėl skubame išmėgint.



Na o dabar apie tai, kas buvo įdomu man. Girdėjau labai daug informacijos apie Glam Glow Hollywood stebuklingas kaukes, varčiau žurnalus ir galvojau, na kaip gali nustebinti paprasta molio pagrindu pagaminta kaukė, už ką mokėti tokius pinigus. Po šiandien pokalbio su specialiste susidomėjau ir užsimaniau išbandyti, man leido pabandyti ir nufotografuoti tekstūrą ir konsistenciją, taip pat gavau juodos klasikinės, drėkinančios ir paakių kaukių mėginukus. Taip, kaukės skirtingos. 





Drėkinanti GlamGlow veido kaukė:


labai lengvos konsistencijos, galima naudoti vietoj naktinio kremo, kvapas labai malonus, susigeria labai lėtai, gerai drėkina ir kaip gamintojas žada suteikia veidui švytėjimo. Labai įdomus produktus, rekomenduoju apžiūrėti parduotuvėje.



GlamGlow giliai valanti veido kaukė - tinka riebiai, probleminiai odai, gerai išvalo poras. Rekomenduoju parduotuvėje užtepti ant rankos ir jus pajausite kaip kaukė pradeda veikti, atsiranda lengvas šaltukas. Kaukė pakankamai skystos konsistencijos, neišdžiūva labai ilgai (žinome, kad tokioms kaukėms išdžiūti neleidžiame, molis ir visos medžiagos veikia kol kaukė yra neišdžiuvusi)




Taip pat yra klasikinė GlamGlow veido kaukė kuri padeda atstatyti veido odą, sumažina pabrinkimus, pašalina negyvąsias odos ląsteles. Kaukė pagaminta molio ir senovinės vulkaninės pemzos, po naudojimo gamintojas žada lygesnę ir gražesnę veido odą. Gavau mėginukus, nekantrauju išbandyti, supratau kad kaukės vertos dėmesio ir turi galimybę atsirasti mano vonios lentynoje.






Aš labai mėgstu Pelenės parodą, nes čia visos kompanijos siūlo nuolaidas, Cascada siūlo 20% nuolaidą.





Įdomiausias Cascados siūlomas produktas Macadamia plaukų dažai. Kodėl įdomiausias? Nes jo nėra parduotuvėje, dažai skirti profesionaliam naudojimui, bet man nėra nieko įdomiau, nei nudažyti plaukus pačiai, aš jau išmokau apskaičiuoti spalvos intensyvumą, nes yra pagrindinės spalvos, yra kolorantai ir daug kitų gudrybių. Tačiau spalvos labai gražios, aš specialiai padariau daugiau nuotraukų. Tobulos mano atžvilgiu: 10.1 ir 10.32



Naujiena - Tangle Angel plaukų šukos


Stendas su Sleek kosmetiką sukelia susidomėjimą, anksčiau kosmetiką galima buvo nusipirkti tik internetu, o dabar Vilniuje yra parduotuvė (PC VCUP), aš jau buvau parduotuvėje, viską išbandžiau. rekomenduoju Sleek Garden Green ir Vintage Romantic paletes, jos labai universalios ir tinka tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui.



Sleek pristatoma naujiena: Sleek Del Mar Volume II i-Divine Palette, paletė yra limituoto leidimo, tačiau man atspalviai per šviesus, norisi ryškesnių. Mes vakar šnekėjome apie drabužius ir spalvas, supratau, kad man dabar patinka ryškūs atspalviai, žodžiu daugiau juoda ir balta spalvos tikrai nedomina. 



Daugiausiai žmonių buvo prie Inglot stendo, tai manau dėl to, kad penktadieniais į parodą važiuoja profesionalai: stilistai, visažistai, kirpėjai. Inglot kosmetika tinka profesionaliam naudojimui, ten buvo prekės su nuolaida, kokios buvo nuolaidos, nežinau, nes pradžioje padariau nuotraukos, o po to ėjau atgal, ten buvo neprasibrauti.





Aš anksčiau važiuodavau į parodą dėl vieno vienintelio stendo: Salon Plus siūlomų produktų su nuolaida. Šį kartą nieko nepirkau, bet rekomenduoju Rich plaukų priežiūros priemonės, bandžiau visas, Rich patiko labiausiai - ypač argano aliejukas.



Labai įdomiai atrodė vokiškos KRYOLAN kompanijos stendas, nuostabios paletės kontūravimui ir maskavimui, tačiau kainos buvo visai nedraugiškos.






Labai didelį susidomėjimą sukėlė Wet šukos, parodoje galima jas apžiūrėti ir apsispręsti reikia, ar ne... Iš savo pusės rekomenduoju Tangle Teezer šukas arba Desatta, jos geresnės ir malonesnės plaukams.


Ilgai stovėjau prie spalvotų lęšių, galvojau aš nusipirkti, bet susilaikiau


Garsusis nagų lako viršutinis sluoksnis Senche Vite, aš nebandžiau ir kol kas bandyti neplanuoju, tačiau žinau kad labai daug kas ieško ir naudoja.


Pelenės paroda be Beauty Blender tiesiog neįmanoma, čia galima rasti įvairių atspalvius kempines:


Breathe Naturali Itališka kosmetika manau tikrai patiks natūralios dekoratyvinės kosmetikos mėgėjams, man tikrai patiko ir atspalviai ir tekstūros:



Nagų lakų pasirinkimas:








Ir pereiname prie antros parodos salės (tikiuosi dar nepavargote ;-))


Mano akys sustojo tiesiai Bell kosmetikos stendų:



Visiems gerai žinoma Ambroozija Parodoje siūlo ypatingas nuolaidas, prabangiai linijai Saulė net 30%, taip pat čia labai daug mėginukų ir pati kosmetikos gamintoja Jurgita, todėl tai puiki proga užsukti ir išsirinkti sau tinkančius natūralius produktus:






Taip pat parodoje galima pamatyti VIVI kosmetiką, rekomenduoju VIVI plaukų priežiūras priemones, ypač plaukų kaukę su argano ir kanapių aliejais. Taip pat man labai patinka VIVI rankų ir kojų kremai.


Žiedė stende rekomenduoju kremą jautriai veido odai ir paakių kremą su šilku, nuostabus produktai.


Na o aš ilgam sustojau prie naujos Lietuviškos kosmetiką gaminančios kompanijos Elais. Prisiminate, pasakojau kad pamačiau žurnale kremo reklamą ir susidomėjau produktais, vis galvoje sukosi klausimas, ar įpakavimai mediniai? Pasirodo taip, įpakavimai bambukiniai, sudėtis natūrali, produktai gaminami Lietuvoje. Kosmetinių priemonių formulėms atrasti skiriama labai daug laiko, kompanija egzistuoja apie keturis mėtus, o produktai atsidaro visai neseniai (prieš kelis mėnesius).
Nuostabios tekstūtos ir konsistencijos.





Taip, teisingai atspėjote, mano rankose rožių kremas, kuris skirtas sausai ir brandžiai veido odai, aš tokius naudoju nakčiai.


Dar vienas labai patikęs produktas - apelsinų šveitiklis kūnui, nuostabus ir kvapas ir konsistencija. Šveitiklis pagamintas cukraus pagrindu, įtrinant į kūno odą virsta aliejumi.


Dar vienas must have produktas - kakavos rankų kremas, tai tikroji šokolado plytelė, kvapas natūralus, susigeria labai greitai. Po naudojimo rankos labai švelnios. 

Natūralus veido aliejai ir hidrolatai, pirkau savo mamai dovanu Rožių hidrolatą, mano mama kaip ir aš mėgsta rožes ;-)



Avon siūlo atnešti savo seną kremą ir gauti Avon naujienąNutraeffects veido kremą



Desertui  Fashion date siūlomi mergvakarėliai ir "Provanso kvapai" aliejai ir masažai 





Tokia buvo Pelenės paroda mano akimis, tikriausiai daug ko nepamačiau, tačiau mano kamera užfiksavo viską, Eisiu išgersiu kavos ir parašysiu dar vieną įrašą, tik nuotraukos, kurių pas mane labai daug.




PS. Pelenės laimikis:



Atėjau namo ir nežinojau į kurią pusę bėgti, ar lakuoti nagus naujais ANNY nagų lakais, ar bandyti Glam Glow veido kaukes, bet susilaikiau ir nusprendžiau pradžioje parašyti apie parodą, o toliau žiūrėsim. Būtinai išbandysiu kaukes ir parašysiu atsiliepimą.

Naujieji ANNY nagų lakai tobuli, aš pasirinkau baby doll rožinės spalvos ir šalto nude atspalvio, taip pat su blizgučiais iš naujos ANNY kolekcijos:

ANNY 246 Endless love
ANNY 304.70 Princess for a day
ANNY Blush champagne
ir dar kelis labai ryškius variantus:

ANNY 172.60 Dazzing footwear
ANNY 393 Roch the Hill
ANNY 680 Roch your nails



iš Elais pabandymams: kremas su rožėmis, kremas su verbenomis ir kremas su citrinine mirta riebiai odai, taip pat Rožių Hidrolatas mamai dovanu.



Dar šiek tiek rožių, tačiau šį kartą man, nors mano mamai Saulės linijos veido kremai patinka labiausiai. Šį kartą vonios druska su rožėmis ir drėkinamasis kūno kremas.


Nook famaly šampūnai, kaukės ir serumas pabandymams.

dabar tikrai viskas ;-)
























































































SHARE:

7 komentarai

  1. Kažkaip mažoka pirkinių, kaip iš tokio nuolaidomis gundančio renginio :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Vistiek tiek neišnaudoju, labai daug produktų gaunu testavmui, tenka atsirinkti ką pirkti, ko ne, beto taupau pinigus vestuvėms. ;-) Labai norėjau ryškios Sleek paletės, bet nusprendžiau, kad pirksiu iš JAV.

      Panaikinti
    2. Suprantama, aš vakar daviau viešą pasižadėjimą mėnesį nepirkti kosmetikos. Nebent baigsis viskas iš tos rūšies produktų, pvz visi šampūnai, bet mažai tikėtina, kad taip nutiks.

      Panaikinti
    3. Kai mėnuo pasibaig papasakosi kaip pavyko šgyvendinti planą. ;-)

      Panaikinti
  2. Kaip įdomiai atrodo KRYOLAN! O Nook tau patiks, jei ankščiau dar nebandei, kokybiška kosmetika!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nook patiko tik aliejus plaukams skirtas blondinėms, violetinės spalvos, šampūnas ir balzamas turi labai keistą vyriškos skoemtikos kvapą. KRYOLAN man irgi labai patiko, tačiau vasarai ieškau ryškių atspalvių, o ten spalvos natūralios.

      Panaikinti
  3. Labai įdomiai paroda atrodo, gražios nuotraukos!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig