2015 m. birželio 5 d., penktadienis

BioSelect Atnaujinantis veido masažo aliejus


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu su jumis pašnekėti Graikiška tema, apie Biolect atnaujinantį masažo aliejų veidui. Kas galėtų patikėti, tačiau Bioselekt kosmetika man labai patiko ir tiko mano veidui. Aš jau labai seniai pakeičiau visus tonizuojančius losjonus ir pienelius į veido prausimo procedūras, o čia tiesiog įsimylėjau. Naudoju Bioselect veido valomąjį pienelį du kartus per dieną, užmiršau apie spuogus net prieš PMS. Gal tai stebuklingo Dectamelia ingridiento dėka? Šiandien skubu Jums pristatyti dar vieną šios kompanijos nuostabų produktą - masažo aliejuką veidui.





Gamintojo aprašymas:


Veido masažo aliejus su Dictamelia* pagerina veido odos kraujo apytaką, suteikia odai spindėjimo ir elastingumo. Masažo aliejuje gausu natūralių aliejų. Abrikosų*, Jojobos*, Migdolų, Jonažolės (balzamo aliejus) ir Pasifloros aliejai  turtingi omega-6, drėkina ir ramina stresuotą ir pavargusią veido odą. Vitaminas E ir natūralūs augalų ekstraktai turi stangrinamųjų savybių, suteikia odai ypatingą elastingumą ir tvirtumą. Ylang-Ylang**, Pelargonijos** ir Apelsinų ** eterinių aliejų kombinacija padeda regeneruoti ir atgaivinti  odą


NAUDOJIMAS: naudokite vieną du kartus per savaitę ant švarios sausos veido ir kaklo odos, vengiant akių zonos. Lengvai masazuokite  pirštų galiukais kol aliejus įsigers.


Sudėtis:





Kaina: 21,43 EUR


Įpakavimas:










Konsistencija:




Mano nuomonė:

Apie visus teigiamus Dectamelia poveikius galima perskaityti čia, aš jau apie tai pasakojau savo bloge, todėl kartotis nesinori. Noriu pradėti nuo įpakavimo: stiklinis buteliukas su patogia pompa, aliejaus konsistencija pakankamai tiršta. Visi puikiai suprantame, aliejus skirtas masažui, tokie aliejai žymiai tirštesni ir riebesni. Aš jau žinau, kad aliejus tinka bet kokiam veido odos tipui - ir sausai odai, ir net riebiai. Aš aliejų naudoju tik vieną kartą per savaitę, rezultatas -pamaitinta ir švytinti oda. Ar aliejus būtina kosmetikos priemonė? Tikrai ne, tačiau tai papildomas veido priežiūros įrankis, kuris labai naudingas jūsų veido odai, o nors ir labai lengvas masažas - puiki prevencinę priemonė nuo raukšlių. 
Rekomenduoju atkreipti dėmesį į Bioselect kosmetikos priemones.



PR Sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig