2015 m. gegužės 19 d., antradienis

GUERLAIN KISSKISS lūpų dažai (spalva 325 Rouge kiss)




Raudonos spalvos lūpų dažų per daug nebūna, spalvos ir tekstūros labai skirtingos, todėl galima bandyti ir vertinti jos iki begalibės. Šiandien noriu Jums papasakoti apie Guerlain KISSKISS lūpų dažus. Pavyko gauti mėginuką, kaip aš jau pasakojau, Guerlain mėginukai atrodo lygiai taip pat, kaip ir normalaus gydžio produktai, tik tūris mažesnis.





Sudėtis:




Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:








Spalva:





Rezultatas:





Mano nuomonė:

Žinote, kas man dar patinka Guerlain? Nėra jokių paslapčių, nori PROMO nuotraukos modelio spalvos lūpų dažų - prašom, spalva tokia ir tokia. Prisimenu, ieškojau Burberry tamsiai bordo spalvos lūpų dažų numeriuko, perskaičiau visus forumus,  o informacijos nulis. Tenka rinktis iš akies, o tai padaryti labai sunku.
Mini lūpų dažų dizainas toks pat kaip ir įprasto dydžio. Įpakavimas juodos spalvos, valyti reikia pastoviai (kaip ir daugumą Guerlain produktų). Spalva nereali, pilnai atitinka Promo nuotraukas. Raudona su šaltu atspalviu (nors ant rankos ir atrodo, kad tai raudona su oranžiniu, ant lūpų spalva keičiasi akimirksiu), konsistencija permatomos tektūros lūpų dažai, tačiau tektūra nėra labai riebi kaip Lancome naujų lūpų dažų arba Chanel Rouge COCO Shine, todėl spalva lieka vietoje, kontūro pieštuko nereikia. Taip pat, lūpų dažus galima tepti pirštais, gausite nubučiuotų lūpų efektą. Man spalva ant lūpų išsilakė apie 3 valandas.

Apibendrinant noriu pasakyti, Guerlain KISSKISS lūpų dažai man labai patiko, tai puikus pasirinkimas vasarai.


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig