2015 m. balandžio 1 d., trečiadienis

MAKE UP FACTORY Rosy Shine Skaistalai


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai. Grįžtame prie neaprašytų temų ir mano dar vienas staripsnis šiandien apie Make Up Factory kosmetikos priemonę, apie nuostabaus grožio skaistalus Rosy Shine, naudojau juos visą savaitę ir drąsiai galiu rašyti atsiliepimą. Aš labai mėgstu naudoti vienos kompanijos produktus kartu, man kažkodėl atrodo, kad jie puikiai dera tarpusalyje ir atrodo gražiau (šnekant apie kosmetikos priemonės) ir veikia geriau (šnekant apie veido ir plaukų priežiūros priemones). Man labao patiko Make Up Factory duetą naudoti kartu - Skaistalai ir bronzinę pudrą.







Gamintojo aprašymas:


Dėl šilkinės skaistalų tekstūros juos lengva užtepti tiksliai ir suteikti makiažui užbaigtumo; Tinka mėgstantiems lengvą subtilų makiažą o taip pat išraiškingą ryškų makiažą; Bekvapiai;

Talpa: 6,5 gr.

Kaina: 19,98 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt www.e-kosmada.lt

Įpakavimas:













Spalva:





Rezultatas:




Rezultatas:








Mano nuomonė:

Noriu pradėti nuo įpakavimo, gražus ir stilingas, tačiau ant sidabrinio korpuso lieka pirštu antspaudai, juos reikia pastoviai valyti. Skaistalai neturi veidrodžio, tačiau yra mažas teptukas. Aš visada naudoju didesnius ir patogesnius profesionalius teptukus, tačiau šitas irgi yra naudojamas ir jeigu pasidažyti reikia labai greitai, gali būti drąsiai naudojamas. Skaistalų kokybė ir pigmentacija labai gera, užtenka vos paliesti teptuku ir švelni skruostų spalva garantuota. Taip pat skaistalus galima naudoti sumaišius visus atspalvius, arba kiekvieną spalva atskirai. Aš naudojau antroje nuotraukoje tamsiausią spalvą kaip kontūravimui skirtą priemonė, o ant žandų obuoliukų tepiau šviesų atspalvį. Make Up Factory skaistalai laikosi visą dieną, turi lengvą švytėjimo efektą ir nekemša porų. Rekomenduoju atkreipti dėmesį.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig