2015 m. balandžio 5 d., sekmadienis

MAYBELLINE Master Graphic, skystas akių apvadas



Šiandien mano antrasis pasakojimas apie Maybelline Master Graphic akių apvadą, kurį aš nesėkmingai bandžiau sutramdyti daugiau nei du mėnesius. Aš nesuskysto akių apvado ekspertė, tačiau po šito pieštuko supratau, kad aplamai nemoku nieko. Šiandien apie viską papasakosiu plačiau.





Gamintojo aprašymas:


Naujasis skystas akių apvadas MAYBELLINE Master Graphic pasižymi trikampės formos galiuku, su kuriuo itin lengva nubrėžti tiek ploną, tiek storą liniją. Norint išgauti storą liniją, reikia naudoti plokščiąją galiuko pusę, o plonytę liniją nubrėžti paprasta su galiuko briauna. Apvado sudėtyje esantys itin juodi pigmentai užtikrina ryškią liniją, o dėl specialios formulės ši linija neišsiteps.

Akių makiažo variantai:




Įpakavimas:







Spalva:




Rezultatas:






Mano nuomonė:

Nu ką aš galiu pasakyti, per du ilgus mėnesius aš taip ir neišmokau šiuo pieštuku naudotis. Man jis per storas, sunku laikyti rankoje, puikiai suprantu, kad po galiukas yra super patogus, jis piešta kaip ploną, taip ir storą liniją, tačiau man to padaryti niekaip nepavyksta. Aš šioje sferoje esu naujokė, todėl labiausiai man patinka ploni pieštukai ir smailūs akių apvadai, Master Graphic tinka tiems, kas jau moka piešti  gražias linijas ir žino kaip tai daryti. Rekomenduju išbandyti parduotuvėje, tada spręsti, tinka ar ne, nes man jis nepatiko. Man labiausiai patinka Master Piecise skystas apvadas, o šnekant apie Master Graphic - spalva ryškiai juoda, tepasi lygiai ir lengvai, koreguoti sunku, nes jeigu išdžiuvo, viskas, koreguoti reikia iš karto. Liniją laikosi visą dieną, nusiplauna paprastu valikliu, todėl nedirgina akių.


Mano pasirinkimas: Master Piecise akių apvadas.



PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig