2015 m. birželio 30 d., antradienis

Iš Graikijos su meile Korres Santorini Vine dušo želė ir kūno losjonas


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien noriu Jums papasakoti apie Korres dušo želę ir kūno losjoną. Prisipažinsiu, Korres produktus bandžiau jau Lietuvoje, man patiko, tačiau pas mus kaina labai didelė, net perkant iš Angliškų internetinių parduotuvių, Graikijoje kainos daug mažesnės, pasirinkimas labai didelis, svarbiausia, yra testeriai, juk perkant dušo želę svarbiausiai yra kvapas. Jau tikriausiai matėte, pirkau labai daug priemonių (už tokią kainą neįmanoma ne pirkti). Šiandien apie klasikines ir labai patikusias Santorini Vine priemones papasakosiu plačiau.





Gamintojas teigia, kad kvapas tai vaisinis, prie jūros augančių vynuogynų kvapas. 

Dušo želė Korres Santorini Vine







Švelnios konsistencijos dušo želė su kviečių proteinas, tinka kasdieniam naudojimui.

Kviečiai buvo auginami dar priešistoriniais laikais derlingoje Mesopotamijoje. Senovės civilizacijų gyventojai garbino dievybes, susijusius su kviečiais - Egiptiečių mitologijoje tai buvo Ozyris; graikams deivė Demetra. Kviečiai visada buvo geros sveikatos ir vaisingumo simbolis, o visi auginimo etapai amžinai lydėjo ritualais apibrėžiančią kasdienybę. Kviečiai pasižymi didžiausiu vitaminų ir mineralų kiekiu. Tai B2, kuris gerina medžiagų apykaitą ir  maistinių medžiagų įsisavinimą; B3 vaidina svarbų vaidmenį skatinant sveikos odos būklės,  o B5 pasižymi regeneracinėmis savybėmis.

Sudėtis:

Aqua/ Water/ Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Isethionate, Parfum (Fragrance), Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Anise Alcohol, Arginine, Benzyl Alcohol, Castoryl Maleate, Glycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Gluten, Imidazolidinyl Urea, Lactic Acid, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Polyquaternium-7, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Sodium Gluconate, Tocopherol, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract.

Talpa: 250 ml.

Kaina: 5 Eur

Konsistencija:




Kūno losjonas Korres Santorini Vine







Drėkinamasis pienelis kūnui su vertingais komponentais. Tai migdolų aliejaus, taukmiedžio sviesto ir alijošiaus ekstraktų derinys, kuris puikiai drėkina ir maitina kūno odą.

Migdolų aliejus yra žinomas dėl savo uždegiminių ir imuno didinimo poveikio, todėl tai idealus mitybos šaltinis. Migdolų aliejus pasižymi išskirtiniais raminamosiomis savybėmis, maitina sausa oda ir minkština kaklo  raukšles. 



Sudėtis:

Aqua /Water/Eau, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Hydrogenated Polydecene, Glyceryl Stearate Citrate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Decyl Cocoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Parfum (Fragrance), Anise Alcohol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Distarch Phosphate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Limonene, Linalool, Magnesium PCA, Manganese PCA, Panthenol, Phenoxyethanol, Rosmarinus O cinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Gluceptate, Sodium PCA, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Zinc PCA.

Talpa: 200 ml.

Kaina: 7 EUR

Konsistencija:




Mano nuomonė:

Aš net žagtelėjau, kai pamačiau labai platų Korres asortimentą. Nepatikėsite, bet Korres gamina ir sirupus nuo kosulio, vitaminus, saldainius nuo gerklės skausmų ir peršalimo, plaukų dažus, dekoratyvinę kosmetiką ir dar daug, daug viskuo. Korres kosmetika parduodama vaistinėse, tačiau jos kaina žymiai mažesnė nei Lietuvoje ir Anglijoje. Tai labai ilga patirtis ir Graikijos pasididžiavimas. Smagu, kad vaistininkai šneka angliškai, gali patarti ir padėti išsirinkti tinkamus produktus. 
Kaip ir žadėjau, šiandien apie dušo želę ir kūno kremą šnekėsime plačiau.
 Man labiausiai patiko kvapas: sūrus jūros ir vos jaučiams vyno ir vaisių. Sakyčiau, unisex, nes patiko tiek man, tiek ir mano vyrui. Dušo želė tirštos konsistencijos, putoja nestipriai, labai švelniai valo kūno odą, nesausina. Kūno pienelio konsistencija vidutiniškai tiršta, susigeria labai greitai. Puikiai maitina ir drėkina kūno odą, kvapas greitai išgaruoja. Po naudojimo kūno oda minkšta ir pamaitinta. Kaip žada gamintojas, Korres kosmetika pagaminta iš ekologiškų žaliavų, sudėtyje nėra parabėnų, sintetinių aliejų, alkoholio, produktai tinkami naudoti veganams.

Apibendrinat noriu pasakyti, nuostabūs produktai. Rekomenduoju atkreioti dėmesį, o jeigu būsite Graikijoje, palikite vietos savo lagamine būtent Korres produktams, nes viską ką bandžiau, man be galo patiko.

PS. radau internetinę parduotuvę su labai palankiomis kainomis, kurie siunčia produktus į Lietuvą





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig