2015 m. birželio 23 d., antradienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai


Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, pasiilgau, labai pasiilgau jūsų. Pagaliau galiu grįžti prie blogo rašymo, tik nežinau nuo ko pradėti. Noriu papasakoti tiek daug, kad į vienos savaitės straipsnius tikrai netilps. Manau visiems įdomu atsiliepimai apie viešbutį, Graikiją, kosmetikos pasirinkimą, kelionių ypatumą, ką atsivežti lauktuvių ir pan.


Šią savaitę bloge pasakosiu apie:

Garnier Ambre Solaire deginimosi priemones


Apie nuostabų viešbutį Sentido The Ixian Grand 


Dieną prieš išvykstant gavau testavimui naują The Nudes Maybelline šešėlių paletę, makiažo su visais bloggeriais padaryti negalėjau, nes viešbutyje nebuvo interneto, todėl pradžioje atsiliepimas.


Pasiėmiau su savimi į kelionę ir Uoga Uoga veido pudrą, jau pasiruošusi parašyti pilną atsiliepimą.


O man naujas Maybelline lūpų blizgesys patiko. Šią savaitę papasakosiu plačiau.




Ketvirtadienio rubrika Beauty Talk (aš manau jos pasiilgote labiausiai)





Nauji pirkiniai:

Graikija:

Atvažiavus į Graikija supratau, kad mano turimos priemonės čia visiškai neveikia (šampūnas nepūtuoja, dušo želė neplauna, vonios pūtos be burbulų), išsakius savo nuomonę vaistinėje, man pasakė, kad saloje vanduo visiškai kitoks, todėl turim ką turim. ;-) Tai buvo puiki proga nusipirkti ką nors iš vietinių plaukų, kūno ar veido priežiūros priemonių.



Tokių Korres produktų pasirinkimo ir kainų kaip Graikijoje niekur nėra, todėl rekomenduoju atkreipti dėmesį.










www.hqhair.com išpardavimas

Korres Zea Mays Powder Blush – Orange 44 Orange




Korres Cherry Lip Gloss - Orange 44 Orange


Su Nuolaida iš RIMI


Iš Lenkijos:




Testavimui:

Uoga Uoga  veido pudra Liepų medus, lūpų blizgesys Plunksna, skaistalai, kremas su atspalviu, rankų kremas ir veido valiklis.


Labai didelis Avon kompanijos siuntinukas. Nekantrauju išbandyti Avon CC pudrą(burbuliukus) ir naujus Little Black dress kvepalus


Įdomiausius produktus gavau iš Artdeco: ryškiai žalios spalvos blakstienų tušas (jau reikia pirkti žalios spalvos lęšius) ir Artdeco Eys Designer akių šešėlius. 


Lancome kompanijos naujienos: Lancome Miracle Cushion veido pudra ir naujas Lancome Hypnose blakstienų tušas su silikoniniu teptuku.




Po vakar dienos Rasos kompanijos prezentacijos: naujas rasa Body Care kūno gelis nuo celiulito, plaukų kondicionierius ir mano mėgstamas ir jau aprašytas bloge kūno losjonas.




Tokios buvo paskutinės mano dvi grožio savaitės, dirbsiu pilnu pajėgumu ir rašysiu dar daugiau atsiliepimų, nes priemonių susikaupė labai labai daug.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig