2015 m. liepos 4 d., šeštadienis

Artdeco Iconic Collection Glossy Lip Volumizer Lūpas putlinantis blizgis


Šiandien prieš išvažiuojant į miestą noriu papasakoti apie Artdeco Lip Volumirez lūpų blizgį ir parodyti labai gaivų makiažo variantą, naudojant minimalų kosmetikos  priemonių kiekį. Visos kosmetikos priemonės yra Artdeco, šią vasarą Artdeco švenčia 30 metų gimtadienį. Sveikinamu Artdeco Lietuva atstovus ir linkiu gražios šventės, o vakar aš pamačiau šventiškai papuoštas Artdeco vitrinas, o kas svarbiausiai, populiariems Artdeco produktams taikoma 30% nuolaida. Šnekant apie populiarius Artdeco produktus negalima nepaminėti akių makiažo bazės, blakstienų tušų, paakių maskuoklių ir putlinančių lūpų blizgesių.




Gamintojo aprašymas:





Iconic Collection Glossy Lip Volumizer 
Lūpas putlinantis blizgis
Šiais metais kompanija Artdeco švenčia garbingą 30 metų jubiliejų ir siūlo šventinio dizaino TOP 10 priemonių kolekciją „Iconic Collection", kuriai iš karto taikoma papildoma 30% nuolaida!
Lengvos, kreminės tekstūros blizgesys, ne tik nudažo lūpas elegantiška rožine spalva, bet ir švelnina, minkština, bei efektyviai putlina lūpas. Nepalieka lipnumo pojūčio. Su hialiuro rūgštimi bei laukinių mangų sviestu. Svaigaus mėtų-vanilės kvapo.

Talpa: 6ml

Kaina: 6,99 EUR (akcija)

Sudėtis:



Įpakavimas:









Spalva:


Rezultatas:

prieš




po


su makiažu:




makiažui naudojamos priemonės:



Mano nuomonė:

Artdeco savo asortimente turi kelių rūšių putlinančius lūpų blizgesius, aš pabandysiu jums papasakoti savo įspūdžius apie visus: 
su aitriais čili pipirais - bandžiau pas draugę ir man labai patiko, lūpos tikrai atrodo didesnės, tačiau blizgesys labai jau kandžiojasi, netinka jautrioms ir pažeistoms lūpoms.

Mano turimas Artedco Glossy Lip Volumizer turi vos jaučiamą mėtinį skonį ir kvapą, vizualiai padidina lūpas, dėl sudėtyje esančio mango aliejaus, puikiai drėkina ir maitina lūpas, tinka bet kokio tipo lūpoms, net labai pažeistoms.

Blizgio įpakavimas labai skoningas, naudoti patogu ir malonu, pasirinktu dizainu primina Dior lip volumizer blizgį. Galiu pasakyti, efektas irgi labai panašus. 

Apiebendrinant noriu pasakyti, kad Artdeco Glossy Lip Volumizer tai puiki priemonė, kuri vizualiai padidina lūpas, derai jas drėkina, o švelniai rožinė spalva nepalieka abejingų. Pastoviai naudoju blizgį  kartu su šaltos rožiniais spalvos skaistalais iš Emilio de la Morena serijos.



PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig