2015 m. gegužės 31 d., sekmadienis

MAKE UP FACTORY Bronze Luminizer Įdegio atspalvį suteikianti pudra


Grįžtame prie kosmetikos testavimo ir atsiliepimų, noriu jums papasakoti apie Make Up Factory bronzinę pudrą (spalva Chinderella Bronze). Aš naudoju pastoviai jau turimą Make Up Factory pudrą, tik mano turimas atspalvis tamsesnis, šitos pudros atspalvis labai saugus, tai reiškia, kad pudra tinka bet kokio tamsumo veidui, nesuteikia oranžinio atspalvio, tamsios ir įdegusios odos savininkės pudrą gali naudoti ant viso veido arba skruostams paryškinti, o baltos odos savininkės vietoje highlighterio. 

Gamintojo aprašymas:


Aksominės konsistencijos pudra prisotinta birių auksinių dalelių. Ilgai išliekanti kompaktinė rusvinamoji pudra suteikia kiekvienam odos tipui nuostabiai subtilų įdegio efektą. Bekvapė.

Talpa:10 gr.

Kaina: 29,50 EUR


Spalvų pasirinkimas:

Pridėti antraštę


Sudėtis:



Įpakavimas:







Spalva: Sinderella bronze





Rezultatas:







Mano nuomonė:

Make Up Factory cosmetics priemonės skirtos profesionaliam naudojimui, tačiau gali būti naudojamos ir namuose, kiekvienos iš mūsų kosmetinėje. Kodėl verta rinktis profesionalias priemones? Jų pigmentacija žymiai geresnė, naudojasi priemonės labai taupiai, išsilaiko ant veido ilgiau ir geriau. Aš naudoju labai daug įvairios kosmetikos, todėl galiu lyginti ir žinau, kad tokios priemonės vertos savo pinigų. Jeigu manęs paklaustų apie mėgstamiausias Make Up Factory priemones: aš drąsiai atsakyčiau - tai bronzinės pudros. Jos tobulos. Spalvų pasirinkimas didelis, vaizdas ant veido nepakartojamas. Veidas su Make Up Bronze Luminizer ant veido žymiai geresnis, skaistesnis. Aš naudojau auksinės spalvos bronzinę pudrą skruostams paryškinti. Spalva tinka beveik visiems, be oranžinio tono, tiesiog suteikia veidui švytėjimo efekto. Atrodo gražiai, subtiliai ir nevulgariai. Rekomenduoju išsirinkti savo Make Up Factory bronzantą, o aš jau turiu net du. (Galiu prisipažinti. Guerlain bronzinių pudrų dar net neištraukiau)

PR Sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig