2015 m. gegužės 30 d., šeštadienis

Essence gelinis nagų lakas 37 serendipity




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, pagaliau aš radau būtent šios spalvos nagų laką. Man be galo patiko kai kurios essence naujos nagų lakų kolekcijos spalvos, tačiau ne visas jau įmanoma nusipirkti. Būtent šį pilką atspalvį ieškojau labai ilgai, pagaliau radau Droge Gedimino g, Vilniuje paskutinį buteliuką (tiesą sakant, catrice matinių šešėlių paletės aš taip niekur ir nemačiau)




Gamintojo aprašymas:

Essence gelinis nagų lakas

ilgai išliekanti meilė! naujoji essence nagų lako karta jau čia! patobulinta nagų lako formulė ne tik užtikrina nepriekaištingą, ilgai išliekantį manikiūrą, bet ir nepakartojamą intensyvių spalvų spindesį. 

Kaina: 1,79 EUR

Sudėtis:

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Spalvų pasirinkimas:



Įpakavimas:





Rezultatas:




Mano nuomonė:

Tobula pilka spalva, pagrindas šviesiai violetinis, todėl lakas ant nagų atrodo labai gražiai. essence nagų lakai geros kokybės, žiūrint ir įvertinant jų kainą. Kaip aš jau pasakojau, man visai nepatiko essence lako pagrindas (jis pr daug tirštas, sunkiai ir nelygiai lakuojasi), nagų lakas kokie buvo, tokie ir liko, tik spalvų prisidėjo. essence nagų lakų įpakavimas tobulas, lako dangtelis toks pat, kaip ir lako spalva. Taip lakus lengva pasirinkti ir sandėliuoti. Teptukas labai patogus, tačiau konsistencija, prisiklausomai nuo spalvos, tiršta. Aš lakuoju du sluoksnius, kurie laikosi apie 2-3 dienas.

Man labai patinka šie nagų lakų atspalviai:

30 let's get lost





31 electriiiiiic


40 play with my mint












SHARE:

12 komentarų

  1. Aliona, sakai nerandi reikiamų produktų. Vilniuje, prie Šeškinės turgaus yra nelabai jaukus DROGAS, ir jame galima absoliučiai viską rasti nes mažai kas eina. Ir tą catrice matinę paletę mačiau. Viskas yra:D sekmės!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū labai, manau po jūsų komentaro jau viskas per šiandien jau išpirkta. ;-)

      Panaikinti
    2. Aliona, as Kaune maciau ne vienoje vietoje, jei nori galiu nupirkt, sau nepirkau nes turiu dvi ir man ju sociai ;)

      Panaikinti
  2. Aliona, sakai nerandi reikiamų produktų. Vilniuje, prie Šeškinės turgaus yra nelabai jaukus DROGAS, ir jame galima absoliučiai viską rasti nes mažai kas eina. Ir tą catrice matinę paletę mačiau. Viskas yra:D sekmės!

    AtsakytiPanaikinti
  3. O man tai Catrice lakai - ne kažką... Esu kelis pirkus, bet ir dengimas ne kažkoks, ir labai greit buteliuky sutirštėja - nusilakavai du kartus ir mesk lauk... Tai erzina. Kad jie ir pigūs, bet reikia skaičiuot, kiek kartų juo lakuosi - kur kokį Guerlain nusipirkus išlakuoji visą, o kur tą Catrice - vienam kartui vos ne. Tai dar reiktų paskaičiuot vieno lakavimo kainą, kas išeina pigiau... Nebeperku...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tada tau patiks ANNY lakai, nes ten kokybė geresnė už Chanel ir Dior, spalvų pasirinkimas labai didelis. Aš dažnai ieškau spalvš, essence yra gražių, todėl ir nusiperku.

      Panaikinti
  4. Spalva tai super, bet padengtas nagas atrodo tikrai nekaip, del pacios lako kokybes. Ir laikosi trumpai. Sutinku kad geriau keletas kokybiskesniu nei sugaistas laikas lakuojant perlakuojant kas antra diena ir vis tiek netobuli nagai.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man spalva labai patinka, padengimas irgi viskas nieko, sunku vertinti lakus ir lyginti essence su ANNY, Chanel ir Dior, nes kokybė ir kaina nėra sulyginami.

      Panaikinti
  5. Cia ne Catrice, o Essence, :) skirtumas yra, nes Essence lakai tikrai, kaip Noa sako - vienkartiniai. O stai Catrice, vieni mano megiamiausiu laku ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man dar labai patinka iš limituoto leidimo kolekcijų, ten kokybė žymiai geresne.

      Panaikinti
  6. Labai grazi spalva!

    www.juodaplunksna.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tik dėl spalvos ir pirkau, man irgi nerealiai patinka atspalvis.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig