2015 m. gegužės 14 d., ketvirtadienis

Guerlain Cils D’Enfer So Volume Mascara


Man į rankas pateko Guerlain naujo blakstienų tušo mėginukas, aš jį išbandžiau ir noriu pasidalinti savo nuomone su Jumis. Aš bandžiau visus siūlomus Guerlain blakstienų tušus, negaliu pasakyti, kad man jie labai patinka. Vaizdas ant blakstienų visada labai gražus, tačiau Guerlain Maxi Lush tušo neįmano nuplauti nuo akių nei vandeniu, nei specialiu skysčiu, niekaip, o paprastas senesnio leidimo Guerlain Clis D'Enfer palieka žymes paakių zonoje po 3-4 valandų nešiojimo. O kaip gi naujieną? Ar jau geriau?

Gamintojo aprašymas:


Naujos patobulintos formulės Guerlain blakstienų tušas suteiks jūsų blakstienoms nepakartojamos apimties, specialiųjų polimerų dėka blasktienos bus ypatingai ilgos ir juodos. Tušas ant blakstienų išsilaiko apie 11 valandų.



Sudėtis:



Kaina: 149 lt

Kur pirkti: Kristiana








Teptukas:







Rezultatas:





Mano nuomonė:

Šį pavasarį Guerlain kartu su naujais vieno atspalvio šešėliais išleido ir naują, patobulintą blakstienų tušą. viskas praėjo be didelės pompos, ir jeigu nerašyčiau blogo, tikrai nežinočiau apie naujienas, nes parduotuvėse ir facebooke informacijos nemačiau. Man pavyko gauti tušo mėginuką. Kodėl man patinka Guerlain mėginukai, nes jie identiški normalioms versijoms. Tušo teptukas toks pat kaip ir normalaus tušo, todėl bandyti galima drąsiai, jeigu tušo miniukas patiks, galima drąsiai pirkti didelį įpakavimą. 

Šnekant apie naujieną, noriu pasakyti, kad teptukas guminis, pakankamai gerai padažo blakstienas, gerai jas atskiria ir lygina, taip pat užriečia. Tušas turi būdingą Guerlain tušams vintažinės kosmetikos kvapą. Kiek supratau, tušas yra atsparus vandeniui, nes nuplauti vandeniu pan nepavyko, reikėjo trinti dvifaziu skysčiu, ir taip, tušas pasiduoda labai blogai, kartais lieka juodos spalvos paakiai. Dar vienas minusas - po tušo panaudojimo blakstienos labai kietos, nežinau kaip paaiškinti, tačiau būna tušai su kuriais blakstienos atrodo natūraliai, jos nėra kietos lyg akmuo, o čia lyg ant blakstienų išpurkštų visą buteliuką stiprios fiksacijos plaukų lako. Negaliu pasakyti kad tai maišo, tiesiog atrodo neįprastai net man.
Na o rezultatas matomas ant akių, blakstienos gražios, ilgos ir juodos. Ar patinka naujiena spręsti tik Jums, man tiesą sakant vidutiniškai, didelio įpakavimo tikrai nepirkčiau. Laukiu atnaujintos Dior Show versijos.


SHARE:

2 komentarai

  1. Kazkaip po tavo aprasymo abejoju ar pirkciau, kam patiktu sukietejusios blakstienos...? Be to nervina tusai kuriuos sunku nuvalyti. Man kazkaip tavo blakstienos graziausiai atrodo su GOSH no limit lashes tusu ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Šaunu, kad Guerlain tušo testerius turi, nes kitaip ir nesužinotum kad jis toks. Realiai parduotuvėje nebandysi, nes visada žiūriu tik kaip atrodo teptukas. Guerlain tušai nėra patys geriausi jų produktai, nuostabūs meteoritai, blizgiai, skaistalai (2-jų spalvų), bronzantai, bet tušai... siaubas kažkoks. Aš vis duodu jiems antra šansą, bet nieko gero neišeina. Sutinku, Gosh tušas ant blakstienų atrodo super, kaina maža ir prieinamas visiems. Nuostabus produktas.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig