2015 m. liepos 30 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.07.30


Noriu šiandien Beauty Talk rubrikoje daugiau dėmesio skirti vasariškiems drabužiams: gražioms palaidinėms, suknelėms ir dekoratyvinei kosmetikai. Tikra vasara man asocijuojasi su ryškios spalvos nagų lakų, lengva vasarine suknele ir  kelionėmis. Kviečiu šią valandą praleisti Lietuvos Beauty ir Fashion Bloggerių kompanijoje. Geros nuotaikos ir malonaus skaitymo.






Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo tobulo Ievos drabužių derinuko. Juk vasara, pats laikas dėvėti gražias sukneles. Todėl šiandien būtinai peržiūrime savo drabužius, ir išsirenkame suknelę rytojui.  Tegul penktadienis būna gražių suknelių diena.


Salomėja, tu atrodai nuostabiai, tau labai tinka ir suknelė, ir motociklas. Svarbu mokėti suderinti tai kartu.



Tobula Gretos vasariškų atspalvių palaidinė. Man labai labai patiko. Pritariu, aš drabužius rinkosi irgi labai greitai, pasižiūrėjus į drabužį visada matau, tinka, ar ne. Tačiau rekomenduoju rinktis drabužį taip: jeigu tinka dar prie jau turimų 2-3 drabužių (rankinės, batų ir pan), galima pirkti, o jeigu ne, reikia apgalvoti, ar verta pirkti dar kelis drabužius prie jo.


Dar viena tobula palaidinė, šį kartą Enrikos bloge. Labai patiko, tačiau norisi nuotraukų iš arčiau.


Vasara - lengvų BB ir CC kremų metas, svarbu neperkrauti veido nereikalingu makiažo kiekiu. Beauty Vibes bloge atsiliepimas apie La Mav BB kremą.


Kotryna savo blogo skaitytojams pasakoja apie So Bio CC kremą. Nežinau kaip kremas, o Kotrynos manikiūras tobulas. Atskleisk paslaptį, kokios firmos šviesiai violetinis nagų lakas?




Juditos ryškus p2 nagų lakas, labai gaila, kad Lietuvoje nėra tokios prekės ženklo. Belieka tik grožėtis Juditos nuotraukomis.


Tobulas Evos manikiūras, fantastiška ANNY nagų lako spalva. Atsiliepimas ir daugiau ANNY nagų lakų atspalvių Evos bloge.


Patricijos atsiliepimas apie essence nagų lakus, daug nuotraukų ir vasariška nuotaika. Man patinka essence nagų lakai, jie kainuoja nebrangiai, o spalvos labai gražios.




Milda savo blogo skaitytojams pasakoja apie naujus pirkinius. Oi, kaip laukiame atsiliepimo apie Zoeva šešėlius ir akių pravedimą. Aš beveik kiekvieną dieną rašau Mildai, ar išbandei?


Mažena dalinasi savo įspūdžius apie Estee Lauder blakstienų tušą. Smagu, kai kompanijos išleidžia mini įpakavimus, tokius patogu pasiimti su savimi į kelionę, o taip pat išbandyti ir įvertinti, patinka produktas, ar ne.


Karolina lygina Gosh blakstienų tušus. Kuris jos mėgstamiausias, sužinosite perskaitę blogo įrašą. O mano mėgstamiausias Gosh No Limit Mascara.


Vasarą reikia daugiau dėmesio skirti plaukams, nes nuo saulės jie tampa sausi, o galiukai pradeda skilinėti. Vilija pasakoja apie Dove Dry Oil plaukų priežiūros liniją. Išbandyta, tikrai labai geros plaukų priežiūros priemonės sausiems plaukams.


Aš jau seniai neužsakinėju lookfantastic grožio dėžučių, nes po 3-4 kartų, dėžutės turinys atrodo panašus vienas į kitą (turiu net du Lord and berry juodos spalvos pieštukus). Šį kartą labai įdomūs produktai, norėčiau išbandyti Monu aliejuką ir Balance me veido prausiklį, tačiau dėžutėje ir vėl Lord and Berry pieštukas.


Vasara - kelionių ir atostogų metas, todėl labai smagu skaityti bloggerių atsiliepimus apie keliones, žiūrėti gražius vaizdus ir planuoti savo atostogas. Jurgita pasakoja apie kelionę į Lenkiją, Slovaiką, Vengriją.

Tokia buvo mūsų grožio savaitė,

Ačiū, kad skaitote,


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig