2015 m. gegužės 31 d., sekmadienis

ZERO buitinė chemija be kenksmingų komponentų


Mano blogas apie madą ir kosmetiką, tačiau pamačius Elevitoje naujas namų valymo priemones nusipirkau pabandymui, man patiko, todėl noriu pasidalinti savo atradimu su Jumis, juk natūrali ir ekologiška kosmetika yra gerai, o namų valymo priemonės be kenksmingų medžiagų sudėtyje manau yra daug geriau. Aš pastoviai valau namus užsidėjus pirštines, tačiau kai kurių priemonių kvapas tiesiog žudantis. Zero priemonių kvapas labai natūralus, sudėtyje yra natūralių, ir mažiau kenksmingų komponentų. Mano pasakojimas  apie mano nusipirktas priemones, manau labai daug kam pravers ir patiks.


Gamintojo aprašymas:



Zero indų ploviklis




Zero - natūrali, efektyvi ir saugi priemonė, kurios sudėtyje nėra jokių kenksmingų Jūsų sveikatai cheminių medžiagų. Pagaminta natūralių komponentų pagrindu, patikrintų laiko. Indų ploviklio sudėtyje esantis garstyčių ekstraktas – priemonė, kuri puikiai pašalina riebalus net šaltame vandenyje, pasižymi antibakteriniu poveikiu, puikiai tinka indams plauti, metalinius įrankius valyti, keptuves ir puodus valyti. Medaus ekstraktas suteikia švelnumą rankų odai, pasižymi maloniu aromatu.
  • Greitai pašalina riebalus, net šaltame vandenyje.
  • Teikia spindesio.
  • Tinka vaisiams ir daržovėms plauti.
  • Tinka vaikiškiems indams plauti.
  • Nesausina rankų odos

Sudėtis:



Talpa: 500 ml.
Kaina: 1,99 EUR

Konsistencija:





Zero universalus valomasis kremas




- natūrali, efektyvi ir saugi priemonė, be kenksmingų Jūsų sveikatai cheminių medžiagų. Puikiai tinka įvairių virtuvės paviršių ir vonios kambario valymui. Pašalina nešvarumus nuo plytelių, santechnikos, kriauklių, orkaičių, kaitlenčių, grilių, kepimo skardų ir keptuvių. Sudėtyje yra natūralūs komponentai, patikrinti laiko. Natūrali kreida puikiai pašalina įsisenėjusias, sunkiai išvalomas dėmes, riebalus, kalkių nuosėdas, muilo likučius ir kt. Laimo sultys pasižymi stipriu antibakteriniu poveikiu, teikia spindesio ir gaivumo.
  • Lengvai pašalina įvarius nešvarumus.
  • Pašalina įsisenėjusius riebalus.
  • Pašalina kalkių nuosėdas, muilo likučius.
  • Pasižymi antibakteriniu poveikiu.
  • Teikia spindesio, gaivumo.
  • Nepalieka žymių ir įbrėžimų.
Sudėtis:




Talpa: 500 ml.
Kaina: 1,99 EUR
Konsistencija:




Zero indų bei daržovių ploviklis 




- saugi, natūrali ir efektyvi priemonė, kuri išvalo indus, puikiai tinka vaisiams ir daržovėms plauti. Pašalina įvairius nešvarumus, mikrobus, cheminių trąšų likučius, vaško plėveles. Sudėtyje esančios natūralios agurkų sultys – saugi priemonė vaisiams ir daržovėms plauti, pašalina kenksmingus nešvarumus. Mėtos pasižymi stipriu antibakteriniu poveikiu.
  • Lengvai pašalina įvairius nešvarumus.
  • Pasižymi antibakteriniu poveikiu.
  • Tinka vaikiškiems indams plauti.
  • Teikia spindesio.
  • Pasižymi gaiviu aromatu.
Sudėtis:



Talpa: 500 ml.
Kaina: 1,99 EUR
Konsistencija:




Kur pirkti:  www.elevita.lt

Mano nuomonė:

Zero buitinė chemija garsiojo Rusų kosmetikos gamybos koncerno "Pervoe reshenie", tas vienas ir tas pats gamintojas, kuris gamina nuostabius plaukų ir kūno priežiūros produktus banka Agafji, vaistinėlė Agafjos, Planeta Organica ir Baikas herbs. Būtent todėl, aš be baimės pirkau šias namų valymo priemones ir tikrai nepasigailėjau. Aš parodžiau tik kelias priemones, nors supirkau beveik visas, pasirinkimas tikrai labai didelis, būtinai papasakosiu apie Marselio ir Alyvuogių muilus, o kol kas apie pirmas išbandytas priemones. Patiko kokybės ir kainos santykis, labai patinka tai, kad priemonės tikrai gerai valo ir atlieka viską, kas parašyta priemonių aprašyme. Dažnai perkame natūralios sudėties priemones, tačiau jos ir valo ir skalbia prastokai, mes bandome ieškoti pasiteisinimo, mažiau kenksmingos priemonės valo blogiau, neagresyvi sudėtis negali valyti taip, kaip valo agresyvios ir cheminės priemonės. Aš nesutinku, priemonės privalo atlikti savo dardą (juk natūraliuoju būdu aš galiu valyti ir su sodos pagalba, ir neleisti pinigų chemijai pirkti). Šitos priemonės valo gerai, turi labai malonius kvapaus ir nėra agresyvios nei rankoms, nei odai. Mano mėgstamiausios priemonės: valomasis kremas - tiesiog stebuklas, gerai valo ne tik riebaluotus puodus, bet ir vonios plyteles ir kriaukles, indų ploviklis su agurkais puikiai valo ir plauna stiklą: taurės, vazas ir puodelius. Mano taurės blizga žymiai gražiau valant su šia priemone, negu plaunant indų plovimo mašinoje. Rekomenduoju išbandyti.







SHARE:

4 komentarai

  1. Kai dabar ypač daug kur aktuali prekyba buitine technika kuri būtų ekonomiška, patogi, funkcionali... tai manau taip pat šiuo metu yra aktuali info apie buitinę chemiją kuri būtų be kenksmingų medžiagų. Zero produkcijos dar neteko bandyti, bet tikrai greitu metu išbandysiu šios firmos valymo priemones.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-10-06 14:47

    Išbandžiau valant vonios plyteles . Super!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Šios švaros prekės man labai patinka, todėl, kad yra natūralios. Išbandžiau jau vonioje ir virtuvėje, labai lengvai ir gerai valo.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šios švaros prekės man labai patinka, todėl, kad yra natūralios. Išbandžiau jau vonioje ir virtuvėje, labai lengvai ir gerai valo.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig