2015 m. balandžio 21 d., antradienis

„RASA“ INTENSYVIAI DRĖKINANTIS KŪNO LOSJONAS



Šiandien vakariniam skaitymui siūlau naują įrašą apie karštą Rasa kompanijos naujieną: intensyviai drėkinantį kūno losjoną. Aš pamačiau naujienas parduotuvėje, viskas atrodo labai įdomiai. Kas nežino, išvardinu: Intensyviai maitinantis Rasa kūno kremas su argano aliejumi, Rasa rankų kremas su argano aliejumi ir Rasa šaldantis kremas nuo celiulito. Aš gavau testavimui šį krema ir kremą su argano aliejumi, tačiau šitas lengvas ir skaniai kvepiantis losjonas užkariavo vietą mano vonioje.





Gamintojo aprašymas:




Trijų pažangių komponentų sąveika užtikrina unikalios formulės efektyvumą. Alavijo ekstraktas intensyviai drėkina bei suteikia odai elastingumo. Hialuronas atkuria ir visą dieną palaiko drėgmės pusiausvyrą. UREA neleidžia odai išsausėti bei pašalina nemalonų tempimo pojūtį. Kosmetikos priemonė pasižymi itin lengvai susigeriančia konsistencija bei gaiviu aromatu. Patikrinta dermatologų.




Talpa: 200 ml.

Kaina: apie 16 lt

Įpakavimas:






Konsistencija:






Mano nuomonė:

Labai patiko kremo lengva konsistencija. Rasa kremas greitai susigeria į kūno odą, drėkina ir minkština. Kvapas nuostabus, tai mėtinis Mojito kokteilis jūsų kūnui. Tai nėra grynas alijošiaus kvapas, tai lengvas žalumos ir mėtos kvapas. Įpakavimas patogus, kremas spaudžiasi labai lengvai dėl skystos konsistencijos.
Šnekant apie poveikis, kremas lengvai drėkina kūno odą, puikiai tiks vasarai, nėra nesinori riebios tekstūros  kūno aliejų ir sviestų.

Rekomenduoju išbandyti.

PR Sample




SHARE:

2 komentarai

  1. Kaip įdomu būtų palyginti su maitinančiu. Aš gavau maitinantį ir atnaujintą Margaritos su agurkais, kurį jau aprašiau. Nerealus, šalia jo, tas Rasos rudasis visiškai nublanksta. Vat įdomu būtų palyginti drėkinantį iš Rasos ir iš Margaritos.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man maitinančio kvapas nelabai, vasarai norisi šviežio kvapo o ten toks saldokas. Aš bandysiu parduotuvėje nors Margaritos kremo kvapą įvertinti, nes man irgi įdomu. Dar man labai patiko naujas Rasa šaldantis kremas nuo celiulito, efektas tikrai yra, kvapas mentolio.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig