2015 m. balandžio 15 d., trečiadienis

Pastelinės spalvos plaukai su LA RICHE La Riche Directions




Pagaliau aš prisėdau kažką parašyti į blogą, šiandien visą dieną filmavome video pristatymą, pagarba visiems bloggeriams, tai labai sunku, kiekvieną kadrą reikia filmuoti iš įvairių rakursų n kartų. 
Šiandien labai trumpai noriu papasakoti apie tai, kaip nudažyti plaukus ryškiau. Aš pastoviai seku užsienio bloggerius, atėjo pavasaris ir visų ploggerių plaukai patapo spalvoti, aš negaliu atsilikti, dažymas kreidomis vienam kartus labai neigiamai veikia plaukus, jie tampa šiurkštūs, lūžinėja, o kaip kreidos dažo drabužius, negaliu papasakoti, todėl ieškojau spalvotų plaukų dažų, pagaliau radau ir galiu pasidalinti savo nuomone.




Gamintojo aprašymas:



Norite ryškiai žalios, mėlynos, o gal raudonos plaukų spalvos ? La Riche ryškių spalvų pusiau ilgalaikiai plaukų dažai, kurie laikosi nuo 2 iki 4 savaičių turi Jums puikų sprendimą ! Gausiai, ryškių pigmentų, prisotintas dažomasis kremas - DIRECTIONS. Jį naudojant nereikia peroksido, kuris gali neigiamai paveikti plaukus. Galima dažyti ne tik plaukų sruogas, bet ir pakeisti visų plaukų spalvą.Visas spalvas galima maišyti tarpusavyje, o tai reiškia, kad jūsų galimybės išgaunant naujus, įdomius atspalvius - beribės !

Naudojimas:
1. Prieš naudojant pusiau ilgalaikius plaukų dažus - išplaukite plaukus prieš dažymą skirtu šampūnu Pre Colour Shampoo, kuris neturi kondicijuojamųjų medžiagų savo sudėtyje ir sureaguliuos PH lygį. Tai sąlygos maksimalų rezultatą ir norimą atspalvį.
2. Rankšluosčiu nusausinkite plaukus. Ant drėgnų plaukų, plaukams dažyti skirtu teptuku (Plaukų teptukas su šukutėmis - K764048), tolygiai paskirstykite plaukų dažus per visą jų ilgį. Iššukuokite plaukus šukomis (Plaukų teptukas su šukutėmis - K764048), kad suaktyvėtų reakcija - tokiu būdu pigmentai labiau prasiskverbs į plaukus. Norint išgauti šviesesnius atspalvius - intensyviau iššukuokite plaukus. Plaukų dažų reakcija vyksta 15-30 minučių.
3. Galvą apdenkite plastmasiniu apdangalu (Dušo kepuraite K3040028), kuris sulaiko šilumą ir stimuliuoja reakciją, todėl rekomenduojamas jo naudojimas padeda pasiekti geresnių rezultatų.
4. Kruopščiai išplaukite plaukus Colour Protecting Shampoo (Šampūnas, specialiai skirtas plauti plaukus po dažymo) bei šiltu vandeniu, kol visi plaukų dažų likučiai bus pašalinti.
5. Toliau naudokite plaukų spalvą apsaugantį kondicionierių „Colour Protecting Conditioner" (Šis kondicionierius yra specialiai sukurtas maksimaliai išlaikyti spalvos intensyvumą. Plaukai taps minkšti ir žvilgantys). Paskirstykite priemonę ant plaukų, palaikykite kelias minutes ir išskalaukite plaukus šiltu vandeniu.
6. Toliau formuokite plaukus Jums įprastu būdu.
Patarimai:
Norint išgauti paletėje pavaizduotą ryškų atspalvį, plaukai turi būti prieš tai paruošti-šviesinti (Pvz. „Salerm" naujos kartos plaukų šviesinimo mišiniu „Decopate", kuris ypač apsaugo plaukus - R495). Galima dažyti ir tamsios spalvos plaukus, tačiau spalva bus mažiau ryški ir intensyvi. Pusiau ilgalaikiai dažai efektyviau ir greičiau nudažo chemiškai paveiktus plaukus. Jei plaukai yra dažomi keliomis spalvomis, tai kiekvieną, skirtinga spalva nudažytą sruogą, plaukite atskirai, kad plaunant plaukus atspalviai tarpusavyje nepaveiktų vienas kito.

Spalvų pasirinkimas:


Kaina: 7, 24 EUR


Mano pasirinktos spalvos:

Levander ir Lilac

Įpakavimas:







Maišymas:

Aš jau žinojau, kad dažai yra sumaišyti, jeigu reikia labai ryškių plaukų atspalvių, galima tepti tiesiai ant plaukų. Man reikėjo tiesiog pastelinių atspalvių, mano plaukai pažeisti, todėl bijojau juos sugadinti dar labiau, todėl maišiau dažus su plaukų kondicioneriumi. Viską dariau iš akies, kokio atspalvio intensyvumo norisi, jeigu ryškiau dedame mažiau kondicionerio, daugiau plaukų dažų ir atvirkščiai.

Plaukų dažai:


Plaukų kondicionierius:





Sumaišome:


Tepame ant plaukų ir laikome apie 30 min.





Rezultatas:

\






Mano nuomonė:

Rezultatu likau labai patenkinta, aš nenorėjau labai ryškių rožinių arba violetinių plaukų, manau toks variantas tinka tik jaunimui arba fotosesijoms, aš norėjau neryškių, pastelinio atspalvio sruogų. Pasitinkant dažų atspalvius prisiminu, kad šilti atspalviai suteikia plaukams geltono atspalvio, o šalti atspalviai nusiplauna į pilkšvumą. Mano pasirinkimas - lilac ir levander atspalviai. Labai daug skaičiau internete apie šios dažus, jus naudoti labai paprasta, atidarai - užtepi- palauki ir nuplauni. Aš juos maišiau su plaukų balzamu, nes mane prigąsdino, kad atspalviai labai ryškūs. Kitą kartą sumaišysiu daugiau dažų tam kad atspalviai būtų keliais tonais ryškesni, o pirmas dažymas man patiko. Aišku, bet kokie dažai gadina ir sausina plaukus, šitie irgi, tačiau grožis reikalauja aukų, o vasara - spalvų.

Taip pat noriu paminėti, kad dažų spalvų paletė labai didelė, pasirinkimas milžiniškas, kaina normali, siųstis iš užsienio neapsimoka, rekomenduoju išbandyti.










SHARE:

13 komentarų

  1. Kaip įdomu!!! O kiek čia tų dažų yra? Sunku iš nuotraukos dydį įvertinti. Panašiai kiek įprastų dažų, pvz., kol kas man dar užtenka vienos standartinės parduotuvėje parduodamos dažų pakuotės visai galvai. Ar šių užtektų?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dažų yra 88gramai, priklausomai nuos spalvos intensyvumo, vitrinoj labai fainos mergaitės, gali pasitarti. Aš savo dažymui išnaudojau apie 10dalį, todėl manau užteks visai vasarai kartais nuo karto paryškinti sruogas. O kokios spalvos nori? ;-)

      Panaikinti
    2. Na va per tave :)))) pažeidžiau savo nusistatymą mėnesį nepirkt kosmetikos. :) Ir atlikau spontanišką pirkimą ebay :) (kaina ta pati gaunasi su siuntimu iš uk). Nusipirkau mandarine spalvą. Turiu planą susirišt savo trumpų plaukų uodegiuką ir nudažyt galiukus. Mano plaukai tamsūs, nors aš bandau pašviesint po truputį iki tiesiog rudos, nuo tamsiai rudos, tai abejoju, kad ryškiai nudažys, bet išmėgint norisi :)

      Panaikinti
    3. Sorry, aš nenorėjau... ;-))) debar tokios spalvos labai madingos, tačiau jeigu plaukai labai tasūs, reikia prieš pašviesinti, tada gausis labai ryški spalva

      Panaikinti
    4. Aš irgi šnd ebay stebuklą nusipirkau http://www.ebay.com/itm/331510615634?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=540677794204&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      Atsiliepimai pasakiški, žiūrėsim kaip bus realybėje.

      Panaikinti
    5. Tai juokauju, neatsiprašinėk :) Tiesiog iki šio įrašo net nebūčiau sugalvojus pirkt :)
      Nešviesinsiu, gaila, paeksperimentuosiu taip tiesiog, bet tikiuosi kad bent kažkoks atspalvis gausis, nereikia jau ten rėkiančio, ką jau čia.

      Panaikinti
    6. Reikia, juk vasara greitai ;-)

      Panaikinti
  2. Tikrai tau labai tinka. O kaip dažyti tamsiaplaukėms?:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip perki šiuos dažus, tau pasiūlo plaukų šviesinimo rinkinį, jeigu plaukai tamsesni, tada šviesini, o toliau su ryškiais dažais dažai, pažiūrėk, bent jau instagram pilna nuotraukų kaip tai atrodo. O ant tamsių plaukų labai ryškūs atspalviai gražiai atrodo.

      Panaikinti
  3. Norit ryskesnės spalvos reikia ilgiau palaikyt :) Jie yra darzoviu pagrindo del to nekenkia plaukam tiek kiek kiti todel kartais zmones palieka nakciai plaukus padaze, taip jie islaiko apie 3menesius. Laikant apie 1 - 2 valandas isliktu menesiui :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Gal zinote kur kipre galima gauti tokiu dazu?

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šitas straipsnis kaip visi kosmetologijos kursai , man labai patiko :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig