2015 m. gegužės 25 d., pirmadienis

Retroforma - jūsų namų istorija



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jus pakviesti į virtualią kelionę į stilingiausią vietą Vilniuje, kur pildomi namų dizaino ir dekoravimo norai, į interjero saloną Retroformą. Mes kažkodėl labai daug šnekame apie mūsų įvaizdį (drabužius, kosmetikos priemonių pasirinkimą, asmeninį stilių), tačiau labai retai susimąstome apie namų dekoravimo stilių. Šitoje vietoje aš šneku apie save, tačiau manau daugelis iš jūsų elgiasi panašiai. Mano namuose minimaliai interjero dekoravimo daiktų, tik kelios žvakės, lėkštės ir servetėlės ant stalo. Kodėl? Nežinau, nėra tokios tradicijos, o gal trūkstą laiko ir skonio?  Tačiau apsilankius Perforoma salone supratau, kiek daug aš praradau, kiek nuostabių, stilingų ir gražių daiktų galima nusipirkti ir naudoti namų papuošimui. Puikiai suprantu ir sutinku su posakiu, kad namai - moters veidas, tačiau aš pasakysiu kiek kitaip, gražiai ir skoningai paruoštas stalas vakarienei ar pietums - tikras moters veidas, juk namų dizainui sukurti galima pasamdyti dizainerį. Jis atliks savo darbą, išeis, ir būtent nuo to laiko prasidėta realus namo ir sukurto dizaino gyvenimas. 
Šnekant apie Pertoformą, norisi čia pasilikti. Prisėsti ant sofos ir apžiūrėti kiekvieną daiktą. Viskas parinkta labai skoningai ir kiekvienas pasirinks pagal savo norus. Aš jau rašau norų sąrašus, o Jums siūlau apžiūrėti mano padarytas nuotraukas, pasistengiau viską pagauti...



























Apibendrinant noriu pasakyti, kad man be galo ir krašto patiko Ralpf Lauren Home kampelis, norėčiau čia ir pasilikti. Juokauju. Patiko tapetų ir pagalvių spalvų pasirinkimas. Man labai arti širdies amerikietiškas klasikinis dizainas, aš būtinai apie jį parašysiu plačiau. Neįmanoma neįvertinti spalvingų Christian Lacroix raštų, viskas atrodo tiesiog tobulai. Susimasčiau, o gal man po vestuvių pakeisti kelias interjero detales? O gal ir tapetus? 
Ačiū labai už pakvietimą ir nuostabiai praleistą laiką. Manau į Retroformą užsuksiu labai dažnai.

Vilniuje: P. Lukšio g. 32, Gaono g. 10 / Stiklių g. 9;
Kaune: S. Daukanto g. 13.

Daugiau informacijos: www.retroforma.lt
 











SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig