2015 m. birželio 4 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.06.04


Šiandien rašydama Beauty Talk rubriką, perskaičiau Ingridos bloge vieną citatą: "Nepaisant prastos orų prognozės, gyvenkite taip, tarsi jau būtų vasara". Pabaigsiu rašyti blogą, ištrauksiu sijoną ir aukštakulnius ir važiuosiu į miestą. Šiandien pas mane suplanuotas susitikimas su fotografe ir grožio procedūros (manikiūras ir pedikiūras). Taip pat laukiu kurjerio su Maybelline naujienomis ir naujais Renzi batais. O kol kas padarome puodelį šaltos arbatos arba kavos ir skaitome populiariausią rubriką... Juk reikia gyventi vasariškai.






Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti Graikiška tema ir nuo Modestos atsiliepimo apie nuostabius Bioselect veido ir kūno priežiūros produktus. Aš turiu veido aliejų ir pienelį iš šios produktų linijos, be galo patenkinta rezultatu. Laukiu kada galėsiu gyvai Graikijoje apžiūrėti asortimentą parduotuvėje, tiesą, priemones galima nusipirkti ir Lietuvoje. Plačiau, Modestos bloge


Sekmadienis - grožio procedūrų, kaukių ir pasilepinimo diena. Greta pasakoja apie savo mėgstamas veido kaukes.


Smagu, kai net labai jaunos merginos supranta, kad veido ir paakių oda reikia rūpintis iš anksto, labai gražios nuotraukos ir atsiliepimas apie Vichy paakių kremą Beauty Vibes bloge.



Jurgita išbandė LaMav BB kremą, aš bandžiau tik veido kremą iš LaMav, bet man labai patiko. Manau tai labai geras pasirinkimas natūralios ir ekologiškos kosmetikos mylėtojams.


Mačiau Kotrynos video, man labai patiko. Šaunuolė. Šį kartą labai trumpas pasakojimas apie Artdeco vasaros naujieną: juodos spalvos kajal pieštuką ir antakių pieštuką.


Labai noriu išbandyti Benefit kosmetikos priemones, tik Lietuvoje jų nėra, o iš užsienio į Lietuvą nesiunčia. Nu ir ką daryti? Jeigu užsienyje užmatysiu, būtinai ką nors nusipirksiu, o kol kas skaitome Enrikos atsiliepimą apie Benefit lūpų blizgį.


Indrės blog be galo graži Mac lūpų dažų spalvą, jau įrašiau numeriuką į telefono atmintį, būsiu parduotuvėje, išbandysiu.





Karolina savo blogo skaitytojams pasakoja kodėl verta rinkti profesionalias kosmetikos priemones.


Patricija pasakoja apie savo kreminių pudrų ir maskavimo priemonių kolekciją. Aš net bijau traukti savo turimus variantus, pas mane priemonių LABAI daug...


Pasibaigė menuo, todėl pats laikas pakalbėti apie pasibaigusius produktus, man labai įdomu skaityti atsiliepimus, kai produktas jau pasibaigė, ar nepasikeitė nuomonė jį naudojant.





Aš savo blogą pradėjau nuo susidomėjimo Korėjietiška kosmetika, rašiau labai daug atsiliepimų į sumermama.lt puslapį, iki šiol nepraleidžiu Missha, Etude House, Holika Holika ir kitų naujienų. Ilgai žiūrėjau į šį Misshą kremą nuo celiulito, po Juditos atsiliepimo būtinai nusipirksiu, nes toks deginantis kremų efektas man patinka labiausiai.



Maženos pasakojimas apie dieną Paryžiuje. Reikalaujame daugiau Paryžiaus nuotraukų ;-)


O štai jau nuostabūs Paryžiaus vaizdai ir trumpas filmukas Avos bloge. 


Naujas ir labai pavasariškas Ievos drabužių derinukas





Užsienio bloggeriai apie naujienas:


Jeigu mes tik prieš kelias dienas pamatėme naujieną internete, tai užsienio bloggeriai jau spėjo išbandyti ir aprašyti Urabn decay naują Naked Smoky paletę.


Aš jau vakar pamačiau parduotuvėje naują L'oreal Nude paletę, aišku, testerio išbandyti atspalvius nebuvo, todėl, kaip visada, žiūrime užsienio bloggreių pasakojimus ir nuotraukas. 


O jus ar žinojote, kad L'oreal Nude paletės būna 2-jų spalvų? Nude Beige ir Nude Rose? Įdomu, kokia bus pristatyta pas mus Lietuvoje?


Naujieji Real Techniques teptukai greitai atsiras internetinėse parduotuvėse, man labai patiko naujos formos ir patobulintas blizgūs dizainas.



Na ir galiausiai, jau yra informacijos, kas buvo www.lookfantastic.com grožio dėžutėje šį mėnesį. Man, tiesą sakant, nepatiko, na kiek jau galima siusti kūno kremų ir dušo želės? Nors gal su savimi į kelionę tokius mini įpakavimus pasiimti patogu, tačiau norėtųsi daugiau dekoratyvinės kosmetikos.

Tokia buvo mūsų grožo savaitė,
Ačiū, kad skaitote



SHARE:

4 komentarai

  1. šiuo metu www.iherb.com parduotuvėje yra 20 proc nuolaida Real Teachniques šepetėliams, tai yra pigiausia jų kaina :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Pas mus jau yra Loreal nude palete. Apziurejau, paciupinejau, ir ka? O gi nieko, maniau, kad pirksiu, bet realybeje vaizdas ir pigmentacija labai labai nuvyle. O Maybelline Nude kaip tik - visai idomiai atrodo.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū už puikų įrašą. Buvo įdomi savaitė. Pati mėgstamiausia rubrika :)
    Tik noriu prašyti pataisyti mano nuorodą, nes neatsidaro iš šio puslapio :)
    http://geleta-kosmetine.blogspot.com/2015/06/10-15-geguzes-menesio-baigti-produktai.html

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig