2015 m. balandžio 11 d., šeštadienis

Maybelline color elixir lip (anonsas)


Labas rytas, mano mielieji blogo skaitytojai, kol džiūsna mano nagų lako pirmas sluoksnis, prisėdau prie kompiuterio parašyti dar apie vieną Maybelline naujieną, lūpų blizgesius Color Elexir Lip. Lūpų blizgesių nuotraukos ir spalvos man labai patiko, tačiau perskaičiau atsiliepimus,  supratau, kad jie nėra labai geri, vieniems nepatinka teptukas, kitiems kvapas, o pas kitus blizgesys išbėga už lūpų kontūrus. Aš niekada nedarau išvadų neišbandžius produkto, todėl laukiame parduotuvėje naujienos.












Aš radau siūlomų spalvų pasirinkimą:



O čia galima pažiūrėti kaip blizgesiai atrodo ant lūpų:


Kaip Jums naujiena?








SHARE:

6 komentarai

  1. Anonimiškas2015-04-11 10:12

    Pas mus ši naujiena buvo prieš metus. Buvau gavusi juos testuoti, kol dar nebuvo pasirode parduotuvese. Man tai buvo kraupiausias blizgesys, kuri apskritai esu bandziusi. Butent del skonio ir kvapo.... Testavimo platformoje skaiciau, kad ir kitoms testuotojoms tas netiko. Neseniai atsisukau viena pauostyti parduotuveje - kvapas nepakeistas. O gaila, nes ant lupu atrode labai graziai ir yra net kelios spalvos, kurias mielai isigyciau.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš puikiai prisiminu tavo atsiliepimą, todėl pradėjau ieškoti informacijos intrenete, ant lūpų atrodo labai gražiai, o skonio ir kvapo neįvertinsi, kol neišbandysi pats, todėl laukiam naujienos. kai kurios spalvos man labai patiko, ypač ryškiai rožinė ;-)

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-04-11 10:32

      Aha, ir atsiliepimu yra labai daug geru. Jei neerzins kvapas, turesi gera produkta vasarai. Man patiko, kad ju aplikatorius toks pukuotas ir labai svelnus :) Nezinojau, kad LT ju nera, jau seniai buciau kaip dovanele idejusi. Nes man atrodo, kas yra cia, tas yra ir LT...

      Panaikinti
    3. Žinok ne visada, pas mus daug ko nėra. Aš manau sulauksim dovanelių iš gamintojų labai greitai ;-)

      Panaikinti
  2. Aš ir juo nusivyliau. Man gali nesiųsti, nes jis jau aprašytas, o dar vieno blogo atsiliepimo kalti nesinori :) ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man lengviau, aš nbandžiau, todėl laukiu stebuklo ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig