2015 m. gegužės 6 d., trečiadienis

Oriflame Gordani Gold ilgai išliekantis mineralinis makiažo pagrindas SPF15 (spalvos Porcelain ir Light Ivory)



Noriu papasakoti dar apie vieną nuostabią Oriflame kompanijos naujieną: Giordani Gold Long Wear Mineral Foundation. Aš gavau testavimui du makiažo pagrindo atspalvius ir natūralių teptuką. Paskutinę savaitę naudoju tik šį pagrindą, todėl drąsiai galiu parašyti atsiliepimą.





Gamintojo aprašymas:



Suteik savo odai nuostabų ilgai išliekantį padengimą su naujuoju "Gordani Gold" mineraliniu ilgai išliekančiu makiažo pagrindu. Su odą gaivinančiais itališkais vulkaniniais mineralais. Tai senovės romėnų grožio paslaptis iš Etnos.

Oriflame Gordani Gold ilgai išliekantis mineralinis makiažo pagrindas SPF15 -pilnai padengiantis makiažo pagrindas su apsauga nuo SPF spindulių, bei jauninančiais vertingais itališkais vulkaniniais mineralais.


Sudėtis:




Talpa: 30 ml.

Kaina: Pudra 8,99 EUR (su nuolaida (Oriflame katalogas 07-2015))

            Teptukas: 3,99 EUR

Kur pirkti: www.oriflame.lt



Spalvų pasirinkimas:




Įpakavimas:









Teptukas:






Mano spalvos:



Spalva Light Ivory - pagengimas naudojant teptuką. 




Rezultatas:

Be makiažo:



Su Oriflame Gordani Gold ilgai išliekantis mineralinis makiažo pagrindu







Mano nuomonė:

Šiandien man labai ilgai užtrūko fotografavimas, tai antakiai negražiai atrodo (aš juos auginu iki norimos formos, o kol kas teikia kentėti), tai plaukai ne taip guli, tačiau veidas su nauja Oriflame kremine pudra atrodo išties natūraliai ir gražiai, aš net nusprendžiau nekoreguoti paskutinės nuotraukos, viską palikau taip, kaip yra ir rezultatas tikrai džiugina.

Kreminius makiažo pagrindus naudoju pastoviai, mano odos būklė ne tokia gera, kad galėčiau sau leisti nepasidažyti, poros labai matosi ir veido spalva nelygi. Vasarai aš rinkosi lengvesnius makiažo pagrindus. Oriflame Gordani Gold kreminės konsistencijos, malonaus kvapo mineralinis pagrindas. Įpakavimas atrodo prabangiai, juodos spalvos popierinė dežute su auksinės spalvos Oriflame Logo, stiklinis buteliukas ir patogi popma. Aš gavau du atspalvius, vienas šviesiausias paletėje, kitas vidutinio tamsumo. Man labiau tinka Light Ivory spalva, nes Porcelain kiek šviesokas, puikiai tiks šviesios odos savininkėms, nes neturi oranžinio ir geltono atspalvio pagrindo. Mineralinis pagrindas puikiai prisitaiko prie veido spalvos, naudojant teptuką maskavimas gaunasi nuo lengvo iki vidutinio (prisiminame, kad mineralinius pagrindus reikia tepti sukamaisiais judesiais), dengiant pirštais - maskavimas gali būti vidutinis ir pilnas (sluoksniuojant makiažo pagrindą probleminėse vietose). Rezultatas - švytinti, natūraliai atrodanti veido oda. Mineralinis pagrindas Gordani Gold nekemša porų, gerai laikosi, tačiau turi lengvą švytėjimo efektą. Manau pagrindas puikiai tiks sausos ir normalios odos savininkėms, riebios odos savininkės bus privestos naudoti matiškumo suteikiančią pudrą.

Man rezultatas labai patiko, paskutiniu metu naudoju tik šį pagrindą, tačiau tepu rankomis, man taip patogiau ir maskavimo galimybės didesnės. Rekomenduoju išbandyti, nuostabus produktas už palyginimai mažą kainą.



PR Sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig