2015 m. birželio 9 d., antradienis

Oriflame” pristato „Tenderly Promise“ – aromatą, sukurtą Pasaulio vaikų fondo paramai


Oriflame kvepalai man labai patinka, kodėl? Todėl, kad kartais vietoj klasikos (Chanel, Dior ir pan) ir Fantastikos (Byredo, Serge Lutens, Amougage), norisi tiesiog lengvo meilės romano be susimąstymo.  Tiesiog tobulo, gaivaus vasarinio kvapo. Būtent iš šios kategorijos naujas Oriflame kvepalų "Tebderly Promise" aromatas. O vien tai, kad aromatas sukurtas Pasaulio vaikų fondo paramai vertas aplodismentų ir jūsų dėmesio. Šiandien apie kvepalus pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:

Aromato įkvėpimas – tyros vaikystės idėja. Vaikų nerūpestingai bėgančių kvapniame sode į šiltą, saugų mylinčios motinos glėbį. Tai graži, paprasta akimirka – tokia akimirka, kurią visi vaikai turėtų patirti, tačiau liūdna, bet daugelis net nesvajojo apie tai.

„Tenderly Promise“ – elegantiškas baltų gėlių aromatas, kuris kviečia švęsti besąlygiškos meilės pažadą. Aromatas skleidžiasi citrinų, persikų žiedų ir rožinių pipirų natomis, primindamas džiaugsmingą vaikų juoką. Širdyje elegantiška gėlių puokštė simbolizuoja moterišką didybę su kremine karališka baltąja lelija, žavia pakalnute ir bijūnu. Pabaigoje skleidžiasi šiltas, švelnus santalmedžio ir pudrinis muskuso akordas.
 

„Tenderly Promise“ 


Viršutinės natos: citrina, persikų žiedai, rožiniai pipirai.
Širdies natos: karališkoji baltoji lelija, pakalnutė, bijūnas.
Apatinės natos: santalmedis, muskusas. 


„Tenderly Promise“ purškiamąjį tualetinį vandenį įsigyti galėsite nuo 2015 m. birželio.

Kaina: 21,90 EUR (50 ml). 


Sudėtis:



Kur pirkti: www.oriflame.lt

Įpakavimas:








Kvapas:





Mano nuomonė:

Kažkada ir aš buvau vaiku, kvapai mano nosyje skambėjo visiškai kitaip negu dabar, tada tikrai negalėjau atskirti bijūnų nuo nerolio,  damaskinių rožių kvapo nuo paprastų rožių. Egzistavo gėlių, lietaus, švaraus kūno, vaikiško šampūno kvapai. Šiuos kvapus prisiminu iki šios, jie tokie artimi ir primina vaikystę, mokyklos metus, paauglystę ir labai švelnų gėlių krūmų kvapą Vokiečių gatvėje Vilniuje, kaip tik prie visiems žinomo fontano. Aš galiu pasakyti, kad Oriflame kvepalai sugrąžina mane atgal į vaikystę, kažkokiu stebukliniu prisiminimų būdu. 

Oriflame kvepalų buteliukas atrodo labai gražiai, stiklinis įpakavimas su stilizuota širdimi. Kvepalai dangiškai mėlyno kvapo. Aš jaučiu Lilijas, bijūnų krūmus ir persikų žiedus. Kvapas labai nerūpestingas, lengvas ir puikiai tinka vasarai. 
Rekomenduoju išbandyti, juk paremti vaikus yra garbingas reikalas.


PR Sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig