2015 m. birželio 30 d., antradienis

Revlon Color Stay makiažo pagrindas mišriai/riebiai odai (spalva 300 Golden Beige)


Šiandien jūsų skaitymui siūlau mano atsiliepią apie Revlon Color Stay kreminę pudrą. Tai vienas iš populiariausių Revlon produktų, kuris yra kiekvienos užsienio bloggerės kosmetinėje. Aš irgi labai ilgai galvojau, pirkti ar ne, tačiau kai pamačiau Lenkijoje Revlon kosmetikos stendą ir taikomas nuolaidas, nenusipirkti negalėjau. Pagaliau galiu pasidalinti savo nuomone su jumis.





Gamintojo aprašymas:




  • Neto masė: 30ml
  • Speciali struktūra skirta mišriai bei riebiai odai
  • Išlieka net iki 24 valandų!
  • Saulės apsaugos faktorius: 15
  • Ypatingai lengva ir odos neapsunkinanti tekstūra

Su ilgai išliekančiu makiažo pagrindu Revlon Colorstay jausitės lyg be makiažo, tačiau net iki 24 valandų Jūsų oda atrodys nepriekaištingai. Pagal specialią Time Release Technologiją sukurtas makiažo pagrindas neturi savo sudėtyje aliejinių medžiagų, kurios suteikia odai blizgumo, tačiau nuolatos drėkina bei maitina veido odą. 

Spalvų pasirinkimas:



Sudėtis: (iš interneto)




Įpakavimas:





Spalva: Golden Beige







Rezultatas:



Su makiažu:






Mano nuomonė:

Visų pirmą, ką noriu pasakyti, Revlon pudros atspalviai ženkliai skiriasi internete ir realybėje, labai džiaugiuosi, kad nenusipirkau per intrenetą, tikrai būčiau prašovus su atspalviu. Revlon siūlo ColorStay dvi skirtingas pudras: riebiai-mišriai odai ir normaliai-sausai. Mano pasirinkimas vasarai - riebiai-mišriai odai.

Pradėsiu nuo įpakavimo, jis yra tragiškai. Labai nepatogu naudoti pudrą be dozatoriaus, pudros išbėga žymiai daugiau nei reikia, todėl naudojasi pudra netaupiai. Pudros kvapas cheminis, jaučiasi alkoholio kvapas, tačiau jis greitai išgaruoja. Pliusas - pudros maskavimas tobulas, pudra padengia visus nelygumus, trukumus ir spuogus. Veidas po naudojimo gaunasi lygus, tačiau būtina naudoti skaistalus ir bronzinę pudra, nes veidas atrodo plokščias ir negyvus (efektas puikiai matosi nuotraukose). Revlon ColorStay pudros 'finishas' visiškai matinis, pudra idealiai tinka riebiai odai, tačiau jeigu yra sausų vietų, pudra juos paryškins. Taip pat, pudra gali paryškinti poras, būtina naudoti poras maskuojančias makiažo bazes.

Apibendrinat noriu pasakyti, kad Revlon ColorStay kreminė pudra idealiai tinka proginiams makiažams, nes kiekvienai dienai yra per sunki, tokio didelio maskavimo kiekvienai dienai tikrai nereikia. Dar vienas patarimas: būtina gerai nuplauti pudrą vakare, nes Revlon ColorSatu gali kimšti poras.

Ar rekomenduoju pudrą? Taip, man patinka tokie produktai proginiams makiažams, tokį idealų veido toną pasiekti sunku, o su Revlon ColorStay labai lengva. Pudra laikosi visą dieną, po gerų 5-6 valandų ant saulės veidas pradeda blizgėti.







SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig