2015 m. birželio 29 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai



Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai. "Šią savaitę į Lietuvą ateina vasara ir vasariški orai", - perskaičiau aš internete, todėl labai apsidžiaugiau, pagaliau ateina lengvų maikučių, bluzkučių ir šortų dienos. Aš jau spėjau nuforografuoti kelis drabužių derinukus, būtinai parodysiu, taip pat šią savaitę pasakosiu apie...



Pagaliau mano plaukams reikia VOLUMe efekto, kaip jau matėte, mano plaukai patrumpėjo ir šukuosena atrodo kiek kitaip, todėl su malonumu naudoju būtent naujas Matrix priemones apimčiai suteikti.




Vasaros metu dažniausiai rinkosi lūpų blizgius nei lūpų dažus, o jeigu lūpų blizgis dar drėkina lūpas ir jas putlina. Šnekėsime apie Artdeco Glossy Lip Volumirez efektą.


Aš jau išbandžiau Lancome kompanijos naujieną, naują Lancome Hypnose Volume-a-porter blakstienų tušą


Šviesiems plaukams reikia ypatingos priežiūros, jau priemonės eina į pabaigą, o aš skubu pasidalinti savo atsiliepimu apie Matrix Biolange advanced plaukų šampūną ir balzamą


Populiariausia Rubrika Beauty Talk


Mano mėgstamiausia Avon kvepalai Little Black Dress, vasarai kompanija išleido naują aromatą Eau Fraiche


Pasakosiu apie kelionę į Symį salą


Nuostabios Korres veido kaukės, galiosi, kad nenusipirkau daugiau.


Papasakosiu ir parodysiu makiažo variantus su Make Up Factory šešėliais


Ačiū labai BH kompanijos atstovams Lietuvoje  (https://www.facebook.com/bhcosmeticslietuva?fref=ts) už galimybę išbandyti kosmetikos priemones, jau greitai Give Away konkursas blogo facebook puslapyje .



Tokia planuojama mano grožio savaitė,
Ačiū, kad skaitote














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig