2015 m. balandžio 10 d., penktadienis

PUPA Pupart Palette Akių šešėlių rinkinys (spalvos numeris 006)




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, kol aš ruošiuosi į Pelenės grožio parodą, siūlau Jūsų skaitymui mano naują įrašą apie Pupa šešėlių paletę. Jus matėte, kad gavau testavimui net keturias paletes, man labai patiko ryškiausia paletė su violetiniais atspalviais, jau moku su daryti makiažus užmerktom akim ir jeigu reikia labai greitai, bet gražiai pasidažyti. Aš tikrai nepasuokiu, kad Pupos šešėlių kokybė tobulą, tiesiog noriu labai trumpai papasakoti ir parodyti visiškai matinės šešėlių paletės atspalvius. 


Gamintojo aprašymas:


Šie rinkiniai - daugiau nei paprasta makiažo priemonių dėžutė. Tai puikiai ir unikaliai sukurtas derinys, kuriame galima rasti geros kokybės kosmetikos priemonių, skatinančių moters smalsumą ir fantaziją kuriant makiažą.

Kaina: 23 EUR

Kur piktri: www.kristiana.lt www.e-kosmada.lt

Spalvos:













Makiažo variantas:





O čia mano dieninio makiažo variantas:



Mano nuomonė:

Manęs dažnai klausia patarimo, kokius matinius šešėlius pasirinkti, tiesą sakant iki šiol, aš mačiau tik Urban Decay Basic visiškai matinius šešėlius ir viskas, dabar galiu drąsiai pasakyti PUPA Art, spalvos parinktos labai gerai - daugiausiai šviesių, nes tokius atspalvius mes naudojame dažniausiai, pas mane keliose paletėse išnaudoti šviesūs atspalviai, o tamsūs taip ir liko vietoje. Pupa Art paletėje spalvos gerai pigmentuotos, juodą galima naudoti vietoje akių pieštuko ir apvado, taip pat yra tamsiai rudas atspalvis, kuris puikiai tinka akių lankui paryškinti. Pupa Art tobula paletė toms, kas mėgsta matinius atspalvius, su ja galima sukurti dieninį ir vakarinį makiažą, teptukas man nelabai patinka, todėl naudoju savo turimus, šešėlius visada tepu tik ant šešėlių bazės, taip šešėliai laikosi ilgiau ir geriau tušuojasi. Noriu paminėti, kad šešėliai laikosi visą dieną, o svarbiausiai merginoms nuo 30-35 metų rekomenduojama pasirinkti tik marinius šešėlius, spindinčius atspalvius naudoti labai saikingai. Ar Jums patinka matiniai šešėliai?


Rekomenduoju išbandyti, taip pat priminu, kad PUPA kosmetikos stendas bus Pelenės parodoje, visas šešėlių paletes galima bus išbandyti vietoje.

PR Sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Gražūs, kasdieniai atspalviai :) Pastaruoju metu pradėjau atkreipti daugiau dėmesio į PUPA stendus. Mėginau jų kreminius šešėlius - tikrai superiniai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man irgi labai patinka, radau makiažo variantus, kaip galima pasidaryti ne tik dieninį, bet ir vakarinį makiažą, nes yra tobula juoda matinė spalva. Kreminių šešėlių dar nebandžiau, reikės užsukti išmeginti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig