2015 m. gegužės 14 d., ketvirtadienis

Gosh Giant Blush


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie Gosh vasaros naujiena (Europoje tai buvo 2014 metų naujiena, pas bus kiek mačiau, parduotuvėje dar nėra) - GOSH Giant Blush (kreminius skaistalus). Pieštukas su skaistalais labai didelis, tačiau gali būti naudojamas ir skruostams, ir lūpoms paryškinti.

Gamintojo aprašymas:


Minkšti, šilkinės tekstūros Gosh Gant Blush skaistalai. Galima pasiekti natūralaus makiažo efektą arba su rudu atspalviu atlikti skruostų kontūravimą. 


Spalvos:



06 Pink Parfait
02 Shy
04 Passion

Įpakavimas:





Mano spalva: 06 Pink Parfait



Rezultatas:

Tepame skaistalus (intensyvumas priklauso nuo sluoksnių kiekio, spalva gali būti nuošviesiai rožinės, iki ryškios fuksijos)


Ištušuojame (aš tai darau pirštais, galima tušuoti ir teptuku)







Mano nuomonė:

Gosh Giant Blush labai daugiaufunkcinė priemonė, man ji patiko. Patogu naudoti vieną produktą ir skruostams ir lūpoms paryškinti, nereikia galvoti apie spalvų suderinamumą. Tokie skaistalai puikiai tinka vasarai, kai norisi ką nors labai gaivaus, tačiau nesinori atlikti pilno makiažo, tiesiog perbrauki per skruostus ir lūpas, ir makiažas yra. Skaistalų konsistencija kreminė, tepasi labai lengvai. Vienintelis minusas - skaistalus galima tepti tik ant kreminės tekstūros makiažo pagrindu. Naudojimo eiga tokia: kreminė pudra - skaistalai (kreminiai) - matinė pudra. Man skaistalai išsilaikė ant skruostų apie 4-5valandas, po to veidas pradėjo blizgėti, reikėjo taisyti makiažą ir atnaujinti skaistalus, ant lūpų apie 3 valandas (aš nieko nevalgiau ir negeriau).  Labai geras rezultatas, kai naujiena pasirodys parduotuvėje, rekomenduoju atkreipti dėmesį.


PR Sample






SHARE:

5 komentarai

  1. Anonimiškas2015-05-14 09:27

    Jetus koks fainas dalykas ir tobula spalva! Man irgi tokio reikia :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai fainas dalykas, o pas jus yra Gosh kosmetikos pirkti?

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2015-05-14 10:33

      Niekur dar nesu maciusi... Gali buti, kad ir nera.

      Panaikinti
  2. Ant lupu labai prastai atrodo, subeges toks. Ar nesausina?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jis toks alia matinis, todėl ir laikosi gerai. Lūpų nesausina.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig