2015 m. gegužės 9 d., šeštadienis

Stebuklas iš Dermacol (kreminė pudra)


Aš labai lengvai pasiduodu reklamai, o jeigu dar bloggeriai rašo, kad tai produktas vertas dėmesio, na o jeigu dar yra nuotraukos, kaip kreminė pudra atrodo ant veido, kaip puikiai maskuoja trūkumus ir nelygumus, man tai kaip signalas nusipirkti. Taip mano kosmetinėje atsidūrė labai populiarus tarp užsienio bloggerių Dermacol kreminis veido pagrindas, pasakysiu daugiau, tai labiau grimas, nes pudra užmaskuoja viską. 




Dermacol kreminė pudra, atspari vandeniui, nesukelia alergijos reakcijų, pilnai užmaskuoja visus nelygumus ir veido trūkumus. Pudra suteikia matiškumo veidui, gerai maskuoja, tinka profesionaliam naudojimui.



Spalvų pasirinkimas:


o čia jau gyvai:




Sudėtis:

Cl 77891, Paraffinum Liquidum, Paraffin, Cera Microcristallina, Petrolatum, Alumina, Glyceryl Stearate, Silica Silylate, Parfum, +/-: Cl 77492, Cl 77491, Cl 77499

Talpa: 30 ml.

Kaina: 10,63$


Įpakavimas:







Spalva:






Rezultatas:








Mano nuomonė:

Galiu pasakyti iš karto, nelabai pataikiau su atspalviu. Nors internetu spalva atrodė gana tamsi, realybėje spalva šviesi, tai nėra problema, pudros atspalvius galima maišyti tarpusavyje, naudoti paakių maskavimui, taip pat spalva puikiai tiks žiemai, kai veidas būna labai šviesus. 
Na o dabar apie pačią pudrą: labai įdomus įpakavimas - geležinis, kaip senieji veido kremai. Dermacol konsisitencija labai tiršta, užtenka vos mažo pudros kiekio visai veidui padengti. Noriu papasakoti apie kelis pudros naudojimo būdus: jeigu reikia pilno maskavimo efekto, pudrą reikia tepti tiesiai ant veido, o jeigu tinka vidutinis maskavimas- pudrą galima maišyti su drėkinamuoju kremu. 
Kas nustebino mane: nors pudros konsistencija labai tiršta ir pudra suteikia veidui matiškumo, veidas atrodo labai natūraliai, taip pat, pudra neparyškina sausų vietų. Nesvarbu ar veidas riebus, ar sausas - pudra atrodo tobulai.
Dermacol maskavimas labai stiprus, atsparus vandeniui, pudra naudojama kaip profesionalus grimas. Laikosi visą dieną, tačiau jeigu užtepti per daug pudros, ji palieka žymes ant telefono. Prie pudros reikia priprasti, tačiau tai puikus variantas ypatingoms progoms ir fotosesijoms. Kiekvienai dienai pudros naudoti nerekomenduoju.




SHARE:

6 komentarai

  1. Anonimiškas2015-05-09 11:14

    Irgi domėjausi šiuo produktu, tai radau atsiliepimą, kad sudėtis neblizga - joje yra naftos produktų ir vaško, ko pasekoje ji tampa atspari vandeniui, praktiškai visis šiuolaikiniai gamintojai perėjo prie silikonų, o Dermacol vaškas vis dar naudojamas. Tai daugiau grimas nei makiažo pagrindas, tad geriau šią priemonę naudoti tik ypatingomis progomis kuomet reikia atrodyti super. O Jums patogu su ja? viena mergina rašė, kad jausmas toks tarsi oda po šia priemone dūsta :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš naudoju pudrą pagal paskirtį, kaip grimą nuotraukoms ir renginiams. Mano veidui tikrai konfortiškai su juo, svarbu nepadauginti, nes jiegu pudros per daug, veidas nekvėpuoja.

      Panaikinti
  2. gal zinote kas uzsakineja sia pudra?

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig