2015 m. gegužės 15 d., penktadienis

Dior Cruise makeup 2016 fashion show


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien iš pačio ryto apžvelgsime kokį makiažą sukūrė Peter Philips Dior Cruise mados pristatymui.
Internete jau pilną nuotraukų iš mados show, tačiau oficialios makiažo nuotraukos pasirodė tik vakar vakare. Šį sezoną madingas natūralumas. Daugiau dėmesio skiriama gražiam ir lygiam odos tonui, skaistalai vos matomi, o akių makiažą (nors jis tikrai yra, nes naudojama Dior šešėlių paletė) visiškai nesimato. Žinau iš patirties, kad tobulą nematomą makiažą padaryti žymiai sunkiau, nei matomą. Žiūrim nuotraukas, o aš ploju Peter Philips atsistojus, nes viskas atrodo labai gražu, natūralu ir gaivu.






Nieko naujo iš kosmetikos priemonių panaudota nebuvo, matyt Dior neeina Chanel pėdomis, ir neplanuoja išleisti papildomos Cruisinės kolekcijos (Chanel Cruise kosmetikos kolekcijos visada buvo skirtos pardavimui Chanel butique, nagų lakai buvo ne numeriukų, o šešėlių, skaistalų ir pudrų paletės buvo menu kūriniais). 
Ką gi mes matome nuotraukose: Dior nagų lakai iš vasaros kolekcijos, Dior Star kreminę pudra su 'glow' efektu, Dior Nude kompaktines pudros, Dior Lip Maximizer, Dior Star maskuojamos priemones, DiorShow new look blakstienų tušą, Dior Show Khol pieštuką juodos spalvos ir Dior Backstage eye Reviver šešėlių paletę.

Dior Star pudrą aš turiu, tobulas efektas. Dior Show blakstienų tušo laukiu parduotuvėje, nes jis buvo mano mėgstamiausiu daugelis metų, o šešėlių paletės nuotraukas jau mačiau, nepatiko, nes atspalviai vos matosi. O kas patiko Jums?





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig