2015 m. balandžio 15 d., trečiadienis

L'oreal akių šešėlių paletės The Nudes (Anonsas)


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie dar vieną naujieną, šį kartą iš L'oreal - LA PALETTE NUDE. Galiu pasakyti, kad nude spalvos labai populiarios šį sezoną,  o šešėlių paletės tai universalus būdas pasidažyti, nes visos mėgstamos spalvos (o būtent taip reikia rinktis paletę) vienoje vietoje. Specialiai nežiūrėjau kitų bloggerių atsiliepimų, kad nesusidaryti nei teigiamos, nei neigiamos nuomonės.














Žiūrint į Promo nuotraukos supratau, kad bus kelios paletės spalvos. Smagu, nes aš galvoja, kad vėl NUDE atspalviai, o čia rožiniai, bordo ir bet matinis pilkas. Dabar reikia tik sulaukti, kad įvertinti kokybę ir pigmentaciją.







SHARE:

2 komentarai

  1. Kai pamaciau sios ir maybelline paletes nuotraukas, man is kart tapo aisku, jog Loreal nepalyginamai geresne, kokybiskesne. Manau butinai isigysiu loreal palete :)Bet stai kai ziuredavau instagramoj nuotraukas maybelline atrodydavo labai gerai :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žiūrint kokia kaina bus, nes vakar mačiau naują Douglas prekių katalogą, Maybelline kaina buvo virš 50 lt, L'oreal įtariu bus dar brangiau. Tokiu atvėju gal verta rinktis Sleek, Pupa ar dar kažką. Nežinau, reikia pradžioje įvertinti kokybė, bet šeip naujiena labai gera.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig