2015 m. balandžio 1 d., trečiadienis

O'right Recoffee plaukų produktų pristatymas su Steven Ko







Kai gavau kvietimą į O'right kompanijos seminarą pristatymą su Steven Ko, pačiu kompanijos įkūrėju, negalėjau patikėti savo laime. Labai seniai norėjau susipažinti ir užduoti kelis rūpimus man klausimus, taip pat visada malonu sužinoti viską apie produktą iš pirmų lūpų, todėl šeštadienį iš pačio ryto suskubėjau į Kauną. Aš jau bandžiau kelis O'right produktus: Garbanojimo kremą ir Recoffee linijos plaukų aliejų, nuostabus produktai, apie kurios norisi šnekėti. Man jie patinka vien todėl, kad jų sudėtis yra natūrali, jie gaminami naudojant saulės energiją ir neteršia aplinkos. Šiandien apie viską pašnekėsime plačiau.

Kelios prezentacijos nuotraukos:










O'right Recoffee produktų esmė ir pagrindinis ingridientas:




O'right  perdirbtas kavos tirščius paverčia auksu. Surinkti kavos tirščiai yra kruopščiai perdirbami tam, kad gauti vertingą kavos aliejų. Išgaunamas aliejus yra svarbi sudedamoji mūsų RECOFFEE serijos dalis, likusieji tirščiai naudojami  100% biologiškam ir ekologiškam buteliui pagaminti. Kiekviename įpakavime yra kavos sėklos, kurios užauga į kavos medį.
Nepaliekant atliekų O'right leidžia geriausiai panaudoti kavos tirščių atliekas ir paverčia RECOFFEE produktus puikų pavyzdžiu, kaip rūpintis ir tausoti gamtą. Recoffee produktai yra pripažinti Gold Award ir gavo INPEX 2014 apdovanojimą. 
Produkto linijos unikali gamybos mintis pagerbta "Red Dot Design Award 2014 už pakuotės dizainą  įmonių socialinės atsakomybės kategorijoje.







100% Recoffee aliejus:
Kavos tirščiai renkami iš kavos parduotuvių ir kavinių, perdirbti kavos tirščiai gali būti skrudinami sausai. Taip mes išgauname kavos aliejų. Aukso vertės aliejus dabar yra  įtrauktas į RECOFFEE produktų formulę.

100% kavos spalvos butelis:
Likusieji kavos tirščiai yra sumaišomi su PLA medžiagomis, kad pagaminti  100% biologiškai ekologišką kosmetikos įpakavimą (buteliukus). Butelis yra 100% natūralios kavos spalvos ir turi net kavos kvapą. Butelis pagamintas nenaudojant jokių cheminių dažiklių.

Kavos sėklos įpakavimo vidujė:
Butelis gali būti užkastas dirvožemyje. Jis suyra per 1 metus. Kiekviename įpakavime yra kavos sėklos. Priklausomai nuo klimato sąlygų, sėklos gali užaugti į kavos medį. (kavos sėklos yra ekologiškos)


Asortimentas:

O'right siūlo plaukų šampūnus (apimčiai ir maitinantį), plaukų balzamą, kuris atstato pažeistus plaukus, veido prausiklį (kuris taip skaniai kvepia kava) ir dušo želę.




Kodėl buvo nuspręsta gaminti būtent kokio tipo saugus produktus?

S.K. Mano tėvai mirė nuo vėžio, todėl susirūpinau tuo, kad kosmetikos produktai turi būti ne tik naudingi mūsų grožiui, bet ir saugus. Gaminame plaukų priežiūros priemonės be pagrindinių kenksmingų organizmui ingridientų, manau naudojant sveikus ir natūralius produktus mes tapsime ne tik gražus, bet ir sveiki.
Mūsų Recoffee šampūnų ir balzamų įpakavimai gaminami iš kavos tirščių, jie suyra žemėje per metus, kitų produktų įpakavimai per du metus. O;right kompanijos idėja - kiekvienoje pakuotėje yra sėklos (Recoffee linijoje - kavamedis, kituose produktų linijose -akacijos), jas galima pasodinti ir užauginti medį.

Kodėl produktų kamšteliai gaminami iš bambuko?

S. K. Mes rūpinamės gamta, ir dažnai renkame šiukšles su kompanijos darbuotojais prie jūros, pastebėjome, kad jeigu išmesti plastikinius kamštelius, jie pakyla į paviršių,   paukščiai galvoja kad tai mastas, ir juos suvalgo, būtent todėl miršta labai daug paukščiu Taivane. Gaminame ne tik saugius produktus, bet ir saugų įpakavimą, rūpinamės gamta ir nešame savo žalias mintis kitiems. Mūsų produktai buvo įvertinti, ir mes laimėjome labai daug apdovanojimų už produktų dizainą, geriausias metų produktas ir t.t.



Aš girdėjau ir mačiau labai daug jūsų gamyklos nuotraukų, galite apie produktų gamyba papasakoti plačiau?



S. K. O'right produktai gaminami naudojant tik saulės energija, natūralias ir saugias žaliavas, etikečių spausdinimui naudojamas sojos rašalas. Mūsų darbuotojai valgo tik sveiką maistą. O’right logotipas prasideda didžiąja raide„O“, kuri simbolizoja idealią ir gražią Žemę. Mes esame pasiryžę ją saugoti ir tikimės, kad kiekvienas asmuo elgsis tinkamai ir teisingai, kad Žemė taptų žalesnė ir geresnė.

Ar skiriasi Azijiečių ir Lietuvių plaukai ir naudojami produktai?

S.K. Mūsų siūlomų produktų pasirinkimas labai didelis, todėl kiekvienas gali pasirinkti sau tinkančius produktus. Mes pastebėjome, kad Lietuvoje susidomėjimas natūraliai ir sveikais produktais tik auga, tačiau Azijoje daugiau dėmesio skiriama SPA plaukų procedūroms, naudojama daugiau aliejų plaukų priežiūroje, Europiečiams labiau patinka 'volume' efektas.

Gražių plaukų paslaptis.

S.K. Reikia prisiimti, kad aplamai plaukai yra, svarbiausiai rinktis šukuosenas kurios tinka būtent jums ir būti savimi. Šnekant apie plaukų priežiūra - tai teisingas plaukų plovimas ir plaukų maitinimas po plovimo, būtina naudoti maitinančias plaukų kaukes ir plaukų aliejus galiukams. Kaip mes Taivane sakome, nėra negražių moterų, yra moterys kurios nesirūpina savo plaukais.

Koks Jūsų mėgstamas O'right produktas?

S.K. Jie visi nuostabus, tačiau 'must have' galvos odos priežiūrai tonizuojantys losjonai nuo plaukų slinkimo. Tai labiausiai perkamas produktas, jį naudoja ne tik moterys, bet ir vyrams. 

Negaliu nepasinaudojus proga paprašyti rekomendacijos mano plaukų priežiūrai?

S.K. Jūsų plaukams idealiai tiktų Bambuko šampūnas, kuris gerai drėkina plaukus ir suteikia jiems spindesio, nes iš pirmo žvilgsnio balinti ir šviesus plaukai atrodo labai saugi, taip pat šio šampūno dėka plaukai nesiįelektrina.

Kur galima nusipirkti jūsų produktus?

Mūsų produktus galima nusipirkti beveik visame pasakyje, didžiuojamės pasirašę sutartį Baltarusijoje. Lietuvoje mūsų produktų atstovas Cascada, ten yra visas mūsų siūlomų produktų asortimentas.

Aš džiaugiuosi galimybe pabendrauti su Steven Ko, jis nuostabiai šiltas ir protingas žmogus, kuris vadina bloggerius "Žaliais angelais", kurie neša žalias mintys į pasaulį. 
Šeštadienį buvo Žemės valanda,  mes irgi prisijungėme prie šios nuostabios iniciatyvos. 


Taip pat simboliškai mes pasodimone O'right ekologiškas sėklas, lauksime kol užauga arba kavamedis, arba akacija:



Ačiū Cascada už pakvietimą ir maloniai praleistą laiką, man buvo didelė garbė susipažinti su Steven Ko.


O čia jau produktai testavimui. Būtinai pasidalinsiu atsiliepimais, jau išbandžiau Recoffee plaukų šampūną ir balzamą, kvapas plaukuose lieka dar ilgai. Nuostabu.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig