2015 m. gegužės 22 d., penktadienis

Garnier EXPRESS 2 IN 1 AKIŲ MAKIAŽO VALIKLIS



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien iš pat ryto visai dienai išvažiuoju į prezentacijas. Pirmoji Kristianoje Make Up Factory ir labai ilgai laukta pažinti su visažistu Diego, toliau prabangios Retroformos ir Notre Vie terasos atidarymas, o po to susitikimas su draugėmis. Visus straipsnius parašiau iš vakaro, pirmas iš jų apie GARNIER akių makiažo valiklį. Aš labai mėgstu prausti veidą, tačiau paskutiniu metu mano kosmetinėje atsidaro labai daug vandeniui atsparių priemonių. Vien veido prausimo jau nebe užtenka, reikia akių makiažo valiklio. Šiandien apie viską pašnekėsime plačiau.




Gamintojo aprašymas:

Dvigubo veiksmingumo formulės dėka itin paprasta nuvalyti net ir vandeniui atsparų makiažą kartu stiprinant blakstienas!
Valant tušą, šešėlius ar kitus makiažo produktus, Tau nebereikės trinti akių, todėl rezultatą pastebėsi iš karto - mažiau iškritusių blakstienų ant vatos padelio.
  • ITIN VEIKSMINGAS. Puikiai nuvalo net ir vandeniui atsparų makiažą, nepalikdamas riebumo pojūčio ar makiažo likučių.
  • APSAUGO BLAKSTIENAS. Sudėtyje esančio arginino dėka sukuriamas blakstienas apsaugantis sluoksnis.
  • Tinka ir moterims, nešiojančioms kontaktinius lęšius.
PRIEŠ NAUDOJIMĄ
  • suplakti, 
  • užlašinti priemonės ant vatos padelio ir, 
  • uždėjus jį ant užmerktų akių, palaikyti porą sekundžių.
Sudėtis:





Talpa: 125 ml.

Kaina: apie 14-16 lt

Įpakavimas:




Suplakame:




Konsistencija:





Mano nuomonė:

Per visą mano gyvenimą aš turėjau tik vieną atsparaus akių makiažo valiklį (Clinique). Kaip aš jau rašiau, aš nelabai mėgstu tokių tušų, tačiau atostogaujant toks šešėlių ir blakstienų tušų pasirinkimas tobulas. Nepriklausomai nuo aplinkybių: ar tai bus baseinas, jūra, pirtis, ežeras, vandenynas - akių makiažas bus ten, kur ir turi būti p ant akių. Tam, kad nuvalyti tokį makiažą reikalingas specialus valiklis. Mano pasirinkimas Garnier. Aš nesu bandžius daug tokių priemonių, todėl nėra su kuo lyginti. Prisimenu, kad Clinique buvo beveiki toks pats, tik riebalų sluoksnis ant akių likdavo didesnis.
Garnier švelniai nuvalo atsparų makiažą, tačiau reikia vatos diskelį su priemonę palaikyti kelias sekundes ant akies, tada makiažas nusivalo žymiai geriau ir greičiau. Man rezultatas patiko, priemonė nedirgina akių, alergijos nesukėlė. Manau tai gera biudžetinė priemonė.



SHARE:

1 komentaras

  1. Aš irgi šitą bandžiau, bet, deja, teigiamų įspūdžių nepaliko vien dėl to, kad siaubingai graužė akis... Visa ašarota vaikščiodavau po tušo valymo. :/ Bet čia turbūt pas retą kurį tokios jautrios akys kaip pas mane, nes vieninteliai valikliai, kurie negraužia tėra Biodermos (rožinis) ir Garnier miceliniai vandenys. :)
    || Beauty Vibes ||

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig