2015 m. balandžio 4 d., šeštadienis

Lush Mother day collection: Yummy Mummy dušo želė ir kūno kondicionierius


Labas rytas, mano brangieji, ar jau vyksta pasiruošimas Velykoms? Pas mus dar ne, aš rašau blogą, o po to važiuosiu į Ozą, gavau daug vertingų patarimų, kokių produktų ieškoti Rituals parduotuvėje, o šiandien noriu Jums papasakoti apie Lush dušo želę ir kūno losjoną iš Mamos kolekcijos Yummy Mummy, saldžių gurmaniškų kvapų mylėtojoms tikrai patiks šios kūno priežiūros priemonės.






Rankų darbo dovanos brangiausios - LUSH tai žino!




JI padėjo pažinti pirmąsias raides. Dabar - pats metas JAI atsidėkoti savaip! Ar prisimenate, kokias dovanas teikdavote vaikystėje mamai pirmąjį gegužės savaitgalį? Mielas, vaikiškomis rankomis iškarpytas širdutes, išlankstytas popierines gėles, abstrakčius portretus, guašu nutapytus ant keramikinių puodelių... LUSH žino, kad rankų darbo dovanų niekas nepranoks, tad sukūrė rinkinį specialiai mamos dienai.

Ką gi, metas daryti pavasarinę tvarką ir atlaisvinti vonios lentynas - mamos dienai skirti gaminiai jau čia!

Leiskite savo mamoms pamiršti buities rūpesčius, skalbinius ir kitus darbus bei pasinerti į vonios malonumus su šiomis ištaigingomis dovanomis. Jos tikrai liks pradžiugintos! 


Dušo želė Yummy Mummy
Žemuogių kvapo dušo želė, dvelkianti mišku ir pačios vaikystės prisiminimais. Ar gali taip būti? Tikrai taip! Praturtinta svaigių pelargonijų ir tonka pupelių ekstraktais, ši dušo želė minkštins odą ir netgi plaukus, o paslėptos vaisių ir kitų gėlių natos bus tikras malonumas kūnui, paversiantis kiekvieną kelionę į dušą dešimties minučių rojumi!


Kaina: 100 g - 7,95 EUR; 250 g - 15, 96 EUR, 500 g - 25,95 EUR 


Įpakavimas:






Konsisitencija:







Yummy Mummy kūno kondicionierius
LUSH teigia, kad sukūrę Yummy Mummy dušo gelį, žinojo, kad kažko dar trūksta. Taip gimė tokio paties pavadinimo Yummy Mummy kūno kondicionierius. Kosmetikos kūrėjai sumaišė žemuogių sultis, Braziliško medžio murumuru sviestą, saulės nubučiuotų Brazilijos apelsinų aliejų bei neapsakomai saldžias tonka pupeles. Tai - tobulas pasirinkimas kiekvienai mamai, neturinčiai laiko, akimirksniu sudrėkinsiantis odą.


Kaina: 36,00 EUR 


Įpakavimas:








Konsistencija:






Kur pirkti: PC Panorama, Lush parduotuvė


Kvapas:








Mano nuomonė:

Dior Addict, Montale Powder Flowers, Coco Chanel, Angel Thierry Mugler, Tom Ford Tabacco Vanille, Guerlain Shalimar, Lancome Poeme, YSL Manifesto turiu kai ką bendro. Visi šie kvepalai savo sudėtyje turi vieną bendrą kvepalų natą: saldžios tonka pupelės. Aš esu kvepalų mėgėja, todėl galiu drąsiai teigti, jeigu kvepalai yra saldus naudojama vanilė ir tonka pupelės, Lush Yummy Mummy sudėtyje irgi yra šitos stėbuklingos pupelės, būtent todėl šių produktų kvapas ypatingai saldus, geidžiamas ir seksualus. Man jis primena cukraus vata, aš nejaučiu nei žemuogių, nei apelsinų, man tai saldžioji rožinės spalvos vata.

Šnekant apie dušo želė - tai violetinė spalvos, tirštos konsistencijos dušo želė, gerai pūtuoja ir plauna kūną. Kvapas ne toks stiprus, kaip kūno kremo, tačiau išsilaiko ant kūmo. Kūno kremas mano favoritas, jo kvapas labai stiprus, laikosi visą dieną. Konsistencija nėra labai turšta arba aliejinė, įsigeria gana greitai, puikiai drėkina kūmo odą. Manau dėl vertingų tonka pupelių kiekio sudėtyje kaina būtent tokia, tačiau kolekcija skirta mamoms, todėl ar savo mamos dovanai galima pagailėti pinigų? Manau kad ne, nors mamai aš padovanojau muilą, o kūno losjonas liko man, kvapas mano mėgstamas, tokio atiduoti rankos nekyla.





PR Sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig