2015 m. balandžio 4 d., šeštadienis

Oriflame SkinPro Cleansing System „SkinPro“ valymo sistema


Šiandien vakariniam skaitymui siūlau mano naują įrašą apie Oriflame SkinPro veido valymo sistemą. Aš labai seniai norėjau išbandyti tokį aparatą, nes jis puikiai tinka probleminės odos priežiūrai, po naudojimo veidas būna lygesnis ir gražesnis, jis geriau valo it poliruoja veido odą, girdėjau atsiliepimų, kad po jo naudojimo, veido odos būklė keičiasi į gerąją pusę. Šiandien viską aptarsime plačiau.

Gamintojo aprašymas:


„SkinPro“ valymo sistema – efektyvus 2-greičių valymo šepetėlis, kuris giliai valo ir švelniai masažuoja odą. Pašalina daugiau nešvarumų, makiažo ir riebalų nei valymas rankomis, todėl oda atrodo pastebimai glotnesnė, lygesnė ir labiau spindi**.
Kaina: 39,90 EUR
Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:












Naudojimas:

Žiūrime filmuką:



Mano nuomonė:

Aš seniai norėjau išbandyti panašų veido valymo prietaisą, bet tokių veido priežiūros priemonių kaina nėra maža, Clarisonic kaina apie 160 Eur, sutikite, kaina nėra maža, o atsiliepimų kiek neigiamų, taip ir teigiamų labai daug. Labai apsidžiaugiau galimybe išbandyti Oriflame panašaus tipo veido valymo aparatą, nes labai didelio skirtumo nematau, veikimo principas panašus, o kaina žymiai mažesnė.

Mano veido oda priklausomai nuo sezono sausa - žiemos metu ir kombinuota -vasaros metu, kartais būna spuogų, su kuriais kovoju visais įmanomais būdais, yra ir išsiplėtusios poros ir veido nelygumai, žodžiu, perskaičius aprašymą supratau, toks aparatas tikrai tinka mano veido odai.

Patiko ir man, ir mano veidui. Oriflame SkinPro švelniai valo veido odą, svarbu nespausti per stipriai, tiesiog pridėti aparatą prie veido ir viskas, nes jeigu spausti, veidas gali išsausėti ir atsiras šerpetojimų, taip pat galima pažeisti veido epidermio sluoksnį.

Veido valymui rekomenduoju pasirinkti pačias švelniausias veido putas, kurios nedirgina veido odos, o labai riebiam-probleminiam veidui galima rinktis ir stipresnius muilus. Taip pat rekomenduoju naudoti prietaisą vieną kartą per dieną, o jeigu veidas ypač jautrus - kelis kartus per savaitę. Po naudojimo aparatą būtina labai gerai išplauti, galvutes reikia keisti kas 3mėnesius.

Na o dabar apie patį SkinPro aparatą: naudoti jį labai patogu, aparatas tvirtai laikosi rankoje, įpakavimas labai patogus, yra maišiukas imti jį su savimi ir stovas, taip aparatas gali stovėti vonioje. Masažinės valymo galvutės šereliai minkšti, tačiau valo ir poliruoja veido odą labai geria, veidas po naudojimo ypatingai švarus, minkštas, dingsta šerpetojimai, veido oda tampa lygesnė, aš nustojau naudoti gyliai valančias kaukės, nes būtinumo nėra, viską padaro aparatas. Aš naudoju aparatą apie 3 savaites, man rezultatas labai patinka, tiesa, kataloge yra keičiami šepetėliai riebiai probleminiai odai (mano turimi normaliai veido odai).

Rekomenduoju išbandyti, tai nuostabus prietaisas, kuris gali padėti išspręsti daug veido odos problemų.


PR Sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig