2015 m. gegužės 30 d., šeštadienis

Misija vestuvės: Žiedai


Labas vakaras, mano brangieji blogo skaitytojai, aš jau grįžau iš Lenkijos, kur važiavau pasiimti žiedų. Labai pergyvenau, ar bus taip kaip noriu, ar tiks, nes žiedai buvo užsakyti. Žodžiu, likau labai patenkinta, todėl galiu drąsiai rekomenduoti. O kol kas apie vestuvinių žiedų tendencijas ir mano pasirinkimą.

Aš nemėgstu nešioti žiedų, jeigu žiūrite mano mano blogo nuotraukas, matote, kad dažnai nenešioju auskarų, o tuo lakiau, žiedų. Man žiedas yra papuošalas, kuri nešioju einant į renginius ir derinu prie drabužių, tačiau suprantu, kad vestuvinis žiedas turi būti nešiojamas pastoviai.

Aš ilgai ieškojau variantų Lietuvoje, tačiau kainos čia nežmoniškos, labai jau brangiai. Mano pasirinkimas www.yes.pl


Kaip atrodo žiedai realybėje, pamatysite jau po savaitės, o kol kas pasakoju, kad žiedus užsakinėjau Suwalki Plaza, kainą galima pamatyti internetinėje parduotuvėje, pagaminimo laikas 3 savaitės, o graviravimas nemokamas. Tai geriausias pasirinkimas iį tų, ką radau.


Tiesą sakant, man labai patinka Amerikietiškos vestuvinių žiedų mados ir tendencijos:




www.yes.pl irgi yra tokių variantų tačiau mano sužadietuvių žiedas atrodo kiek kitaip, todėl labai svarbu apie viską galvoti ir derinti iš anksto.


PS. šiandien supratau, kad jau beveik pilnai pasiruošusi vestuvėms, pasidarė kiek lengviau ir ramiau. manau šiandien miegosiu jau ramiai.








SHARE:

13 komentarų

  1. Oho. Net iki Lenkijos apsimokėjo važiuot? Mes norėjom labai specifinių "laukinių žmonių" žiedų. Apėjom gausybę Vilniaus juvelyrų. Kai kurie iš karto sakė, kad nesiims tokių daryti. Galiausiai taip nutiko, kad labiausiai kalbą radom su mažiausiai užsiprašiusiu juvelyru. Buvom per giminęs susirinkę aukso laužo, darbas kainavo ne tiek ir daug, lūkesčius išpildė, vien dėl žiedų dabar vestuvių laukiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Įdėk nuotraukas į blogą, baisiai įdomiai ;-) Taip, apsimoka, nes kainos mažesnės net 40%.

      Panaikinti
  2. O tai kas čia per"laukinių žmonių" žiedai ?:) Taip ir nesupratau..

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Žiedai tai ir lieka žiedais. Tai amžinas galima sakyti dalykas ir tūri būti rimtai pasirenkamas. Bent ką daryti su priešingai ilgai trunkančiu vestuvių akcentu - fejerverkais?
    Atrodo jie trunka tik akimirką, bet nejau nėra būtina atidžiai juos išsirinkti?
    Vakaro akcentas turi būti įsimintinas..

    AtsakytiPanaikinti
  5. Žiedai tai ir lieka žiedais. Tai amžinas galima sakyti dalykas ir tūri būti rimtai pasirenkamas. Bent ką daryti su priešingai ilgai trunkančiu vestuvių akcentu - fejerverkais?
    Atrodo jie trunka tik akimirką, bet nejau nėra būtina atidžiai juos išsirinkti?
    Vakaro akcentas turi būti įsimintinas..

    AtsakytiPanaikinti
  6. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Na as gyvenu visai kitoje puseje Lietuvos, negu yra Lenkija tai man tikrai neapsimoka vaziuoti tokio kelio iki jos. Aisku ziedai isties grazus, bet manau galima ir Lietuvoje susirasti graziu ir nebrangiu. Vestuviniai ziedai internetu tai viena is galimybiu rasti sau tinkamus ziedus.

    AtsakytiPanaikinti
  8. Na taip, kai kurie iš šių visai neblogi. Nežinau ar aš tokius rinkčiausi savo vestuvėms. Man priimtinesni vestuviniai žiedai iš geltono aukso. Na bet čia skonio reikalas. Amerikoje gal ir yra populiarūs, bet ne Lietuvoje.

    AtsakytiPanaikinti
  9. Labai įdomūs ir išskirtiniai man šie žiedai. Kadangi juvelyriniai papuosalai yra mano silpnybė, tai mėgstu juos kaupti ir kolekcionuoti. :) Visai norėčiau vieną iš jų turėti.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Sutinku, kad vestuviniai žiedai yra vienas svarbiausių pasirinkimų gyvenime. Turbūt ne kiekvienas susimąsto apie tai, kad juos reikės kiekvieną dieną nešioti...

    AtsakytiPanaikinti
  11. jei galėčiau savo merginai nupirkti, tai pirkčiau tik su deimantu.. tikiuosi vieną dieną pavyks ją nustebinti tokiu žiedeliu. man tai svarbu taip pat, kaip ir jai auksostilius.lt

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig