2015 m. gegužės 30 d., šeštadienis

Tobula plaukų kaukė labai sausiems plaukams Markell cosmetics BB hair mask


Aš naudoju labai daug įvairių plaukų priežiūros priemonių. Norimas rezultatas - tiesūs, blizgantys ir pamaitinti plaukai, apimties nemėgstu, nes mano plaukai ir taip linkę pūstis. Aš jau bandžiau šios linijos plaukų kaulė - plaukų laminavimą, sėkmingai sunaudojau ir nusipirkau tiesiog kaukę. Kaukė man patiko labiau, šiandien papasakosiu kodėl.




Gamintojo aprašymas:


Kaukė Markell Hair Expert BB (sausiems ir normaliems plaukams)
Unikali BB kaukė sausiems ir normaliems plaukams sugrąžins jūsų plaukams energiją, minkštumą, drėgmę ir sveiką spindesį. Vitaminų A, E, F kompleksas užtikrina plaukų svogūnėlių maitinimą. Proteinų kompleksas atstato plauko stangrumą ir elastingumą. Specialus augalinis kompleksas sustabdys plaukų slinkimą, normalizuos jų gyvavimo ciklą. Kaukės formulė formuoja plauko paviršiuje apsauginę plėvelę, kuri neleis plauko struktūrai irti, veikiamai saulės spindulių.

Naudojimas:

Nedidelį kaukės kiekį paskirstyti ant plaukų per visą ilgį. laikyti 15-20 minučių  ir nuplauti šiltu vandeniu.

Sudėtis:



Talpa: 200 ml

Kaina: apie 15 lt

Kur pirkti: Martina

Įpakavimas:






Konsisitencija:



Mano nuomonė:

Tai viena iš geriausių mano bandytų plaukų kaukių sausiems plaukams. Kaukės konsistencija pakankamai tiršta, tačiau ne aliejinė ir plaukų neriebina. Labai dažnai visos kaukės sausiems plaukams labai koncentruotos, tik padauginsi, ir viskas, plaukai riebaluoti. Markell kaukės gerai maitina plaukus, kvapas labai malonus, vienintelis minusas- reikia laikyti pakankamai ilgai, ne visi ir ne visada mes turime tiek laiko. Po kaukės naudojimo mano sausi ir labai pažeisti plaukai atrodo labai gražiai, jie minkšti, tiesūs ir gražiai blizga. Rekomenduoju kaukę sausiems plaukas, o aš dar būtinai nusipirksiu šios linijos plaukų šampūną. (aš parduotuvėje mačiau šios linijos produktus ir normaliems -riebiems plaukams, todėl manau kiekvienas gali pasirinkti pagal savo plaukų tipą).



SHARE:

3 komentarai

  1. Anonimiškas2015-05-31 15:53

    O gal galite pakomentuoti sudeti? Aprasymas tikrai grazus, ir kaina nedidele, bet turbut pilna silikonu, parabenu, sulfatu ir panasiai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinokite, bandžiau šampūnus ir plaukų balzamus su natūralia sudėtimi, nepatinka. Plaukai šiurkštūs, iššukuoti neįmanoma, neblizba, po plovimo natūraliu šampūnu norisi perplauti normaliu, nes plaukai lieka riebaluoti. Todėl jau seniai neskaitau sudėties, vertinu tik poveikį.

      Panaikinti
    2. Asmeniskai man, tai sampunas "Natural Line" revitalizing shampoo labai patiko. Jis be dazykliu, be silikono ir be laurentsulfato, kas labai svarbu sausiems - dehidratuotoms plaukams. Siulau papildomai nauduoti ir tos markes kondicioneriu.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig