2015 m. gegužės 22 d., penktadienis

PUPA Ultraflex Ilginamasis blakstienų tušas


Ir galiausiai paskutinis pasakojimas apie naują PUPA Ultraflex blakstienų tušą. Raudonos spalvos įpakavimas atrodo tobulai, prisimenu kai aš buvau maža, ant mano manos kosmetinio staliuko stovėjo PUPA kosmetikos rinkinys. Jo įpakavimo spalva buvo irgi visiškai raudona, aš taip norėjau pasidažyti ir išbandyti spalvas, bet mama neleisdavo. Vieną gražią dieną, kol mamos nebuvo namuose, aš prisidažiau taip, kad buvo net baisu. Kas buvo kaip mama pamatė mano kūrybą, aš jums nepasakosiu, tačiau apie raudonos spalvos įpakavimus ir PUPA kosmetiką prisiminu iki šiol.



Gamintojo aprašymas:




Ypač juodas riečiamasis ir ilginamasis blakstienų tušas. Blakstienos nuo šaknų iki pat galiukų padengiamos plonu aukštos kokybės išskirtinės sudėties tušo sluoksniu. Plastikinis šepetėlis puikiai nudažo kiekvieną blakstieną jau pirmuoju potėpiu, tušas lengvai paskirstomas. Patikrintas oftalmologų. Tinka jautrioms akims ir nešiojant kontaktinius lęšius.

Talpa: 10 ml.

Kaina: 12,33 EUR (akcija)

Kur pirkti: www.e-kosmada.lt ir www.kristiana.lt

Įpakavimas:









Teptukas:







Rezultatas:






Mano nuomonė:

Labiausiai patiko PUPA tušo teptukas - jis pašukuoja blakstienas nuo pat augimo linijos, labai lygiai paskirsto tušą ir galiausiai jas užriečia. Blakstienos atrodo ilgos ir tankios, tačiau nesulipdytos, kaip po Guerlain  tušo. Vienintelis minusas - tušas atsparus vandeniui ir sunkiai nusivalo nuo akių. Manau vasara, toks minusas gali tapti pliusu. Rekomenduoju išbandyti.



PR Sample



SHARE:

2 komentarai

  1. Būtent šis tušas buvo mano favoritas prieš kelerius metus... Tobulas dalykėlis!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig